rüyalar tersine mi aynı mı çıkıyor?

şimdi aklıma geldi annem erkek kardeşime hamileyken rüyasında kızı olmuş adını da kezban koyuolarmış sonradan öğrenmiş kezban yalan demekmiş yani onunki tersine çıkmış

ben ruyamda hep erkek bebek gordum hep kizim olacak benim dememe ragmen ruyamda tersine erkek goruyordum ve gercektende oglusum olacakmis

lora ne kadar erken belli olmuş kesin erkek dedi mi doktor

Ben bir defa gördüm rüyamda erkek oluyordu ve ölüyordu,nasıl ağlıyordum,ama kızım olcak inş.sağlıkla gel yavrum,annen seni bekliyor...

:dance:kızlar bende rüyamda iki sefer erkek bebek gördüm. dr.yüzde 90 erkek dedi ama belli değil dedi. ama bir sürü kişi bana senin kızın olacak diyolar.

ben yine dün gece rüyamda oğlum olduğunu gördüm emziriyorum ilk önce süt gelmiyo sonra da ağzından bütün sütü çıkarıyo bi yudum bile emmiyo hayırdır inşallah

bende 2 aylik hamileyken rüyamda kizim olcagini gördüm...arabanin icindeydik ve arkaya dogru baktigimda kizimi gördüm...pespembe elbisleri vardi ve cok tatli ydi. Sonra birden siyah siyah eller uzanmaya basladi...sonra uyandim...
Kizim dogali 5 ay oldu ve hala hastanede, demekki siyah ellerin nedeni buymus...Hakkimizda hayirlisi, Rabbim ne eylerse güzel eyler

geçmiş olsun cnm ya ben de korktum şimdi hep bi aksilik oluyo ama rüya işte, dolunay var bu aralar benim kabus zamanlarım,o kadar yorgun uyanıorum ki uyumadan önce hiç bişe düşünmüorum rüya görmiim die ama çaresiz hergece bütün aksiyonlu rüyalar beni buluyo

kizlar ben bu gece ruyamda erkek kardesim ellerime kina yakiyordu. oyle gordum. mujdeli habermis. insallah mujdeli haberimi alirim bir an once.

sabah nıyetıneeee
kızlar dun ruyamda bı aslan benı kovalıyordu hamıleymısım bı hastaneye gıdıp saklanıyorum
cıkınca annemlerın orda bı bebek alıyorum kucagıma benımmıs lacıvert bıseyler gıydırmısım :)
bu gun de dr gıttım dr %70 erkek olacak dedı cok erken dedım ama bı halka varmıs o buyukse erkek oluyor dıyor :)))

hangi doktor o ya biz de gidelimmyerimseniben halka nerdeymiş ultrason fotosunda gözükür mü

merhaba ben de hamileyken rüyalar gördüm ama rüyalarım da kız çocukları görüyordum. ultrasyonda cinsiyeti kız çıktı son ayıma girdiğim de bir rüya gördüm tabi bu arada bütün hazırlıklar tamamdı ve her şey haliyle pembey di rüyam da bir erkek kucağında mavi bir kundak ve içinde bir erkek çocuk vardı bana verdi çocuğu ve bir de kağıt uzattı için de adı harun diye yazılıydı anneme anlattım annem kızım rüyan çıkarsa adını harun koymalısın dedi bense doktor yüzde yüz kız dedi dedim anneme annem belli olmaz desede önemsemedi iki gün sonraki randevumda erkek olduğunu öğrendim

inanmıoruma yaa harun koydunuz mu ismini pembiş şeyleri naaptınız

geçmiş olsun allah şifalarından versin.

anemin tüm çabalarına rağmen sadece kulağına ismini söylettik ama şimdi çok pişmanım. belki garip ama oğlumun geç konuşmasını bbuna bağladım ismini bile değiştirmeyi düşündüm kıyafetler odası herşey pembe yenileri alındı bazıları hediye ettim bazılarına kıyamadım o kadar çok varki belki birgün kızım da olur ne olursa olsun inan doğduktan sonra azıcık bir ateşlense azıck bir ağlasa cinsiyetin değil onların sağlık dolu gülüşlerinin daha önemli olduğunu anlıyorsun

Kızlar merhaba rüyamda kız bebek doğurmuştum kocaman çok güzel bi bebekti sürekli emziriyordum sizce rüyalar tersinemi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…