Rüyalar ve enerjiler

Ktrmtm

Değişik bir psikoloji, bir felsefe idiotloji.
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
3.761
7.113
158
28
Merhaba,
Sormak istediğim şu sürekli eski sevgilim rüyama giriyor bir haftadır her gün. Ona karşı şuan bir şey gerçekten hissetmiyorum. Ne zamanki onu unutmaya tamamen silmeye çalıştım benimle oyun oynar gibi rüyalarımdan gitmiyor ve bu durum çok rahatsız edici bir hal almaya başladı.

Bunun onun enerjisi ile, onun cephesinde olanlarla alakası var mı yoksa hepsi benim bilinçaltimla mı alakalı? Bu rüyalara nasıl son verebilirim?

Bence bilincalti bana da oluyor zamaninda biseyler yarim kalinca icinizde tam hallolmayinca hortluyor ara ara
bag kesme videolari var internette belki ise yarar

Bilinçaltı olma ihtimali de var. Ama aynı zamanda aranızda eterik kordon bağı varsa şu an onun yaşadığı olumlu/olumsuz şeyler size yansıyor olabilir. Aranızdaki bu bağları kesebilirsiniz.

Bilinçaltı olma ihtimali de var. Ama aynı zamanda aranızda eterik kordon bağı varsa şu an onun yaşadığı olumlu/olumsuz şeyler size yansıyor olabilir. Aranızdaki bu bağları kesebilirsiniz.
eterik kordon bağıçok değişik bir tanımmış. tam olarak nasıl oluyor o bağlanma. yani iki tarafın da hala birbirini düşünmesi yada şiddetli arzulaması gibi mi ?

Ama oyle olsa o kisiden de bi adim gelmesi gerekmezmi

Eski sevgililerin Allah.. 😅 gecen bende gördüm ama aldırma bilinç altın sana oyun oynuyor kanma ona :KK70: :KK70: :KK70:

eterik kordon bağıçok değişik bir tanımmış. tam olarak nasıl oluyor o bağlanma. yani iki tarafın da hala birbirini düşünmesi yada şiddetli arzulaması gibi mi ?
Merhaba :) eterik kordon özellikle duygusal anlamda bir şeyler hissettiğimiz insanlarla aramızda olan bir bağ oluyor. Bizim çakramızdan karşı tarafın çakrasına uzanan bir ip gibi düşünün. Bu kordonlar üzerinden enerji akışı yaşanıyormuş. Karşı taraf özellikle olumsuz bir şey yaşadığında bizim enerjimizi çalıyor, bu da rüyalarımıza girmesine, durduk yere bizim enerjimizin düşmesine sebep oluyor. O yüzden bu bağların kesilmesi gerektiğini duymuştum. :)

Ben yaşardim. Bana mesaj atmasini isterdim aklima gelirdi ayriyken ve hep atardi o an. Ben hic atmadan.
Sonra kestim o durumu.
Yani insan enerjisinde cok garip seyler olabiliyor.

Cok ilgincmis ilk defa duydum boylesini😌
Enerji olayı gerçekten çok değişik bir şey :) bu bağları kesmediğimiz sürece karşı taraf bizden beslenebiliyormuş :) gerçi ben de kesmeyi tam olarak beceremedim :)

Enerji olayı gerçekten çok değişik bir şey :) bu bağları kesmediğimiz sürece karşı taraf bizden beslenebiliyormuş :) gerçi ben de kesmeyi tam olarak beceremedim :)
Ben kesmeye korkuyorum sanki cok bi bagim varmis gibi..

Ay videolara falan bakicam yeter ki beni rahat bıraksın. Ömrümü yedi enerjimi çala çala doymadı daha 🙄🙄

Merhaba,
Sormak istediğim şu sürekli eski sevgilim rüyama giriyor bir haftadır her gün. Ona karşı şuan bir şey gerçekten hissetmiyorum. Ne zamanki onu unutmaya tamamen silmeye çalıştım benimle oyun oynar gibi rüyalarımdan gitmiyor ve bu durum çok rahatsız edici bir hal almaya başladı.

Bunun onun enerjisi ile, onun cephesinde olanlarla alakası var mı yoksa hepsi benim bilinçaltimla mı alakalı? Bu rüyalara nasıl son verebilirim?
Bağ kesme ritueli yapabilirsiniz, tavsiye ederim

Back
X