Merhaba sabah sabah. Öyle garip bir rüyalar silsilesi ile karşınızdayım ki!
İlk rüyamda öldürülmek üzereyim, bekarmışım, ailemle birlikteyim, aileme bir şey olmasın diye camlardan tırmanıp komşunun balkonuna gizleniyorum ama beni öldürecek olanlar oraya da geliyorlar, beni görmüyorlar ama çok korkuyorum, böyle uyandım.
İkinci rüyamda bir düğün salonunda gibiyiz; kaymakam bey, eşim ve bir sürü misafir var. Meğer boşanıyormuşuz! Birden eşim yanımdan ayrılıyor ve sonra pat diye geri geliyor, boşandık diyor, inanamıyorum, salona bir bakıyorum herkes gitmiş, bomboş tek kalmışım. Binanın üst katlarından birine gidiyorum, yeni kimliğimi çıkarıp veriyorlar, aşağı inerken bi bakıyorum ki annemin ve babamın adı yanlış yazılmış. Şimdi uyandım bundan da.
Rüyalar beni çok etkiledi. dün gece annemi çok özledim, hatta candan erçetin'in annem şarkısını dinleyip ağlaya ağlaya uyudum. İçim çok sıkıntıda kaç zamandır, midem kasılıyor, yemek yemiyorum neredeyse bir haftadır. Ki midemde atrofik gastrit var ve beslenmeme dikkat etmem lazım, söz dinlemeyen hastalara döndüm. Eşimle çok fazla problem yaşadım, yaşıyorum. Hayata geç kaldım sanıyorum, yapmak istediklerim var bir türlü yapamıyorum. Halimden memnun değilim, antidepresan kullan ya da psikoloğa git derseniz de antidepresan kullanmam imkansız, burada psikiyatri de yok, bir de ben doktorum
psikiyatri ile de ilgiliyim ama kendine faydam yok. Tek mutluluğum kitap okumak.
Nasıl toparlanırım, bu rüyaların anlamı nedir? Ne olacağım?
(Bunlar da dert mi neler okuyoruz demeyin lütfen, ben de okuyorum ve neler görüyorum, yazamayacağım çok şey var, teşekkür ederim)