Rüyalar ve hayatımın anlamı

PosetCayVeSigara

ölcez mi gerçekten?
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
133
6
46
Nevşehir
Merhaba sabah sabah. Öyle garip bir rüyalar silsilesi ile karşınızdayım ki!

İlk rüyamda öldürülmek üzereyim, bekarmışım, ailemle birlikteyim, aileme bir şey olmasın diye camlardan tırmanıp komşunun balkonuna gizleniyorum ama beni öldürecek olanlar oraya da geliyorlar, beni görmüyorlar ama çok korkuyorum, böyle uyandım.

İkinci rüyamda bir düğün salonunda gibiyiz; kaymakam bey, eşim ve bir sürü misafir var. Meğer boşanıyormuşuz! Birden eşim yanımdan ayrılıyor ve sonra pat diye geri geliyor, boşandık diyor, inanamıyorum, salona bir bakıyorum herkes gitmiş, bomboş tek kalmışım. Binanın üst katlarından birine gidiyorum, yeni kimliğimi çıkarıp veriyorlar, aşağı inerken bi bakıyorum ki annemin ve babamın adı yanlış yazılmış. Şimdi uyandım bundan da.

Rüyalar beni çok etkiledi. dün gece annemi çok özledim, hatta candan erçetin'in annem şarkısını dinleyip ağlaya ağlaya uyudum. İçim çok sıkıntıda kaç zamandır, midem kasılıyor, yemek yemiyorum neredeyse bir haftadır. Ki midemde atrofik gastrit var ve beslenmeme dikkat etmem lazım, söz dinlemeyen hastalara döndüm. Eşimle çok fazla problem yaşadım, yaşıyorum. Hayata geç kaldım sanıyorum, yapmak istediklerim var bir türlü yapamıyorum. Halimden memnun değilim, antidepresan kullan ya da psikoloğa git derseniz de antidepresan kullanmam imkansız, burada psikiyatri de yok, bir de ben doktorum psikiyatri ile de ilgiliyim ama kendine faydam yok. Tek mutluluğum kitap okumak.

Nasıl toparlanırım, bu rüyaların anlamı nedir? Ne olacağım?

(Bunlar da dert mi neler okuyoruz demeyin lütfen, ben de okuyorum ve neler görüyorum, yazamayacağım çok şey var, teşekkür ederim)
 
Son düzenleme:
rabbim inşallah içinizdeki sıkıntıları biran önce alır götürür bence bol bol dua edin sanırım birde kızınız var unutmayın siz artık onun için varsınız en önemliside kendiniz için hiçbirşey sizden daha önemli değil bugün hafta sonu çalışma sisteminiz nasıl bilmiyorum ama eğer bugün evdeyseniz kendiniz için birşey yapın mesela en basitinden çıkın bir cafede kahve için :) alışveriş yapın kendiniz için birşey yapın bir dergi alın okuyun mesela falan filan unutmayın lütfen hayatta en değerli olan şey sizsiniz hatta imaknınız varsa birkaç günlüğüne annenizin yanına gidin yada onu getirtin uygunsanız hayat kısa veya uzun bilemeyiz erteleyecek kadar zamanımız varmı lütfen güzel bir nefesle başlayın bugüne ben inanıyorum herşey daha güzel olacak dualarımdasınız :)
 
rüyaları anlatmak iyi değilmiş.
özelliklede korkulu rüyaları bir daha hiç anlatma.
kalktığın gibi musluğu aç suya anlat rüyanı, su gidip akıp gitsin sıkıntılar
 
size tavsiyem rüyalara takılmamamanız
bende sürekli çok değişik hatta zaman zaman korkutucu rüyalar görürürüm
ağlayarak uyandığım zamanlarda oldu

genelde psikolojik olarak kötü ve boşlukta olduğumuzda
bilinç altımız rüyalarada yansıyor
gece yatmadan önce ayetel kürsiyi okuyup yatmanızı öneriririm
 

Çok teşekkür ederim, bebeğim yok, bir düşük yaptım, hayırlısıymış şimdi görüyorum bunu, artık düşünemiyorum da zaten, eşim de ben de istemiyoruz, aramız hiç iyi değil. Dua ediyorum bol bol, haftaya annemin yanına gideceğim ancak, onu çağırmıyorum çünkü eşimle böyle olduğumu bilmiyor, çok iyiyiz diyorum onu üzmemek için, zaten herkes iyiyiz sanıyor, bir ben biliyorum yaşadıklarımı.

Allah yarınımızı hayırlı etsin.
 
ay kusura bakmayın ben ayşe deryanın annesi diye yazılı görünce ... benimde 4. hamileliğim diğerlerini hep karnımdayken kaybettim ama doğru zaman şimdiymiş umarım herşey daha iyi olur sizin için ama ben öyle olacağını hissediyorum mutlulukla kalın :)
 

Siz de hep mutlu olun inşallah, hayırlısı ile kucağınıza alın bebeğinizi. Çok teşekkür ederim.
 

bilinçaltı çok berbat bir şey.. etkisinde az ya da çok kal hemen kopyalama yapıyor, bir yere yerleşiyor beyninde..bu da rüyalarla karşımıza çıkıyor işte. benim de öyledir. bazen gün içinde olan olayın benzeri rüyamda olur ama esinlendiğimi anlarım ve takılmam. sıkıntılı zamanlarda da en çok rüyaların kabusa döndüğü dönemlerdir. rahat olmaya çalış. hayatta hiç bir şey için geç değil. başladığın her nokta yeni bir hayattır. umarım her şey en kısa zamanda düzelir. bu durumlarda duanın işe yaradığını düşünenlerdenim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…