Rüyalarım bana msj mı veriyor? Aldatılıyormuyum

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kızlar son birhaftadır eşimi hep rüyalarımda görüyorum.

Bir keresinde şu şekilde idi rüyam
Ben eşimi ziyarete gidiyorum ve ben eşim ve eşimin bekar bir kız arkadaşı aynı masada oturuyoruz.

Sonra birden bire kız çok içten ve samimi bir şekilde gülüyor ve eşime birden bire elektrik çarpmış gibi oluyor.

Ve onda arkadaşına aşık olduğunu hissediyorum ve karşılıklı ve ben yokmuşum gibi cilveleşiyorlar sonra .Ay korkunçtu..

Bir diğer rüyam eşimin bir erkek ve iki bayan arkadaşı geliyor bize.
Sonra ben mutfakta ikramlık hazırlarken 4 ünün hazırlanıp dışarı çıkmak üzere olduğunu görüyorum.

Ve eşim benim tüm itirazlarıma rağmen onlar la gidiyor...

Hamilelikmi hormınlarmı ilahi gücmü nedir sizce ?????

Kafanızda çok kuruyorsanız bilinçaltınız size olayları resmediyordur.
Hormonlarda eklenince :olamaz:

Demekki bilinçaltinizda böyle bi endişe var surekli,ruyalariniza yansıyor .bi ruyayla aldatilmaktan suphelenmek saçma olur.
Takilmayin bu kadar,hormonlarla da alakalı olabilir.

Ya şöyle sıkıntılı bir gebelik yaşadığım için aramızda bir cinsellik söz konusu olmuyor ondan olsa gerek

Canım biz sevgiliyken eşim de aynı şekilde yaklaşık bir hafta onu aldattığımı görmüştü rüyasında ve artık sinirleri çok bozulmaya başlamıştı. Abisiyle, arkadaşlarıyla bile aldattığımı görmüş...
Bana tavır yapıyordu sanki benim elimde olan bir şeymiş gibi. Sonra düzeldi.
Sen kafana çok taktın bence o yüzden böyle rüyalar görüyorsun.
Takma ve hamileliğin tadıdı çıkar.
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Ben eşimi ziyarete gidiyorum ve ben eşim ve eşimin bekar bir kız arkadaşı aynı masada oturuyoruz.

Sonra birden bire kız çok içten ve samimi bir şekilde gülüyor ve eşime birden bire elektrik çarpmış gibi oluyor.

Ve onda arkadaşına aşık olduğunu hissediyorum ve karşılıklı ve ben yokmuşum gibi cilveleşiyorlar sonra .Ay korkunçtu..

Sonra ben mutfakta ikramlık hazırlarken 4 ünün hazırlanıp dışarı çıkmak üzere olduğunu görüyorum.

BEN HAMILEYKEN KAÇ KERE ALDATILDIM OHOOO :KK14:
rüyamda tabı:halay:
ama uyanıp agız burun gırmıstım eşime:sopa:...adama bı vurdum elımın kırıldıgının sanmıştım.adamın kafasını o an dusunemıyorum..bunlar hep o bebek yuzunden..kocısı ıhmal etme bu arada ::işsiz: ben sureklı adamı o ruyaların etkısıyle yokluyordum.aşkım sevıselım mı.aşkım huu aşkım.adam seksten sogudu...:halay:

rüyalar bilinçaltının yansımasıdır, eşinizin sizi aldattığından şüpheleniyorsunuz bence ki rüyalarınıza girmiş bu mevzu..

rüyalar bilinçaltının yansımasıdır, eşinizin sizi aldattığından şüpheleniyorsunuz bence ki rüyalarınıza girmiş bu mevzu..

Yo aslında düşünmüyorum ama sıkıntılı bir gebelik olduğu için karı koca ilişkimiz bayağı sekteye uğradı.

Üstüne eşimin çalışma ortamı çok bayanlı olduğu için ya bu boşlukta birinden etkilenirse diye korkuyorum galiba

Hormonlardır.
Ben yaşamadım, fakat hamileliğinde eşi ile alakalı rüyalar gören çok arkadaşım var.
Onlar da psikolojikman "noluyor ya" moduna giriyorlardı.
Fakat birazda insanın bilinçaltı diyorum ben buna.
Korkular rüyalarda su yüzüne çıkıyor işte.

Siz eşinizden herhangi bir şekilde şüpheli davranışlar gördünüz mü?
Sizi aldatabileceğine dair bir iz - işaret var mı?
Eğer yoksa hiç takmayın kafanıza derim.

Hormonlardır.
Ben yaşamadım, fakat hamileliğinde eşi ile alakalı rüyalar gören çok arkadaşım var.
Onlar da psikolojikman "noluyor ya" moduna giriyorlardı.
Fakat birazda insanın bilinçaltı diyorum ben buna.
Korkular rüyalarda su yüzüne çıkıyor işte.

Siz eşinizden herhangi bir şekilde şüpheli davranışlar gördünüz mü?
Sizi aldatabileceğine dair bir iz - işaret var mı?
Eğer yoksa hiç takmayın kafanıza derim.

Yo aslında düşünmüyorum ama sıkıntılı bir gebelik olduğu için karı koca ilişkimiz bayağı sekteye uğradı.

Üstüne eşimin çalışma ortamı çok bayanlı olduğu için ya bu boşlukta birinden etkilenirse diye korkuyorum galiba

Slm arkadaşlar zaman zaman takip ediyyordum ama şimdi kendi bi sorunum için fikirlerinizi rica edicem şimdiden tşk ler zaman ayırıp yazan herkese...

Eşimin evlendiğimiz ilk zamnlarda ufak tefek yalanlarını yakaladım 3 yıllıkevliyiz şükür 2.5 yıldır bi yalanını görmedim ama o ilk 5=6 aylık dilimindekş yalnlar benim güvenimi öyle sarsmış ki.

Hala güvenmiyorum herşeyin altında acaba arıorum bahsettim o yalanlara gelixek olursakda

Onun iş yerinde görüşmesini istemediğim bi kaç bayan arkadaşı vardı hep sorardım grşmüorum knsmuorum derdi bi ara ziyarete gittim ve bana aylarca slm dahi vermiorum dediği kişiler ile canciğer

Ama şimdi değil 100 de yüz eminim
O zamnlar ki açıklaması aynı yerde çlşyoruz nasıl konuşmuyalım benimde kızdığım nokta tamam olabilir en azından het sorduğumda beni kandırmasaydın grsyoruz deseydin.

Bi ikincisi gece nöbetlerine kalırdı kndisi ve bana çok yoğun çok yoğun çok çalışıorz deyip erkenden kapardı tlfi sonra bir gün tlfnda nöbet arkadaşı ile görüşürken duydum
muhabbet aynen şu:
Olum zaten sabaha kadar oturuon kek para kazanıosun birde şikayet mi ediosun
Bunu ona sorup tartsma çıkardığım günden beri bir kere olsun bana yoğunum demedi hep rahat dedi ve arar durur bu demek olmuyormu beni kandırmış aylarca bu gibi çok örnek verebilirim ama yazdıkca sinirleniorum .

Ama dedğim gbi artık öyle bi skntı yok 2.5 yıldır o çok dikjat eder ama benim güvenim yerine gelmiyor ve bu arada çalışma arkadaşları hep bayan nöbete kaldıklarıda.

Ben de gep ona laf çakardım alttan alta çok sarsdın güvenimi filan diye dün yine bu konuda tartışırken yeter artık hayatımı mahvettin babanı ariycam dedi ve tlf kpattı ihtimal vermedim ariycagına ama aramış

Babam da çok sıkıyormuşsun çok üstüne gidiyormuşsun yapma etme kızım gibi bir sürü laflar 2 gündür konamuoruz sizce ne yapmalı nasıl dawranmaloyım??

Evet aldatiyo. Gece nobetteki kadinlarla hemde. Guvenmedigin adamdan niye cocuk yapiyosun?

Back
X