Rüya Yorumları rüyalarım olmasa

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
kızlar uzun yıllardır aynı kişiyi rüyamda görüyorum

hani bilincli degil derler ya ne düsünürüm ne aklıma gelir ama sürekli aynı kisiyi rüyamda görürüm

ne yapmam lazım kızlar netten baktım aynı anda iki kiside birbirini düsünüyomus ondan görüyomus diyolar falan filan

cözüm arıyorum kızlar....

yani yakın cevremde degil gördügüm kisi hatta senelerdir görmedim bile cok uzun senelerdir
hani yakın cevrende olurda görürüsün diyenler icin yazıyorum

bide tabi eskilerden biri yani ama neden görüyorum telepatik acıdan ne demek

Son düzenleme:
Parası pulu var mı ?

Varsa eğer daha çok görürsün limoncu :)

kim oldugunu sormayın bence ya bi birey neden görüyorum bunu bana acıklayabilicek bisey varmı

Pek açıklama yapmamışsınız tanıdık mı eskilerden mi yoksa tanımıyormusunuz

Bide sürekli göreceğim diye düşünmek bilinç altı olarak bile olsa etkilenirsiniz

kaynananın sucuklarını, kocanın pasaklı havlularını ,kendininın bıle sayamadıgın altınlarını gormenden ıyıdır bence
senin gibi birisine yazıcak cok sey var ama kibledim icabına bakılcak konusmalarını düzelt ebep haya hak getire sende

iste sorunda bu düsünmüyroum zaten ne yakın cevremde nede senelerdir görmüsüm

Eğer bunun altında ruhani ya da mistik bir şeyler arıyosanız yorulmayın çünkü değil.
Ben eski sevgilimi görüyorum ayrılalı 9 sene oldu. Bu kadar yıldır yüzünü bir kere görmedim ama bilinçaltımda yer etmiş.

sekerim yıllardır diyorum esimle alakası yok cok mutlu oldugumdada gördüm cok hüzünlü oldugumdada hatta böyle bi olay yasamasamda hani esimden kaynaklı degil
Eşinden demedim zaten ama senden kaynaklıdır
İlle de görüyo olman gerekmez düşünmüşsen bi şekilde rüyanda görmen doğal
Şimdi bu kişi muhtemelen eski svegili, net söyleyemediğine göre
Düşünüyorum da diyemiyosun haliyle ama ben mesela rüyamda işe hazırlanıyordum. Bebek var malum uykusuzluktan gözümü açamayıp hayali bi şekilde lavaboya gitmiştim rüyamda, bi gözümü açtım yataktayım hala... Kim ne düşünüyosa onu görüyo bence

iste benimde o kadar uzun yıllar oldu ne gördüm ne duydum ondan baska cıktıklarımda oldu hatta daha önem veriyodum digerlerine bu kısa sürdü belki ama 10 senedir sürekli rüyalarımda pesss

Onu hatirlatan biseyler mi varki farkinda olmadigin?

Hani sen farkinda degilsindir ama bilincaltinda sakli oldugu icin ruyanda goruyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…