Rüyalarım ruh sağlığımı olumsuz etkiliyor

Her gece 10dan sonra okursan daha iyi olur canim
137 kere ya vasi
100 kere ya bari
100 kere ya baki
Birde 21 defa ihlas oku daha sonra icinden bir dilek tut ve sonra 1 defa salati tefriciye oku diger bildigin dualari oku.
Insallah duzelecektir.

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

İnşallah ben şimdi bu zikirleri vird edineyim kendime tefriciye okuyordum zaten vdan editin zikirlerde beraber çok teşekkürler Allah razı olsun şifa olur inşallah bu da hastalık gibi birşey sonuçta

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir seyi yatmadan 1 saat oncesinde gormcem gormcem derseniz kendinizi sartlarsaniz onu gorursunuz bunu biliyormuydunuz . Mesela ben bu gece ruyamds tavsan gormeyecegim diye tekrarlarsaniz buyuk olasilikla tavsan gorursunuz . Tamamen bilincalti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Inan yasamayan bilmiyor ben anlatinca bile inanmiyorlardi ruya nolucak diyorlar ama o kadar etkiliyor ki cok iyi anliyorum bu dualari oku bende senin icin okurum hic biseycikler olmaz

İmsaktan yarim saat once uyanmayi deneyin

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Mltmgksl in verdiği zikirlere ve dualara başladım imsaktan önce uyanma tavsiyeniz nedendir faydası olacaksa Tabiki denerim hem sabah namazı kılmama vesile olur o saatte uyanık olmam

Inan yasamayan bilmiyor ben anlatinca bile inanmiyorlardi ruya nolucak diyorlar ama o kadar etkiliyor ki cok iyi anliyorum bu dualari oku bende senin icin okurum hic biseycikler olmaz

Allah razı olsun ben duaya sığınırım duanda beni de aklından geçirirsen sevinirim çünkü artık iyice ilerledi sadece rüyayla da kalmıyor uykum ve uyanıklık arasında yakınlarımın sevdiklerimin seslerini duyuyorum bi cümle duyuyorum gözlerim açılıyor tam uykuya dalacakken duyduğum o sesleri çok kısa sürede gerçekten de o kişilerden duyuyorum bunlar da var fazla yazmak istemedim yaşayan anlar gerçekten sezgilerim kuvvetli biliyorum da bazen dedikleri gibi bilinçaltı gördüklerim oluyor korkutuyor ister istemez

Sana ozelden bisi yaziyorum bakarmisin

Haklısın bu bir nevi vesvese vesveseden korktukta büyüdüğünü umursamadıkça yokolup gittiğini biliyorum engel olmaya çalışıcam kendime benim gibi olanların olduğunu ve sonra geçtiğini okuyunca rahatladım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…