Rüya Yorumları Rüyalarım ve ben

imagemaker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.582
3.393
168
Geceleri uykuya daldığımda hep geceyi dolu dolu geçirdiğimi hissedderim.Hani derler ya rüyalar en fazla 3 saniyedir.Bence mümkün değil.O kadar astral seyahatler o kadar maceralar nasıl 3 saniyeye sığar ve nasıl insan o kadar yorgun uyanır ?Genellikle genç kızlığımn geçtiği evi görürüm.Yorar beni rüyalarım.Önceden uçardım bile rüyalarımda.Bir defa lücid rüyaya geçecektim korktum geçemedim.Bu tip şeyler yaşayanınız var mı?

Geceleri uykuya daldığımda hep geceyi dolu dolu geçirdiğimi hissedderim.Hani derler ya rüyalar en fazla 3 saniyedir.Bence mümkün değil.O kadar astral seyahatler o kadar maceralar nasıl 3 saniyeye sığar ve nasıl insan o kadar yorgun uyanır ?Genellikle genç kızlığımn geçtiği evi görürüm.Yorar beni rüyalarım.Önceden uçardım bile rüyalarımda.Bir defa lücid rüyaya geçecektim korktum geçemedim.Bu tip şeyler yaşayanınız var mı?

Astral seyahatı bilmem de hergün rüya görürüm hepsini hatırlarım ve hepsi de uzun metrajlı film gibi konulu falan uzun olur:KK51:

Her gece en az 3 tane ruya goruyorum
Bazen seneler once gordugum ruyanin devamini
Bazen ise alakasiz yerlerde kendimi gezerken vs goruyorum
Ve katiliyorum bazen basim agriyor ruya gordukten sonra..

Her gece en az 3 tane ruya goruyorum
Bazen seneler once gordugum ruyanin devamini
Bazen ise alakasiz yerlerde kendimi gezerken vs goruyorum
Ve katiliyorum bazen basim agriyor ruya gordukten sonra..
yahu ben rüya içinde rüya bile görüyorum. Bu nasıl bir şey yarabbi.

rüya...ah ah evvelki gece bir rüya gòrdüm hopp ertesi gün yaşadım...bende rüya gòrmek istemiyorum artik...beni çok yoruyor...bòyle yatayım sabah kalkayım insanlarından olmak istiyorum...kaliteli uyku herzaman olmuyor...ee yaşlandık artık hehe..

ben de bugün arkadaşlarıma aynı şeyleri söylüyordum. Allah aşkına biri bana rüya görmememi sağlayacak bir çözüm üretsin diye. o kadar çok rüya görüyorum ki 10 saat de uyusam yorgun uyanıyorum rüyalarım yüzünden. eğer stresliysen, kafana taktığın dert ettiğin çok şey varsa bunlar da uykuna yansıyordur. yatmadan önce elinden geldiğince zihnini boşaltmaya çalış. gerçi bende işe yaramıyor ama yaradığı söyleniyor:))

Bende bazen rüyalarım da rüya görüyorum yada rüyada olduğumu anlıyorum rüya da kendi kendime nasılsa rüya gerçek değil diyorum:KK53:

rüya...ah ah evvelki gece bir rüya gòrdüm hopp ertesi gün yaşadım...bende rüya gòrmek istemiyorum artik...beni çok yoruyor...bòyle yatayım sabah kalkayım insanlarından olmak istiyorum...kaliteli uyku herzaman olmuyor...ee yaşlandık artık hehe..
valla gençliğimde de böyleydi. Gerizekalılar rüya görmezmiş.Böyle avunuyorum ben de :)

Arastrmalara gòre IQ seviyesi arttıkça rüya görme oranıda artarmis :) bende çok görürüm hatta bazen bu rüyamiydi diye bile düşnrm ters etki yapti galiba bende :D

Ben de çok rüya görürüm ve genelde hepsi film gibi olur. Bazen aksiyon bazen romantik.
Ben çok seviyorum rüya görmeyi ama. Sadece eğer rüyanın ortasında uyandırılırsam çok rahatsız oluyorum.
Bir de bazen kontrol ediyorum rüyalarımı, enteresan bişey olduğunu düşünmemiştim hiç.

Yaa ben iki kere kabus görürken bu bir rüya korkmama gerek yok diyip uyanmıştım. Lücid rüya mı oluyor bu?
yok lücid rüya daha farklı bir şey.Rüyana gerçek hayat gibi yön verebiliyorsun ama rüya olduğunun bilincinde olarak.Çok kontrollü olmak gerekiyor çünkü uyanamama riski var.Ben çok yaklaştım ama cesaret edemedim.

Ben varım ve sık sık dejavu olur , daha önce rüyamda görmüstüm derim.
Ruyalarımdan bazen kendimi sımsıkı kilitlenmiş vaziyette bulurum sinirlendigimde... Bazen koşuştururum falan vücudumda onun yorgunluğunu hissederim.
Benim de rüyamda gördüğüm yerler aslında tanıdıktır yani misal rüyayı odamda yaşıyorum diyelim oda benimmiş ama gerçek hayatımda öyle bir odam yok ama hep aynı odada görürüm rüyamı...
Ama çok dejavu oluyorum ya...

Bende bazen rüyalarım da rüya görüyorum yada rüyada olduğumu anlıyorum rüya da kendi kendime nasılsa rüya gerçek değil diyorum:KK53:

evet ya bu bazen bende de oluyo...zipzipı aratmıyım yaş kaç?

acaba aynı yaş gurubundakiler mi bòyle hissediyo ondan sordum...

Yaa ben iki kere kabus görürken bu bir rüya korkmama gerek yok diyip uyanmıştım. Lücid rüya mı oluyor bu?

ya aslında ben de çok emin değilim bir kaç yazı okumuştum bununla alakalı. söylediğin şeyi bende yaşıyorum korkma gerçek değil falan diye ama sanırım bu daha farklı yanı üstünde çalışılan öğrenilen geliştirilebilen bir şey. bilinçli rüya görmek ve rüyalarını istediğin şekilde kontrol edebilmek gibi.

Uyanıkken algıladığınız zamanla rüyada algıladığınız farklıdır, bu yüzden çok uzun gibi gelir ama aslında kısacıktır.
Ben de çok rüya görürüm bir çoğu gerçekten olur hatta.

Back
X