Rüya Yorumları Rüyalarım ve ben

ben de bugün arkadaşlarıma aynı şeyleri söylüyordum. Allah aşkına biri bana rüya görmememi sağlayacak bir çözüm üretsin diye. o kadar çok rüya görüyorum ki 10 saat de uyusam yorgun uyanıyorum rüyalarım yüzünden. eğer stresliysen, kafana taktığın dert ettiğin çok şey varsa bunlar da uykuna yansıyordur. yatmadan önce elinden geldiğince zihnini boşaltmaya çalış. gerçi bende işe yaramıyor ama yaradığı söyleniyor:))
Zihni dolu insan rüya görmez. Rahatlaşmış insan rüya görür. 10 saat çok fazla o yüzden yoruluyorsundur.

Zihni dolu insan rüya görmez. Rahatlaşmış insan rüya görür. 10 saat çok fazla o yüzden yoruluyorsundur.

yok arkadaşım 10 saat uyumuyorum zaten. yani o kadar uyusam bile (bazen hafta sonları oluyor, hafta içi çalıştığım için imkansız)yorgun oluyorum. ama bence ki kendimden yola çıkarak yaptığım tespite göre(bilimsel olarak bilmiyorum öyle mi değil mi) kafam ne kadar doluysa o kadar çok,karışık ve yorucu rüyalar görüyorum. mesela her gece bin kere uyanan saçma sapan rüyalar gören ben nişanlım yanımdayken(çünkü sürekli aklım onda uzak olduğumuz için) deliksiz ve rüyasız uyuyorum. :KK48:

Back
X