Rüyalarım

Ondan önce uzun süreli bir ilişkim olmuştu, aldatılmıştım.. O anlık boşlukla çıkma teklifini kabul ettim.. Bir kaç gün sonra yanlış yaptığımı fark ettim bir gün dayanamadım, arkadaşlarının yanında onu istemediğimi amacımın kafa dağıtmak olduğunu söyledim...
Tabi sonra pişman oldum ulu orta dayanamayıp söyledim diye, ancak ne kadar özür dilesem o affetiğini söylese de gururu kırıldı bir kere..
Normalde asla yapmayacağım şeylerdir ama 2 yıllık ilişki üzerine aldatılma.. Kendimi kaybetmiştim o aralar..

Son düzenleme:
başkasının hıncını başkasından almak kötü bir şey bence. belkide o erkek sizi sevdi değer verdi hayaller kurdu bilemezsiniz. vicdan azabı çekiyor olabilirmisiniz acaba..

başkasının hıncını başkasından almak kötü bir şey bence. belkide o erkek sizi sevdi değer verdi hayaller kurdu bilemezsiniz. vicdan azabı çekiyor olabilirmisiniz acaba..

Beni çok sevdiğini biliyorum, hatta aylarca gizli gizli sevmiş..
Vicdan azabı mı değil mi bilmiyorum.. Seneler geçti üzerinden hatta şuan kız arkadaşı var sanırım..
Bende ondan sonra başkalarından hoşlandım yıllardır aklıma bile gelmiyordu..
Ne olduysa birden bire oldu. 3 gün önce kafamda bile yokken rüya gördüm ve her gece aynı rüya aynı bakış..

Ölmemiştir umarım çocuk hemen bulup iyimi değilmi kontrol et derim , halen iyiyse sorun yok

Yok canım yaşıyor.. İyi mi kötü mü bilmiyorum, o olaydan sonra ortak arkadaşlarımızla bile konuşmamaya başladım. Haber alabileceğim kimse yok..
Tek bildiğim yaşıyor ve faceden baktığım kadarıyla kız arkadaşı olabilir..

Ben mı anlamadım ?
En son 2 sene once gorusmussunuz , faceden bakıyorsun , yasadıgını bılıyorsun ... Sonra da nıye ruyalarıma gırıyor dıyorsun ...
Enteresan

ilginç aslında her gece aynı kişiyi ve aynı rüyaya görmek ulaşıp halini hatrını sorun diycem ama kız arkadaşı varmış. bu sefer oda yanlış anlayıp aklı karışabilir sizide gerçekten sevdiyse..

Ben mı anlamadım ?
En son 2 sene once gorusmussunuz , faceden bakıyorsun , yasadıgını bılıyorsun ... Sonra da nıye ruyalarıma gırıyor dıyorsun ...
Enteresan

Canım rüyama girdikten sonra ilk gece sabah aklıma geldi, SounD un dediği gibi acaba bir şey mi oldu diye düşündüm.. Çünkü bir kaç yerde duymuştum birisine bir şey olduğunda başkalarına malum olabiliyormuş.. Öyle bir şey mi diye facesine baktım. Ben de ekli bile değil.. Adını aradım sadece.. Profil resinde bir kızla resmi vardı sevgililer mi arkadaşlar mı orasını bilemiyorum.. fotoğrafta o gün yüklenmiş.. Ölmüş olsa fotoğraf yükleyemez heralde değil mi ?

Aslına bakarsan o kadar onemlı bırsey yok bılınc altı ıle alakalı bır durum gecıcıdır ama dusunmeye devam edersen yanı ''Acaba bugun de gorecek mıyım?'' dıyerek uyursan tabıı gorursun ...
Ben cogu zaman cok uzun zamandır gormedıgım bırınden bahsedınce o gece ruyamda gorurum mesela ...
Takılma boyle seyleree ...

Haklısın canım ama dediğin gibi kız arkadaşı yoksa bile boşu boşuna umutlanıp tekrar üzülebilir..
Kız arkadaşı varsa zaten atmam çok büyük bir yanlışlık olur..

Haklısın canım..
Umarım en kısa sürede biter bu çile.
Her gün aynı vicdan azabını tekrar tekrar yaşıyorum resmen..

bu tür rüyalar mesaj rüyasıymış size mesaj veriyomuş üşenmedim baktım netten ama ne mesajı orasını bilemem onuda sen yorumla. yada unut gitsin belki sürekli düşündüğün için tekrarlayıp duruyodur.

Canım teşekkür ederim üşenmeyip araştırdığın için..
İşte canım asıl mesele hiç aklımda olmadığı bir anda, üzerinden yıllar insanlar geçmişken birden bire böyle rüyalar görmem..
Eğer devam ederse başka birisine sordurtacağım durumunu. Benim sormam her türlü yakışık olmaz. Kız arkadaşı olsun olmasın..
Sanırım böylesi daha mantıklı..

sordur bence ben akrep burcuyum böyle entrasan konulara bayılırım hiç üşünmem. belkide tekrar biraraya gelirisiniz bellimi olur. kader kısmet kız arkadaşı yoksa sende iletişime geçebilirsin zamanında hissetmediğin onu görünce gerçekleşebilir. bellikide mesaj budur ben hemen yazdım senaryoyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…