- 25 Ocak 2011
- 685
- 486
- 303
- 28
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
Şuan 19 yaşında üniversite okuyorum. Uzun zamandır rüyalarımda çocuk sahibi oluyorum. Bazen hamile olduğumu görüyorum bazen yeni doğmuş bi bebeğim olduğunu. Şuan çok anlamsız ama içimde çocuk sahibi olmaya karşı bi özlem var sanki. Eskiden böyle hislerim yoktu evliliği falan hiç düşünmezdim. Ama şuan bi an önce okulumu bitirip işe başlayıp aile kurmak istiyorum. Bazen burda hamile veya çocuğu olan kadınların konularını okuduğum zaman kendi olmayan çocuğuma özlem duyuyorum daha da istiyorum. Benim için daha çok erken olduğunun, şuan odaklanmam gereken şeyin okul ve meslek olduğunun farkındayım, yanlış anlaşılmasın niyetim hemen koca bulıyımda evleniyim değil. İçimde bi his sadece. Çoğu arkadaşım böyle düşünmediği için kimseye söyleyemedim buraya yazdım bende..
yaşınız normal işinizde varmış gayet normal bi istek umarım hayırlısı olurBen 23 yasindayim evlenmek istiyorum diye konu acinca azicik topa tutulmuştum kk nin bayanlari tarafindan ustelik uni mezunuyum ve isim var, kacin :)
Bakmıştım rüya tabirine sıkıntılı bişey değildi hatırladığım kadarıyla. Ben istediğim için rüyalarıma giriyo diye yorumladım ama bilmiyorumRüyada Hamilelik ve çocuk sıkıntıdır cicim. Çocuk isteğinden değildir o, bir şekilde mesaj veriyordur rüyaların.
yaşınız normal işinizde varmış gayet normal bi istek umarım hayırlısı olurya bende zaten şuan değil ilerisi için istiyorum ama yanlış anlaşılmaya açık olmuş olabilir konu
Bakmıştım rüya tabirine sıkıntılı bişey değildi hatırladığım kadarıyla. Ben istediğim için rüyalarıma giriyo diye yorumladım ama bilmiyorum
Zaten ben şuan için değil ilerisi için konuştum, buraya yeni üye oldum bu düşüncelerim 1 yıldır var ama tabiki acele etmem evlenmek için, bi işim olmadan söz konusu bile olamaz. teşekkür ederim :)Ya daha ccuk yastasın bence bu platfrmda faxla takılmaktan olmus bılıncaltına ıslemıs oku meslegını elıne al buradagebelık takvımı yapıcam dıye ozenırken es maduru kadın knusu acma... abla tavsıyesı
Aynen öyle benimde yiyesim geliyo sosyal medyada görünce :)Yo gayet olabilir bu, istemek suç değil ya :) insan minik bir bebişi olsun istiyor sarılsın, koklasın, sevsinhele bak şuna oyyş, hele o sosyal medyadaki aşk fotoğrafları baba ile bebişin olduğu insanı cezbediyor, yani istemek suç değil günahta değil yanlışta değil, zamanı var sadece :)
Evet umarım doğru kişiyle olur.. Evet aslında gidebilirim annemin arkadaşı çalışıyo birinde kıyamam onlara ben. teşekkürler:)Evlilik değil de annelik hormonların faaliyete geçmiş .
Ben yine de sana aman diyeyim .
Anne olmak için evlenmek , evlenmek için bir erkek seçmek .... Hah işte devreye erkek girecek ya .. tam o kısım aceleye gelmez
Bu ara çok sık çocuk düşünüyorsan , hafta sonları çocuk yurtlarını ziyaret et . Hem yavrucaklar sevinsin hem sen .
hayır olsun o zamanBekar kızın hamile ya da çocuk sahibi olması sıkıntı, özellikle aile içi sıkıntı olarak yorumlanır.
teşekkür ederim umarım sizin içinde hayırlısı olurBen seni anladim canim insallah senin hakkinda da hayirlisi olur üniversite mutlaka oku sonrasinda hayırlı kismet bulucak seni inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?