• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyalarımda bile hamileyim.

Mrs senol

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
16
3
1
Kızlar hepinize slm. bnde yeni üyeyim.bi konuda sizden fikir almak istiyorum. şimdi burdaki arksdaslar gibi bnmde dileğim tabi ki sağlıklı bir çocugumun olması.6 aylık evliyiz daha çok erken daha olur diyeniniz olur biliorum ama yaş ilerledikçe birde uzun bi ilişkimiz olunca insan işte olurmu olmazmı ne zmn olur derdine düşünce zamn yokmuş gibi gelio. 26 yaşındayım eşimde bende istioruz ama bi sorun mu var demeye başladım.doktora gittim herseyin normal oldugunu söyledi. adetlerim 1 hafta sürerken son 2 aydır 2 gün çok az kirlenip 3.gün kahve lekelenme şeklinde geldi ki 1 hafta burnumdan gelir hastanelik olurdum. bu ayda hala adet olmadım. 3 gün geciktiğinde hem kan testi yaptım hem idrar testi sonuc tabikide negatif:KK43: 5 gün oldu evde test yaptım silik 2.çizgi çıkar gibi oldu 10 saniye içinde oda kayboldu bozuk diye attm testi. bugu 8.gün hala adet olmadım. piskolojik oldugunu düşünüorum ama burda okudugum belirtilerin hepsini yaşıyorum. test yapmaktan korkar hale geldim. Rüyalarmda hep hamileyim.bana bi akıl verin böyle olması normal mi ?

Son düzenleme:
Her şey normal olsa bile bir ayda hamile kalma şansı %20 imiş. Sizin daha 6 ay olmuş, yumurtlama günlerine dikkat ettiniz mi? Eşiniz de kontrole gitti mi?
Bir de bence bir test daha yapın.
Ben de bir ara buradaki belirtileri okuyup hamile olabileceğime kanaat getirmiştim. Negatif olunca doktora gittim ve rahim ağzında yara ile kist çıktı. Başka rahatsızlıklar da sebep olabiliyor yani.

Birkaç gün sonra gebelik testini tekrarlayın
Olmazsa tekrar kan testi yaptırırsınız belki geç döllenme olabilir
Daha 6 aylık evlisin 26 yaşındasın dur bakalım :)
Eğer hamile kalamazsan 6 ay sonra gidersin tekrar doktora ilk 1 sene çocuğun olmazsa doktorlar gereken müdahaleyi yapıyor
Birde çok çocuk düşüncesiyle ilişkiye girme
Görevmiş gibi.. ne kadar üstüne gidersen hamile kalman o kadar geç olur streste yapma

İnşallah hamile olursun canım ama evliliğinin tadını çıkart derim daha çok Yeni evlisin
Ben ilk 1 sene istemedim hamile kalmak eşimle evlilik durumumuza baktım biraz tadını çıkardım düzenimin oturmasını bekledim

Yumurtlama gnlerini takip etmeye çalışıorum. hatta bu ay ovulasyon testi aldım doğru günler mi diye. eşimdede bi sıkıntı yok çok şükür bnm sıkıntım son 3 aydır garip şeylerin olması. 1 hafta up uzun süren adetlerim son 2 ayda azalması kahve lekelerin olması. evlendikten sonra değişimlerin olmasını bekliorum ama bu kadar değişiklik garip deil mi. bn mi kuruntu yapıorm bilemedim. evt daha cok yeniyiz. ama şu beklemek çok moral bozuyo

Bide eşimle çocukluk arkadasıyız zaten evlenmeden önce bol bol gezdik tozduk. beaz fazla tükettik şimdi işten ayrılmak zorunda kaldım bide evde tek olunca aldı beni bi telaş galiba evde boş boş durmim cocukla uğraşayım die de düşünüorum görev gibi düşünmüyorz da aslında ama kafam bulanık. evde çok oturunca harıl harıl burayı okuyorum oda etkili olabilir tabi

Allah tez zamanda önce karnınızı sonra kucağınızı doldursun inşallah

aslında evlendiğimizden beri de korunmuyoruz.hamile kalmak için değil vücudumun düzenini bozmamak içn bişey kullanmad

prezervatif diye bişeyin varlığından haberdarsınız değil mi? hadi tam oturmamış bi evliliğe illa çocuk yapma derdindesniz, anladık. sizi ilgilendirir. ama burayı bi sürü genç kız okuyor ne demek vucudun düzenini bozmamak için korunmamak? saçmalamışsınız.

prezervatif diye bişeyin varlığından haberdarsınız değil mi? hadi tam oturmamış bi evliliğe illa çocuk yapma derdindesniz, anladık. sizi ilgilendirir. ama burayı bi sürü genç kız okuyor ne demek vucudun düzenini bozmamak için korunmamak? saçmalamışsınız.

oturmamış bi evliliğe illa çocuk yapma derdindesniz' derken? bu yorumu kabul etmiyorum. oturup oturmadığına siz karar veremezsiniz. tabiki prezervatifin varlıgından da haberdrız. bnm fikir almak istediğim konu bu değildi. tşkkürler.

'oturmamış bi evliliğe illa çocuk yapma derdindesniz' derken? bu yorumu kabul etmiyorum. oturup oturmadığına siz karar veremezsiniz. tabiki prezervatifin varlıgından da haberdrız. bnm fikir almak istediğim konu bu değildi. tşkkürler.

Çok istediğiniz için muhtemelen. Çok çocuk isteyen kadınlar psikolojik ve fiziksel hamilelik belirtileri gösterebilirler. Ha tersi durumlar da geçerlidir, bazen hiç çocuk istemeyen kadınlar da bu belirtileri gösterebilir. Dikkat edin, kan testi yaptırın doğruluğunu kesin olarak anlamak için. Bir şeye çok odaklandığınızda, olması için çabaladığınızda olmadıkça daha çok üzülürsünüz, depresyona kadar gidebilir. Kendinizi başka işlerle meşgul etmeye çalışın.

Çok istediğiniz için muhtemelen. Çok çocuk isteyen kadınlar psikolojik ve fiziksel hamilelik belirtileri gösterebilirler. Ha tersi durumlar da geçerlidir, bazen hiç çocuk istemeyen kadınlar da bu belirtileri gösterebilir. Dikkat edin, kan testi yaptırın doğruluğunu kesin olarak anlamak için. Bir şeye çok odaklandığınızda, olması için çabaladığınızda olmadıkça daha çok üzülürsünüz, depresyona kadar gidebilir. Kendinizi başka işlerle meşgul etmeye çalışın.
Öyle yapmaya çalışıcam teşkkür ederm

esin sperm testi yaptirdimi bir seyi yok dedin ondan merak ettim

oturmamış bi evliliğe illa çocuk yapma derdindesniz' derken? bu yorumu kabul etmiyorum. oturup oturmadığına siz karar veremezsiniz. tabiki prezervatifin varlıgından da haberdrız. bnm fikir almak istediğim konu bu değildi. tşkkürler.

dediğim gibi o kısım beni ilgilendirmez. ama insanları yanlış yönlendiriyosunuz. o zaman cevap verin prezertvatifin sizin vucudunuza zarararı neydi de kullanmıyosunuz?

dediğim gibi o kısım beni ilgilendirmez. ama insanları yanlış yönlendiriyosunuz. o zaman cevap verin prezertvatifin sizin vucudunuza zarararı neydi de kullanmıyosunuz?[/QUOTE

Hapları kastederek öyle bi ifade kullanmıştım ama siz prezervatifi düşünmüşsünüz. dr um yakın zamnda hamileliği düşündüğm için bna önermedi hap vs. iğneyi. yoksa prezervatif kullandığı halde çevremde hamile kalan tanıdıklarm var. birbirimizi yanlış anladk sanırım. burda polemik yaratmak amaçlı yazmadm.

Stresten uzayabilir.DüZenliyse eğer stresten uzamış olabilir.Kilo alımınıza da dikkat edin..

Adet donemini kirlenmek olarak nitelendirmissiniz, acikcasi hem uzuldum hem de utandim sizin adiniza. Adet donemi 'toplumun iteledigi' gibi bir kirlenme donemi falan degildir. Olmasi gereken normal Allah vergisi cok iyi bir durumdur, diyelim.

Yas ilerleyince demissiniz ama daha 26 yasindasiniz, yasiniz gec degil yani. :) hem evleneli de 6 ay olmus henuz, bence evliliginizin tadini cikarin, olacagi varsa zaten olur :) tabi takinti haline getirmediginiz surece.

Back
X