Kızlar hepinize slm. bnde yeni üyeyim.bi konuda sizden fikir almak istiyorum. şimdi burdaki arksdaslar gibi bnmde dileğim tabi ki sağlıklı bir çocugumun olması.6 aylık evliyiz daha çok erken daha olur diyeniniz olur biliorum ama yaş ilerledikçe birde uzun bi ilişkimiz olunca insan işte olurmu olmazmı ne zmn olur derdine düşünce zamn yokmuş gibi gelio. 26 yaşındayım eşimde bende istioruz ama bi sorun mu var demeye başladım.doktora gittim herseyin normal oldugunu söyledi. adetlerim 1 hafta sürerken son 2 aydır 2 gün çok az kirlenip 3.gün kahve lekelenme şeklinde geldi ki 1 hafta burnumdan gelir hastanelik olurdum. bu ayda hala adet olmadım. 3 gün geciktiğinde hem kan testi yaptım hem idrar testi sonuc tabikide negatif
5 gün oldu evde test yaptım silik 2.çizgi çıkar gibi oldu 10 saniye içinde oda kayboldu bozuk diye attm testi. bugu 8.gün hala adet olmadım. piskolojik oldugunu düşünüorum ama burda okudugum belirtilerin hepsini yaşıyorum. test yapmaktan korkar hale geldim. Rüyalarmda hep hamileyim.bana bi akıl verin böyle olması normal mi ?

Son düzenleme: