- 27 Haziran 2012
- 847
- 12
- 118
- Konu Sahibi schmetterling89
-
Hayatinda yeni biri yok mu?
bende yeni sevgilimden ayrıldım.. beraberken hep rüyamda görmek isterdim göremezdim.. ayrıldığımızdan beri görüyorum.. hemde çok güzel rüyalar..
sende görmek istemedikçe görüyor oabilir misin acaba??
ilk zamanlar görmek istiyordum görüyordum hatta bi kac rüyam cikti onunla ilgili
herhalde görmek istemedigim icinama cidden rahatsiz oluyorum hic rüya görmeyeyim daha iyi
Hayatinda biri varsa ve mutluysan gordugun ruyalara cokta takilma.
Anilarimizi yasadik diye mutsuz oluyor muyuz, hayir, ruyalarini da anilarin yerine koy.
Hatta zamaninda cok sevdigin birini hala gordugun icin mutlu olmalisin.
Bu seni huzursuz etmesin.
Evli oldugum halde, genelde esimle kotu oldugumuz zamanlarda, bende eski sevgilimi goruyorum ruyamda.
Uyanip hatirladigimda da, gulumsuyor, mutlu oluyorum.
Mazide kaldi nasilsa...
başka şeyler düşünerek uyu dicem ama zaten onu düşünmüyomuşsun..
yatmadan hemen önce kitap falan okusan.. benim kafamı dağıtır mesela kitap okumak..
bende yeni sevgilimden ayrıldım.. beraberken hep rüyamda görmek isterdim göremezdim.. ayrıldığımızdan beri görüyorum.. hemde çok güzel rüyalar..
sende görmek istemedikçe görüyor oabilir misin acaba??
bilinçaltının oyunu bu fazla takılma, takıldıkça devamı gelir..
bir de acaba merak mı ediyorsun ne yapıyor ne ediyor şimdi diye..
ya da ayrılırken içinde ukte mi kalmıştı?
puhaha katılıyorum sana
ben de eski erkek arkadaşımla beraberken hiç rüyamda görmezdim onu
şimdi görüyorum konuşuyorum her gece onunla :S
okuyorum yatmadan önce ama etkisi olmuyor malesefderdimin bi ilaci yok galiba zamana birakmam gerek herhalde ama 4 yil oldu
bende olsam bende takardım aslında noluyoruz diye..
bencede takmamaya çalış normal bişeymiş gibi algıla bunu o zaman geçer belki zamanla..
ay insallah canim ya vallaha aklimda olmadigi halde rüyalarim yüzünden aklima geliyor tamamen ciksin artik rüyalarimdanda
şöyle yapabilirsin bide "ohh bugün yine eski nişanlımı mı görecekmişim ben rüyamda ya da bakalım bugün x ile ne maceralara koşacaz rüyamda" diye mutlu mesut yat görmezsin gibime geliyo murphy kanunu
bu bize kaderin bi işareti sanırım vermek istediği mesajda: "sen onu ancak rüyanda görebilirsin" :)
öyle demeye dilim bile varmiyorkikorkuyorum ya daha fazla görürüm diye ben sevgilimi görim yeter onu da cok nadir görüyorum
şöyle yapabilirsin bide "ohh bugün yine eski nişanlımı mı görecekmişim ben rüyamda ya da bakalım bugün x ile ne maceralara koşacaz rüyamda" diye mutlu mesut yat görmezsin gibime geliyo murphy kanunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?