- Konu Sahibi MelteMeryem
-
Bende istiare rüyalarımı anlatmak istiyorum yorumlarsanız çoook sevinirim
İlk gece kalabalık gördm ama insanlar belirsiz böyle gölge şeklinde sadece biri var arkası dönük erkek üstündede beyaz bluz yeşil pantolonmu ne vardı 2 yada 3. gece yattığımdada yeşil kare gibi bişey gödüm hatrlamıyorum 7. kez yattığımda da okuduğum şehirdeki kaldığım yurtta beyaz bluz yeşil pantolon giyip herzamanki durağa gidiyorum durakta yabancı insanlarla konuşuyorum sonra telefon da hoşlandığım kişiyle konuşup duraktan ileriye yürüyorum adını söylüyorum falan ama sonra telefonu kapatıyor. bir de daha önceden bu kişi şöyle görmüştüm masmavi bir denizdeyiz ben bembeyaz bir şeyin üstündeyim oda denizde be elimi uzatıyorum ona oda bana uzatıyor parmaklarımızn ucu birbiri değiyor ve gülümsüyoruz. yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
sonunda biri cevap verdi öncelikle çok teşekkür ederim:) bu kişiyle konuşuyoduk işte şuan konuşmuyoruz ama onun için istiareye yattım aslında hayırlısı artık :)
Pek öyle gözükmüyor malesef ama bakalım :)
Ben hep böyleyimçevremdekiler artık kızmaktan bıktı güzel birrşeyde bil bin tane olumsuzluk üretiyorum kendimce tabiki Allah isterse herşey olur ama napiyim işte
Biliyorum ama elimde değil pek fazla işte hayatımda çok uzun zamandır güzel birşey olmuyor yani olsada gerisi gelmiyor bende çok sıkıldım artıkherşeyde karamsarım zaten bunu bütün yakınlarım bilir ve çok kızar vazgeçmem lazım artık bu huyumdan sadece biraz istediğim olsa vazgeçicemde olmuyor işte hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?