Rüya Yorumları Rüyalarımı yorumlarmısınızzz ???

birinden çok büyük bir iyilik alacaksın. içinde yaşadığın bazı sorunları çözecek, gelecegin için kaygılarına son vereceksin.

sevgilin varmı bilmiyorum ama onunla bağınız güçlenecek.

maddi anlamda rahatlayıp, önünüze çıkan fırsatları degerlendireceksin...

hayırlara vesile olsun

sonunda biri cevap verdi öncelikle çok teşekkür ederim:) bu kişiyle konuşuyoduk işte şuan konuşmuyoruz ama onun için istiareye yattım aslında hayırlısı artık :)

sonunda biri cevap verdi öncelikle çok teşekkür ederim:) bu kişiyle konuşuyoduk işte şuan konuşmuyoruz ama onun için istiareye yattım aslında hayırlısı artık :)

tamam işte güzel görmüşsün istiharede yeşil görmek muradınızın olacağına işarettir

Ben hep böyleyim çevremdekiler artık kızmaktan bıktı güzel birrşeyde bil bin tane olumsuzluk üretiyorum kendimce tabiki Allah isterse herşey olur ama napiyim işte

Ben hep böyleyim çevremdekiler artık kızmaktan bıktı güzel birrşeyde bil bin tane olumsuzluk üretiyorum kendimce tabiki Allah isterse herşey olur ama napiyim işte

yapma bende senin gibiydim inan kendine zarar veriyorsun.

cidden kötü kötüyü çekiyor. unutma KALPLER ALLAHIN ELİNDEDİR

Biliyorum ama elimde değil pek fazla işte hayatımda çok uzun zamandır güzel birşey olmuyor yani olsada gerisi gelmiyor bende çok sıkıldım artık herşeyde karamsarım zaten bunu bütün yakınlarım bilir ve çok kızar vazgeçmem lazım artık bu huyumdan sadece biraz istediğim olsa vazgeçicemde olmuyor işte hayırlısı artık

psikologa git arkadaşım, dua et. öyle kendi kendine geçmez ki bu. hobi edin, kişisel gelişim kitapları oku.

emek olmadan ekmek olmaz. kendine gel bakimmmm

istihare demissinde renk söylememişsin yani hayır diye hangi rengi tuttun yada olumsuz hangi rengi?bunu bilelimki ona göre yorumlayalım yatarkenki niyetiniz neydi

hayırlımıydı diye yatmışsın ve tuttuğun renk yeşil beyaz olmalı ve hayırlı olacağı görünmüş

hayır tabikide gelmez sen sadece o kişinin hayırlı olup olmayacağı niyetiyle birkaçgün üst üste yatmışsın.hayırlı olduğu görünmüş fakat illede olacak diye birşeyde yok
başka bir erkekte senin hakkında hayırlı olabilir bu kader çizgisinin yönünü sen kendin belirleyeceksin
ben evlilik konusunun direk yazılıp bozulmayan kaderlerimizden olduğuna inanmıyorum
bana göre cüzi irade ve fiili irade kullarına burakmış elbetteki rabbim kimi kabul edeceğimizi biliyor ve karşımıza çıkacak herkişiyle yaşayacaklarımızda yazıyor fakat illede budur değil bence
bende evliliğimi istihareye yatarak yaptım
tanımadığım bir aile ve insandı ama rüyam çok sahihti ve sonucunada uygum 9 yıllık evliyim ve şükür bir sıkıntı yok
birde derlerki istihareye yatan veya yatıran sonucuna uymalıdır:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…