Kizlar dun gece rüyamda nişanlimi gördüm trafik kazasi geciriyodu arabadan ciktiginda baacaklari ve sol kolu kopmuş gördüm sadece kopan yerde kan vardi asiri bi kan yoktu ama ben sadece uzaktan bakiyodum yanina gitmedim başka yuzunu tanimadigim başka bir kiz onun yanında ve ilgileniyordu gerçek gibiydi orada uyandim çok ilginçti genelde rüya görürüm ama bunda çok tuhaf uyandim... İlgili kizlar yorumlarinizi bekliyorum
nişanlınızdan ayrılacaksınız.
ayrılmasanız bile en iyi ihtimalle,şuan hayatında biri var.yapabileceğim en iyimser yorum bu.keşke daha iyi yorum yapabilseydim.
nişanlınızdan ayrılacaksınız.
ayrılmasanız bile en iyi ihtimalle,şuan hayatında biri var.yapabileceğim en iyimser yorum bu.keşke daha iyi yorum yapabilseydim.
Aramiz kotu zaten bu aralar gece hafta bir iki gün ayrilik söz konusu olmuştu hafta sonu baristik tekrar byle seyler olsun istemiyorumm. Ailesiyel ozellike ablasiyla anlasamiuoruz Allah hayirlisi neyse onu yasatsin inss
Aramiz kotu zaten bu aralar gece hafta bir iki gün ayrilik söz konusu olmuştu hafta sonu baristik tekrar byle seyler olsun istemiyorumm. Ailesiyel ozellike ablasiyla anlasamiuoruz Allah hayirlisi neyse onu yasatsin inss