Rüyam Korkuttu..

Merlin906

Mutlu Yalnızlık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.293
699
123
34
Arkadaşlar merhaba..
Bir şey sormak istiyorum. Bilmiyorum ama yıllar önce benim bir ilişkim vardı evlenecektik filan o zamanlar tabi çok seviyorduk.. ben 23 yaşındaydım.
Neyse ailem istemedi ilk sevgilimdi kendisi. Mücadele ettim o da evleneceğine söz vermesine rağmen pes etti kötü şeyler oldu bıraktı gitti beni. (1 ay sonra nişan yaptı ve 6 ay içinde akrabası ile evlendi) bildiğimi bilmiyor. Bende o zamandan sonra içime kapandım. Şehir filan değiştirdi.
Neyse geçti gitti şuan diyorum mutlu olsun inşallah her zaman.
Ama çok acılar çektim hasta oldum kandırıldığımı düşündüm çünkü beni ne olursa olsun bırakmayacaktı. Ve tabiki en kötüsü ah ettim beddualar ettim hep onu rüyamda gördüm mutsuz ağlarken.
Sonraları aklıma gelmedi unuttum gitti.
Ama dün rüyama girdi yine. Bilinçaltı mı bilmiyorum eşiyle gördüm böyle beni görüyor yanıma geliyor beni görünce ağzı kulaklarında eşinin yanında görüyorum boynu bükük kucağında çocuk.
İnanın uyanmak istedim uyanamadım titredim yatakta üşüdüm kalkamadım ve o rüya ben uyanmak için uğraşana kadar devam etti..
Korktum açıkçası.
Şükürler olsun mutlu giden bir ilişkim var ondan sonra beni toparlayan karşıma çıkan ve her şeyi unutturan adam var şuan yanımda.
Ne tesadüftür ki benim de tayin onun olduğu şehre çıkıyor ve nişanlım o şehirde. Benimde tayinim orası olacak.
Kızlar hakkımı helal ettim ama eskiden çok ah ettim nedir bu durum ve korkuyorum.. :KK43:

Ruya olayi baska bir alem.belki mutsuzdur belki mitludur bunun sizi ilgilendiren bir tarafi yok sizin baska onun baska bir hayati var.

Belkide psikolojiktir bende arada yokluyorum eskileri. Şuan evliyim ve bir bebegim var. Cok sükur mutluyumda.
Ama arada geliyor ruyama sonra kalkıp silkelenip bi abdest alip namaz kıliyorum.

Onun olduğu şehire gidecek olmanız, bilinç altı rüyalarınız tetiklemiş bence.
Size bulaşmadıkran sonra mutlu olmuş yada mutsuzluktan sürünüyormuş hiç de önemli değil. Sürünüyorsa eden bulur deyin, hiç de acımayın.

Biraz aklının köşesinde kalmış sanırım :KK64: Ne Kadar Unuttum Desende Aklına Geldigi oluyodur sen şimdi düşünmüşsündür o şehire gidecem falan ister istemez yerleşmiş bilinç altına çok kafaya takma :KK3:

Biraz aklının köşesinde kalmış sanırım :KK64: Ne Kadar Unuttum Desende Aklına Geldigi oluyodur sen şimdi düşünmüşsündür o şehire gidecem falan ister istemez yerleşmiş bilinç altına çok kafaya takma :KK3:
Tmm teşekkürler

Back
X