Rüyam

Çok üzüldüm canm Allah yardımcın olsun.böyle hikayeler çok etkiliyo beni.inşallah Rabbim sana çocuklarınla huzurlu bi hayat nasip eder
 
Offff :KK43:(((
Emniyete gidip neler yapılabileceği konusunda bir danışsan.
Onlar kadın koruma evlerine yönlendirdikleri gibi uzaklaştırma cezası da verebiliyorlar.
Bir git kardeşim :KK43:
 
Siginma evine yerlesmenizi tavsiye ederim acilen, adres kesinlikle paylasilmiyor sizi asla bulamaz..
Tabi siz gidince bu siteden bizim yorumlari gorurse bizi de öldürebilir :/
 
Rüya olarak kalmasın lütfen gücünüzü toplayın, yardım isteyin mücadele edin yeni bir hayat kurun.

Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ancak herhangi bir kadın derneğinden de bilgi alabilirsiniz. (Mor çatı örneğin). Bakanlık Alo 183 Aile, Kadın, Çocuk, Yaşlı ve Engelli Sosyal Destek Hattı ve Alo 144 Sosyal Yardım Hattı çağrı merkezlerini arayın.

183 daha acil durumlar ve ihbar içindir ancak 144ü ararsanız her türlü hukuki, psikolojik destekle ilgili bilgi alırsınız. Sosyal hizmetlere gidip yüzyüze de görüşebilirsiniz.
 
Aynı sizin durumunuzda bir tanıdığım var. Adam Esrar çekip düşüp geberdi de kadın kurtuldu. Allah kurtarsın sizi de.
 
Allah yardimcin olsun.tedavi olmasi lazim yada polisten koruma iste ayril.boyle hayat gecmezki
 
Bugun rüyamda hayalini kurdugum hayatı yasadım. Eşim uyusturucu bagimlisi siddet goruyorum ayrilmaya korkuyorum cunku ayrilirsam benide ailemide oldurur boyle bir pskopat deliyle yasiyorum. Hayatım pamuk ipligine bağlı nefret ediyorum ondan çocuklarimida alip kacip gitmek istiyorum hayalini kurdugum hayati huzurlu bir sekilde yasamak istiyorum esrar kokusu olmadan korku olmadan dayanamiyorum artik. Ne evden cikmama izin veriyo ne birsey yapmama nereye kadar boyle yasayabilicem bilmiyorum ama tek duam Allah onun canini alsın ölsün o tek kurtulusum bu çünkü
polise gidip sıgınma istiyorsun. barodan ucretsiz avukat istiyorsun. evden eşin için uzaklaştırma cıkartıyorsun. ailende savcılıga gidip tehdit alıyoruz. bizi de öldürcek bu diyorlar ve suc duyurusunda bulunuyorlar. ve koruma istiyorlar.
sen sıgınma evinden cıkmıyorsun. ve seni bulamayacagı bir şehirde köyde ikamet saglaman için yardım eder, etmezse talep et.
 
X