Rüyamda Annem Bebeğin Öldü Gitti Yazık Oldu Dedi.

gizzemksk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
886
86
123
İzmir
Bebekle ilgili çok endişeliyim. İlk zamanlar hem kanamam oluyordu düşük yapıyordum rüyalarımda. Kalp atımını duydum şimdide hep bebek karnımda ölüyor rüyamda. En son annem bebekte öldü gitti yazık oldu dedi bende yok ne ölmesi falan dedim gülerek. Birkaç gün sonrada kucağımda kocaman kafası olan ama yüzü güzel bir bebek gördüm. Beslemişim gazını çıkartmaya çalışıyordum bebek kusuyordu. Bebeğin kafası kocaman vücudu zayıftı. Doktora gitmeye korkuyorum. Rüyaları çıkan hamileler çok fazla. Sadece bir rüya diyip kendimi yatıştırmaya çalışsamda olmuyor. Kendimi oyalamaya çalışıyorum aklımdan bir dakika bile çıkmıyor ne yaparsam yapayım olmuyor. Sizce rüyam doğru olabilir mi?

Öncelikle bebegin hayrlı olsun. Küçüklüğümden beri babamın beni sürekli uyardıgı konulardır rüyalar. rüyalar açılmamış bir mektuptur ve yordugun gibi çıkar der babam. dolayısıyla arkadasım senin içinde bulundugun durumun etkisiyle böyle rüyalar görmen normal. yanlış olan bu rüyayı kötüye yorman. bende kanama ve düşük tehtidi yaşadım ve rüyalarım genelde bunun üzerine oldu. ama hep iyiye yordum iyi olacagına inandım. sana da tavsiyem rüyalarını hiç bir zaman kötüye yorma. kötüye yoracak insanlara anlatma. Hz. Peygamber rüyaların kişi üzerindeki etkisine işaretle, “sizden biri kötü bir rüya gördüğünde sol tarafına üç kere tükürsün, sonra da onun şerrinden Allah'a sığınsın. Böyle yaptığı takdirde, rüyadan dolayıbir zarar görmeyecektir” diyor. yani bu demek oluyor ki rüyada ne gördügün degil onu neye yordugun önemli olan. bebegine hiç birşey olmaz Allah ın izniyle. sen içini ferah tut.

Canim birsey olmaz bilinçaltinin oyunu zaten hamilelikte bu tür rüyalar görülür

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hamileliklerimde ben de bebeğimin öldüğünü görmüştüm.Çok düşündüğün için rüyanda görüyorsun.Gerçekleşecek diye bir şey yok.Boşa endişelenme

Benim de hamileyken dusuk riskim varfi bu tarz ruyalar goruyordum.hep bos besik goruyordum cok uzucuydu.ama tamamen psikolojik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…