Ruyamda bebegim oldugunu gormek beni cok uzdu...

kurdelala

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
295
187
323
Merhaba 4 yildir cocugumuz olmuyor. Eskidende ruyamda bebek falan gorurdum ama bu ay 2. Ye goruyorum. 2. Beni cok etkiledi ikiz cocuk dogurmusum daha 3 gunlukler kiz olani kucagima alip emzirmeye basliyorum. O gune kadar oyle emmemis. Hep agzindan sutum tasiyor oh diyorum cok sukur karni doydu acmis megerse yatiriyorum oglanin yanina sonra kalkip pazara gidiyorum digerini emzirmiyorum.sonrada uyandim. Evlat sahibi olmayi cok istiyorum oyuzden bu tip ruyalar beni cok yaraliyor.uyaninca yuregim sizliyor. Bilincalti ruyasi diyeceksiniz belki ama coook uzun zamandir bebekli ruyalar gormuyordum. Hatta kasim ayinda cok dua ettim en azindan ruyamda goreyim orda seveyim diye. Ama suan oyle dua ettigime bile pismanim. Uyaniyorsunuz ve az once emzirdiginiz o cocuk aslinda yok. Yuregim yaniuor. Neyse bir derdim varxi paylasmak istedim. Okuyanlara tesekkur ederim.

Yazin ankara veya istanbulda tedavi olacagiz. Ama hem esimde hem bende sorun var. Olasiligimiz dusuk. Suan cok yogun calistigim icin yazi beklemek zorundayiz

3 ay kadar önce, bana rüyamda bi kadın sesi seninde çocuğun olcak üzülme dedi. gözümnünde önündede bi kız bebek var pembeler içinde ama gerçek değil oyuncak. bende bu rüyadan çok etkilendim. günümğz hep bebek düşünerek geçtiği için, rüyalarda farklı bişry olmuyo tabi. hayırlısı inşallah

Bir arkadaşım altı yıl aradan sonra anne oldu iki aylık oğlu var aman zaman zaman zaman komşumuz birsürü düşükten sonda uc tane normal dogum yaptı tedavısız vs

Canım benim aynı şeyleri bende yaşadım bir eve gelirken komşu bana bir laf etti artık çalışacağına otur evinde çocuğunu büyüt daha bir sürü şey

Eve geldim okadar çok ağladım ki Ogün kandil gecesiydi hatta dua edip uyudum rüyamda bir ses ağlama artık seninde evladın olacak dedi hatta gördüm rüyamda sarışın bir kız çocuğuydu

Evliligimin 10yilinda tüp bebek tedavisi ile kızımı kucağıma aldım suan 14 aylık yazarken bile ağladım emin ol

Çok zor bir süreç hep dua ederim Rabbim hiç bir yuvayi evlatsiz koymasin diye

Inşallah en kisa zamanda kucaginda gönlünde evlat sevgisiyle dolar bu günleri unutturur sana

Benim kızım unutturdu çok şükür

ağlattın beni aynı şeyleri bende yaşıyorum sürekli rüyalarda alıyorum kucağıma bebeğimi...inşalah bigün gerçek olucak
rabbim sabır versin ve merhamet etsin bize ki tez zamanda kavuşalım yavrumuza...

Canim benim 17 sene sonunda hamile kalan ve doktor hamile kalmazsin dedigi icin evlat edinip 2 ay icinde hamile kalan tanidigim var. Ama bu kadar cok istersen ve kendini bu sekilde strese sokarsin hamile kalmakta zorlanirsin. Genelde oyle oluyor. Biraz rahat ol.

Ne kadar arsiz insanlar var. Soylenecek laf degil ki bu. Cocugunuz olmuyor olabilir, istemeyebilirsiniz belki de durumunuz yoktur. Maddi manevi hicbir destegi olmayacak insanlarin bu sekilde konusmasi mantiksiz. Boyle insanlari paylamak lazim ki baskalarinin kalbini kirmasinlar.

Okadar etkilendimki anlatamam. Gozlerim yasardi.insallah darisi basima. Allahanali babali buyutsun.

Malesef durumum stres yapsamda yapmasamda duzelecek cinsten degil. Esimde hem morfoloji bozuk hem dna hasari var bende tumore bagli prolaktinoma var. Malesef sansimiz diger insanlara gore cok cok dusuk. Allahin mucizelerine tabiki inaniyorum ama zaman gectikce sakin olmak cok zor oluyor.

Rabbim en kisa sürede nasip etsin inşallah..

Yazin ankara veya istanbulda tedavi olacagiz. Ama hem esimde hem bende sorun var. Olasiligimiz dusuk. Suan cok yogun calistigim icin yazi beklemek zorundayiz
Yengem icin asla cocugun olmaz dediler.5 yil sonra asilama ile once ikizleri oldu.
Ikizlerden sonra 3.cocuk kendiliginden surpriz sekilde oldu.

Gecen yaz menopoza girmisti.
Yengem 33 yasinda.
Duydukkk yine hamile.
Rabbim verdimi veriyor.dilerim suzede versin.ama biraz rahat olmaya bakin

Dilerim rüyanız hayra çıkar ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah inşallah...

uzulme herseyde bir hayir vardir.
sorun nedir ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…