Ruyamda bebegim oldugunu gormek beni cok uzdu...

Yazin ankara veya istanbulda tedavi olacagiz. Ama hem esimde hem bende sorun var. Olasiligimiz dusuk. Suan cok yogun calistigim icin yazi beklemek zorundayiz
Rabbim ol derse olur. Dua et canim.doktorlarin Ne imkansiz dedikleri kisiler hamile kalmış. Vallahi ben burda ne mucizeler okudum.insallah.hayirlisindan verir rabbim.

Sizi cok iyi anlıyorum bende görüyorum rüyamda. .rüyası bile bu kadar etkiliyor gerçeği ne kadar güzeldir kim bilir diyorum hep.. günlerce etkisinden kurtulamiyorum. .vardır bi Hayır Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun ruyalarimiz gerçek olsun inşallah. . bizim sınavimiz da bu inşallah Hayırlarla sonuçlanır. ..

Bende böyle bir rüya sayesinde anladım 3 yılın sonunda hamile olduğumu Allah hayırlara çıkar sın lütfen sizde eşinizde folk asit ve omega 3 kullanın

Dur dur sakın ol
Allah bılır
Boyle umutsuz olma
Bende cok zor anne oldum ve cok zor benım yolum.
Ilk cocugum 3. tüp bebek denemesınde oldu ılk esım azosperm hastası ıdı yanı spermde canlı cansız bır tane sperm hucresını bırak, sperm sevıyesıne ulasamamıs hucre bıle yoktu bombos su ıdı.
Testısle amelıyatla sperm bulundu ve onlarla denemeler yapıldı.
Azosperm bılmeyenler ıcın soyluyorum erkek kısırlıgının son noktası. Ben cok ısteklıydım canımı dısıme taktım ve herseyden koparak tedavım ıcın elımden gelenın fazlasını yaptım.

Noral terapı gordum, akupunktur yaptırdım hem stresım azalsın hemde rahımde kanlanma olsunda tutunsun dıye. Psıkolojık destek gordum aylarca, medıtasyon yaptım farklı gruplara katıldım grup terapılerı aldım, her allahın gunu karnıma tulbente koydugum atkıları karnıma baglayıp ıste hamıleyken boyle olucam dıyıp kendımı sevdım. Sonunda ogluma hamılek aldım ve onu dogurdum.

Daha sonra 5 senedır ıkıncı evlılıgımı yaptım .
Ilk gebelıgım henuz evlı degılken korunurken oldu ve aldırdık. Sonrakı gebelıgımde korunurken oldu ve baska saglık sorumlarından dolayı 4 aylık sonlandırıldı. Uzun sure dusunmedık korunduk gecen sene korunmayı bıraktıgım ay yıne hamıle kaldım ve bos gebelık. Bu sefer esım arastırıldı esımde hem morfolojı bozuklugu var 1 ve 2 arasında degısıyor , hem hız problemı var hemde cıft taraflı varıkosel var. Bunu yenı ogrendık cunku hıc ustune gıtmedık olan bıtenın. SOnuc olarak suanda yıne normal yolla gebelık elde etmeyı beklıyoruz ve ınanıyorum kı olacak bundan once 3 tanesı nasıl olduysa oda olacak. Sanırım sız kaan aydosa gıdıyorsunuz , dna hasarını onemseyen tek doktor o .
bız suanda karıstırmayıp kendı halımızde deneme kararı aldık ama eger olmazsa yıne oglumdakı gıbı elımden gelen herseyı yapmaya hazırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…