Rüya Yorumları Rüyamda Düğünümü Gördüm

ezgiezgi

Huzurlu...
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
546
95
98
ya ben dugunumu gordum gelinlikleri icinde herkes ordaydi fakat ne saz ne soz sessizce herkes oturuodu calgi falan yoktu ayy aman cok kotu bi gundu hersey yarim eksik kuafor yok makyoz yok pasta tek katli esim piyasada yokmus icmis son dakikada geldi.. takilarim kaybolmus uffff ne denli uyandim bi ben bilirim. acaba ne anlama gelioki ??? yardimlar icin simdiden cok sagolun..

cnm bende sole bısey anlatıyım ama moralını bozma !! benım annem teyzelerım ruyalarında gelınlık gormusler ve de ondan bı kac gun sonra mı bı ay sonramı ne(4 sene gectıgı ıcın hatırlamıyorum )annenem vefta ettı kısacası gelınlık demek olum demek ruyada

Ruyada agac kesilmesi, evin yikilmasi olume delalet eder ama zamaninda dedemin kaldigi evin yikildigini gordum, agacinin kesildigini gordum, dedem tam gaz hayata devam ediyor, ustundende 5 6 sene gecmistir. 86 yasinda, Allah daha da uzun omur versin, ruyam cikmamisti.. anlayacaginiz ruyalara aldanmamak lazim.

Bu arada gelinlik gordugumu hatirlarim, o kisiyle nisanlanmistim, ama sonradan ayrildim. Gelinlik buyuktu ustume vs.. ve o an icime hic iyi bir his dogmamisti.. zaten sans vermistim ve zamanla olmayacagini anlayip kendim ayrilmistim. Olum ile alakasi oldugunu hic sanmiyorum. Sizinkisi biraz tesaduf olmus ruyanin ustune.

Back
X