Rüya Yorumları Rüyamda gördüğüm neydiii? Yorumlayabilecek va

Ryhnrom

Hayvansever - Tarihçi / Antalian
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2015
1
0
1
35
Arkadaşlar merhaba,2.5 yıl önce sokakta ölmek üzere bulduğumuz kediyi iyileştirdik ve bizimle yaşıyor. Ama evde en çok ilgilenen benim. Erkek kedi olduğu için sürekli kaçıyordu ve bir gün yine kaçtı. 2 ay sonra bir köşede kalçası ayağı kırık halde buldum. Veterinerler yaşamaz dedi ama benim kuzum halletti, hepsinin üstesinden geldi. Neyse konu gördüğüm rüya, kalçası kırık kedim evden kaçtı bir gün bulamadık ümidi kestim uyudum gece 04.45 gibi rüyamda babam bakkona uçarak geldi üstünde imam kıyafetleri kedim gitti öldü diye ağlıyorum, hiç ilgilenmediniz diyorum babamda biz onu sevdik Allah'ın emaneti o, Allah gönderdi diyor sürekli. Daha sonra susmamı ve sessizliği dinlememi söylüyor. Susuyorum ve geriden bir miyav sesi. Babam gülümseyerek uçup gidiyo. Uyanıyorum, korkarak dış kapıya gittim ve kapıyı açtım. Açtığım gibi kedim içeri girdi. Ben şoklardayım tabi. Sizce neydi bu rüya? O babam kılığındaki neydi? Sürekli o kedi Allah'ın emaneti diyip duruyordu işaret mi Günlerdir aklımda

Babaniz sag mi yoksa.. ? Size emanet edilen kediyi koruyun. Ondan zaman icinde ogreneceginiz bazi kiymetli dersler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…