kızlar adetime 7 gün olmasına rağmen belki çıkar diye dün gebelik testi yaptım tabiki sonuç negatif.. ve gece ruyamda bilmiyorumbelki de psikolojik gebelik testini gördüm ve çift çizgiydi..hatta rüyamda allah allah nasıl olur dedim negatifti bir günde değişirmi dedim. ama kızlar 10 gündür acayip karnım ağrıyor, kasıklarım ağrıyor, karnımda hafif ince ince bir sızı var şüpheleniyorum yani. ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. inşallah hamileyimdir ve ikincisi de öle olmaz.bana dua edin lütfen. bi de akıntım da vardı ama biraz kesildi gibi akıntım. göğüslerimde herhangibir değişiklik yok. 7 sinde adet olmam gerekiyor. inşallah olmam
ah şu rüyalar yok mu şu rüyalar:)
ben de rüyamda bu ay 3 gün gecikmiş ve test pozitif diye görmüştüm ama gerçekte11 gün gecikti ve yine bişey çıkmadı malesefregl olmuştum gerçekte..
hele rüyamda bebeğim olmuş ve emziriyor görmek beni ziyadesiyle mutlu ediyor... süper bişeymiş ya. Rabbim inş. sadece rüyalarda değil gerçekte de hepimize tattırır bu duyguyu. Annelik ne muhteşem bir duygu rüyalarımda anlayabiliyorum ancak
umarım hamilesindir. kaç yıllık evlisin düşükten sonra korundun mu? ben korunmuştum
inşallaaahhhhh :)) belirtin var mı peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?