- 21 Ekim 2019
- 31
- 19
- 18
- Konu Sahibi Leyl_Sevdalisi
evli biri böyle rüya görürse toton açıkta kalmış denır bizde
hahah ne güldüm ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evli biri böyle rüya görürse toton açıkta kalmış denır bizde
Kocanla aramızdaki heyecan bitmiş sanırım. Ama sen aşık olma duygusunu özlüyorsun, bilinç altında sürekli bu var. O yüzden rüyalarına giriyor.Evet evliyim ama rüyam da ki olayın ne demek olduğunu, kim olduğunu merak ediyorum durup durup kafama takılıyor ☹
Konu sahibi evli ama kocasını mı aldatmış rüyasında onun heyecanı mı bu??? O, oooo
Kocanla aramızdaki heyecan bitmiş sanırım. Ama sen aşık olma duygusunu özlüyorsun, bilinç altında sürekli bu var. O yüzden rüyalarına giriyor.
Ben de aynı durumdayım ama rüya görmüyorum
Eşime bazen anlatmaya çalışıyorum. "Evlenmişiz çoluk çocuğa karışmışız ne aşkı" diyor.![]()
Ya rezil oldum ilk defa böyle bişe geldi başıma. Şimdi herkes gülcek bana ya. Neyse bende kendime güleyim bari
Bide dua ettim kavuşsunlar diye ne kadar da safım![]()
Ozlenmez mi?O tarafını da düşündüm evet. Dediğiniz gibi galiba o ilk heyecanı özledim çok güzel bir duyguydu böyle düşününce bile huzur veriyor bir rüya olmasına rağmen. Hayırlısı bakalım![]()
Ozlenmez mi?
Her sey rutine bağlandı. Ev, iş, yemek, çocuk, yat, kalk...
Benim anlamadığım erkekler de bu duyguyu özlemiyor mu?
Benim atmadığım adım kalmadı.Şükür beni şurda anlayan biri çıktı
Evli olduğum için böyle rüya gördüm diye yok eşimi aldatmışım, yok boşanacakmışım gibi saçma saçma yorumlar yapanlar var bir şey bilmeden.
Halbuki anlatmaya çalıştığım şey başka ilk defa siz tam anladınız çok mutlu oldum gerçekten ☺ Monoton bir hayat gerçekten yoruyor insanı. Bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama dediğiniz gibi o rutinler çokta fırsat vermiyor ve sıradanlaşıyor her şey. Ya özlemiyorlar, ya da ilk adımı bizden bekliyorlar![]()
Rüyayla adatılmıyor tatlım rüyadaki adamı bulmaya çalışmakla veya onunla karşılaşmayı beklemekle aldatmaya yer ayarlanıyorRüyayla koca aldatılıyormuymuş vay be![]()
Niye 20li yaşlarda hiç evlenmemiş birinin heyecanıyla yazdığınıza anlam veremedim burda da deseydiniz ya 7 yıllık evli olduğunuzuhayır o değil ondan eminim :)
Niye 20li yaşlarda hiç evlenmemiş birinin heyecanıyla yazdığınıza anlam veremedim burda da deseydiniz ya 7 yıllık evli olduğunuzuyazık üyeler de rüyadaki prensle karşılaşmanızı falan dilemişler, size tavsiyem fazla film/dizi izlemeyin ve üstünüzü iyi örtün. Ya elinizdekiyle yetinin yok yetinmem diyorsanız zorunda değilsiniz ne diyelim.
Rüyayla adatılmıyor tatlım rüyadaki adamı bulmaya çalışmakla veya onunla karşılaşmayı beklemekle aldatmaya yer ayarlanıyor![]()
Evet zaten biz yorum yapan üyeler hiç anlamıyoruz sizi, siz herşeyin en iyisini biliyorsunuz konu açmanıza bile gerek yokOlayı anlamadın o yüzden hadi öyle olsun diyorum gönlün olsun![]()
Evet zaten biz yorum yapan üyeler hiç anlamıyoruz sizi, siz herşeyin en iyisini biliyorsunuz konu açmanıza bile gerek yok![]()
Evet "anlayana" da deyinanlayan anlıyor![]()