Rüyamda ki adama aşık oldum

Evet evliyim ama rüyam da ki olayın ne demek olduğunu, kim olduğunu merak ediyorum durup durup kafama takılıyor ☹
Kocanla aramızdaki heyecan bitmiş sanırım. Ama sen aşık olma duygusunu özlüyorsun, bilinç altında sürekli bu var. O yüzden rüyalarına giriyor.
Ben de aynı durumdayım ama rüya görmüyorum 😂😂
Eşime bazen anlatmaya çalışıyorum. "Evlenmişiz çoluk çocuğa karışmışız ne aşkı" diyor. :işsiz:

Kocanla aramızdaki heyecan bitmiş sanırım. Ama sen aşık olma duygusunu özlüyorsun, bilinç altında sürekli bu var. O yüzden rüyalarına giriyor.
Ben de aynı durumdayım ama rüya görmüyorum 😂😂
Eşime bazen anlatmaya çalışıyorum. "Evlenmişiz çoluk çocuğa karışmışız ne aşkı" diyor. :işsiz:

O tarafını da düşündüm evet. Dediğiniz gibi galiba o ilk heyecanı özledim çok güzel bir duyguydu böyle düşününce bile huzur veriyor bir rüya olmasına rağmen. Hayırlısı bakalım 🤷🏻‍♀️

O tarafını da düşündüm evet. Dediğiniz gibi galiba o ilk heyecanı özledim çok güzel bir duyguydu böyle düşününce bile huzur veriyor bir rüya olmasına rağmen. Hayırlısı bakalım 🤷🏻‍♀️
Ozlenmez mi?
Her sey rutine bağlandı. Ev, iş, yemek, çocuk, yat, kalk...
Benim anlamadığım erkekler de bu duyguyu özlemiyor mu?

Ozlenmez mi?
Her sey rutine bağlandı. Ev, iş, yemek, çocuk, yat, kalk...
Benim anlamadığım erkekler de bu duyguyu özlemiyor mu?

Şükür beni şurda anlayan biri çıktı 🤲🏻
Evli olduğum için böyle rüya gördüm diye yok eşimi aldatmışım, yok boşanacakmışım gibi saçma saçma yorumlar yapanlar var bir şey bilmeden.
Halbuki anlatmaya çalıştığım şey başka ilk defa siz tam anladınız çok mutlu oldum gerçekten ☺ Monoton bir hayat gerçekten yoruyor insanı. Bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama dediğiniz gibi o rutinler çokta fırsat vermiyor ve sıradanlaşıyor her şey. Ya özlemiyorlar, ya da ilk adımı bizden bekliyorlar 🤷🏻‍♀️

Şükür beni şurda anlayan biri çıktı 🤲🏻
Evli olduğum için böyle rüya gördüm diye yok eşimi aldatmışım, yok boşanacakmışım gibi saçma saçma yorumlar yapanlar var bir şey bilmeden.
Halbuki anlatmaya çalıştığım şey başka ilk defa siz tam anladınız çok mutlu oldum gerçekten ☺ Monoton bir hayat gerçekten yoruyor insanı. Bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama dediğiniz gibi o rutinler çokta fırsat vermiyor ve sıradanlaşıyor her şey. Ya özlemiyorlar, ya da ilk adımı bizden bekliyorlar 🤷🏻‍♀️
Benim atmadığım adım kalmadı. :(
Ama maalesef, eşim elinde kumanda ile zaping yapmaktan daha mutlu :işsiz: :işsiz:
Ben de kendi haline bıraktım. :63:

Neden böyle oluyor anlayamıyorum gerçekten. Ne diye evlendim diyorum bazen elin oğlunun yemeğini temizliğini yapmak için mi. Sonra da neyse diyorum oturuyorum aşağı 😅

hayır o değil ondan eminim :)
Niye 20li yaşlarda hiç evlenmemiş birinin heyecanıyla yazdığınıza anlam veremedim burda da deseydiniz ya 7 yıllık evli olduğunuzu 😀 yazık üyeler de rüyadaki prensle karşılaşmanızı falan dilemişler, size tavsiyem fazla film/dizi izlemeyin ve üstünüzü iyi örtün. Ya elinizdekiyle yetinin yok yetinmem diyorsanız zorunda değilsiniz ne diyelim.

Niye 20li yaşlarda hiç evlenmemiş birinin heyecanıyla yazdığınıza anlam veremedim burda da deseydiniz ya 7 yıllık evli olduğunuzu 😀 yazık üyeler de rüyadaki prensle karşılaşmanızı falan dilemişler, size tavsiyem fazla film/dizi izlemeyin ve üstünüzü iyi örtün. Ya elinizdekiyle yetinin yok yetinmem diyorsanız zorunda değilsiniz ne diyelim.

Niye illa evli olmamı belirtmem mi gerek. Hissettiklerimi yazdım ben buraya, rüyamı anlattım evliliğimi, eşimi değil. O konuyla ilgili başka yere yazdım zaten.Elimdekiyle yetinirim yetinmem orası benim bileceğim iş burda ki konu rüyam. Evli olmam düşüncelerimi hissettiklerimi değiştirmiyor hanımefendi. Hayırlı günler dilerim size.

bunu demek bana düşmez ama bence siz eşinizden yeterli sevgiyi göremediğiniz için mutluluğu rüyalarda aramışsınız. Siz hatırlamazsınız fakat muhtemelen daha önce okuduğunuz,izlediğiniz bir şeyin etkisinde kaldınız,olabilir gayet doğal şeyler bunlar hangimiz rüyalarımızın etkisinde kalmayız ki ama rüya tabirlerine inanmamak gerek. Bu aldatmak değil ayrıca rüyalarımıza duygularımıza engel olamayız.Aldatmak fiziki olur

Back
X