Rüyamda neden onu görüyorum bu şekilde ?

Epcet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
474
2
96
32
Balıkesir
Kızlar dert değilde aslında sebebini merak ettiğim bir şeyi paylaşacağım sizinle.Ben ilk sevgilimden ayrılalı 4 yıl oluyor ve hala onu seviyorum.Onla çıktığımızdan beri hep onu rüyalarımda gördüm.Fakat bir aydır rüyalarımda hep kuzenimi görüyorum.Şu şekilde ve de Ben sevgilim diye konuşuyorum biriyle hadi üzülme deyip çenesini kaldırıp yüzüne bakıyorum mesela kuzenim oluyor o sırada yüzü.Bu çok sık olmaya başladı.Bir başka rüyamda ben onunla yattığımı görüyorum bi tanem kalk sabah oldu diyorum ve bi bakıyorki o sevgilim değil kuzenim.Ama rüyada buna sert bir tepki vermiyorum rüya o sırada bitiyor uyanıyorum zaten.Sizce neden böyle rüyalar görüyorum.Kuzenime karşı ilgi duymuyorum hatta uzun bir süre 5 yıl gibi bir süre aralarını benim yaptığım çoksevdiğim bir arkadaşımla sevgililerdi.Küçüklüğümde benim ondan başka arkadaşım abim kimsem yoktu herşeyi o gösteir o öğretirdi bana, ve çocukken 4 5 yaştan bahsediyorum tabii ben onla evlenicem falan dermişim.Bunun umarım bir açıklaması vardır.Bu rüyalardan nasıl kurtulurum

Bilinçaltında kalmış demek ki evlenme mevzusu.. Siz farkında olmadan düşünüyorsunuz demek ki, çok takılırsanız uzunca bir süre daha görürsünüz ruyada

Canım bir kuzenini arasana. Ben rüya tabiri yaparım . Muhtemelen kuzenin duygusal bir sıkıntı yaşıyor olabilir veya senin yardım edebileceğin bir şey var . Onu bir ara . Birde rüyanı bana tam tabir edermisin renklerden tut nesnelere kadar bunlar rüyanın anlamını değiştirir. Yalnız onu mutlaka ara.

Bilinçaltına hükmetmek imkân dışıdır, rüyalar bilinçaltına işaret eder ve çözümlenmeleri zordur, çok karışık süreçler işler rüyalarda. Sevgilinizin kuzeninize dönüşmesi, sizin ona dair bazı hisleriniz olduğu anlamına gelmiyor elbette, insanlar sıkça rüyalarında ensest ilişki kurduğunu görür, kulağa ne kadar rahatsız edici gelse de. Bundan rahatsızlık duyuyorsanız -ki duyuyorsunuz- sağlıklı bir bireysinizdir zaten endişelik bir durum yok.

İlginçmiş yani her rüyada olması. Ama birkaç kere olduktan sonra etkilenip devamı için şartlandırmışsın olabilirsin kendini… ilki tesadüftür sonrası beynin şartlaması olabilir. Dikkatini o yöne verme, rüyalarını düşünme ve yoğunlaşma.

Aslında düşünmüyordum ama bu kadar sık tekrarlanınca durdum bi baktım yani.Kuzenim iyi bir insandır ama tarafsız bir şekilde değerlendirmem gerekse ideal bir erkek olmadığını söyleyebilirim mesela ilişki için.O gözle hiç bakmadım bakmamda.Bende bilinçaltımda birşeylerin kaldığını düşünüyorum ama bu şekilde çıkması rahatsız etti beni.En son rüyam tam olarak şöyleydi kapkaranlık bir geceydi eski sevgilimle gerçekten yaşadığım bi an aklıma geliyor bir gece konserde çimlere uzanıyorduk ben ona bişeyler mırıldandım saçlarını okşadım başı yere bakıyordu.baa yeni aldığı saati gösterdi.saate dokununca ben yeşil ve diğer renkli ışıklar çıktı yeşili net hatırlıyorum.çok güzel bitanem güle üle kullan deyip saçlarını öptüm başını bi kaldırdı kuzenim Acaba bilinçaltımda bilinç altımda kalanlar mı bunlar.Onunla uzandığımız çimler kapkaranlık fon bana sevgilimle geçirdiğim konser gecesini anımsattı.tatlı bir serinlik vardı rüyamda da o serinliği hissettim.bana gösterdiği saat birden fazla sahneyi anımsattı.ben ilkokula gitmiyordum daha halam ne alsa ona bana da alırdı.bu yeşil fosforlu bir saatti ve bnm için fosfor yeni birşeydi çok etkilenmiştim hatırlıyorum.bir keresinde de ışıklı spor ayakkabılar giymiştik koşuştuğumuzu hatırlıyorum yeşillik bir yerde.bunlar tek bir fotoğraf anılar bi kaç saniyeden öteye gitmeyen.bu arada beni terkeden eski sevgiliminde saat takıntısı vardı.Öyleki biz henüz lisedeyken öğlenarası ya da teneffüste eve gider saatini değiştirirdi.Zihnim bana nasıl bir oyun acaba ?

Ya da çok mu taktım ne :)Akşam kuzenimi arayıp halini hatrını soracağım...

rüyamda küs olduğum kuzenimi dizlerimde uzanmış görüyorum.annesi yıllar önce wefaat etmişti,bende saçlarını okşuyrm,bana dioki öyle hasret kalmışımki saçlarımla okşanmasına.üzülyrm bende onun için.sora bi bakıyrm ki saçları bit dolu üzülmesin diye söylemiyrm kendisine,bi başkası söylyrmuş.bnde artık ögrendi onaylayım dyrm ewet saçların bit dolu dyrm ama çok üzgün göryrm ne demek acaba,bit iyi diye bilyrm rüyada siz ne yorumlarsanız artık arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…