Kızlar dert değilde aslında sebebini merak ettiğim bir şeyi paylaşacağım sizinle.Ben ilk sevgilimden ayrılalı 4 yıl oluyor ve hala onu seviyorum.Onla çıktığımızdan beri hep onu rüyalarımda gördüm.Fakat bir aydır rüyalarımda hep kuzenimi görüyorum.Şu şekilde ve de Ben sevgilim diye konuşuyorum biriyle hadi üzülme deyip çenesini kaldırıp yüzüne bakıyorum mesela kuzenim oluyor o sırada yüzü.Bu çok sık olmaya başladı.Bir başka rüyamda ben onunla yattığımı görüyorum bi tanem kalk sabah oldu diyorum ve bi bakıyorki o sevgilim değil kuzenim.Ama rüyada buna sert bir tepki vermiyorum rüya o sırada bitiyor uyanıyorum zaten.Sizce neden böyle rüyalar görüyorum.Kuzenime karşı ilgi duymuyorum hatta uzun bir süre 5 yıl gibi bir süre aralarını benim yaptığım çoksevdiğim bir arkadaşımla sevgililerdi.Küçüklüğümde benim ondan başka arkadaşım abim kimsem yoktu herşeyi o gösteir o öğretirdi bana, ve çocukken 4 5 yaştan bahsediyorum tabii ben onla evlenicem falan dermişim.Bunun umarım bir açıklaması vardır.Bu rüyalardan nasıl kurtulurum