Mezun olduğum lise yıkılacak oluyor. Rüyada gördüğüm bina gerçekte okuduğum bina değil ama. Benim o lisede bir dolabım oluyor içinde bir çok kıyafetim var. Eşyaları valize koymak için çaba gösteriyorum. Fakat çok az zamanım oluyor. Sonra bi ara bir pencere açılıyor. Çok uzaktan gölge şeklinde peygamber efendimiz gözüküyor.elinden tutup birini getiriyor. O da kızı oluyor kızını gösteriyor.Hangi kızı bilmiyorum ama tamemen siyahlar içinde. Ben yine çaba gösteriyorum zaman kısıtlı ben sevdiğim kıyafetleri dolduruyorum birileri bana hadi çıkalım diyor. ben inat ediyorum sonunda işim bitiyor. Kıyafetlerimin işe yararlarını hep almış oluyorum geriye işe yaramaz kullanmadıklarım kalıyor. Sonra müdür odasına gidiyorum orada bi kutu beyaz tebeşir var ve oradan bir kaç tane beyaz tebeşir alıyorum. Tam bina yıkılacakken binadan çıkıyorum dışarda beni bekleyenler oluyor.,oh diyorum kurtuldum.Kapıda pikap şeklinde bir araba gözükür beni orada götürüp kurtaracak oluyor. Hayır olsun. Şimdiden teşekkür ederim
ben de gördüm ama beni cennetin kapısından kovdu giremezsin diye.. hala içime dert eder... hem onu görüp hem bu kadar kötü davranması baya etkiledi beni...
rüyanız çok güzel.gelecekte bir kız çocuğu müjdeliyor size.hayırlı evlat olacak.büyük ihtimallede öğretmen-akademisyen olacak.evet arkadaşada katılıyorum.peygamberimizle ilgili gördüğünüz rüyayı herkese anlatmayın.çok sevdiğiniz,sizi seven,size karşı haset etmeyecek olan ve rüya yorumundan anlayan birine anlatın.