Rüya Yorumları rüyamdan çok etkilendim!!!

Ellibirincikisi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.481
1.039
373
İstanbul
merhaba kızlar benim 6 aylık bi oğlum var malum yat kalk yat kalk rüya falan görülmüyor ama 2 gece önce bi rüya gördüm çok net hatırlıyorum sanki yaşadım lütfen bilenler yorumlasın çok ihtiyacım var şimdi benim eşimin ailesi memleketlerinde yaşıyor birde aramız yok zaten hiç görüşmüyoruz eşimin abisinin kızı da doğum yaptı bi oğlu oldu rüyamda arabayla memlekete eşimin ailesinin yanına gidiyoruz bizi ilk ablası karşılıyor sarılıyoruz falan bakıyorum uzunca ziyafet masası kurulmuş annesi var da babası yok herhalde bunları hiç görmedim rüyamda sonra eşimin yiğeni çıkıp geliyor bebeğin nerde diyorum gel içerde diyor bi odaya giriyorum eşimin abisi yengesi birde kızın eşinin ailesi oturmuşlar bebekte çingene beşiğinin içinde üstü kapalı cebimden bi kutu çıkarıyorum içinde 2 tane çeyrek altın birini bebeğe takıyorum herkes merak ediyor eşimin abisi bebeğin başında oturduğu için o görüyor çeyrek takıyor diyor sonra bana abisi bebeği gösteriyor nasıl güzelmi bebek diyor bakıyorum uzun boylu güzel bi bebek ağlıyorum bebeğin annesine sarılıp ama mutluluktan sonra arabaya gidiyorum herkes kalın diyor ama biz gidelim bebeğimiz durmaz diyoruz ve gidiyoruz.

rica ederim canım.ayrıca rüyanın yorumuna göre,iş işten geçtiksen sonra değerini anlayacaklar.ama onların anlamalarının senin için bir değeri olmayacak.

aynen öyle tatlım iş işten geçtikten sonra bu kadar kalbimi kırdıktan sonra anlasalar ne olur anlamasalar ama en azından insan olduklarını anlamalarına sevinirim hiç insan gibi değiller.

ya bu gün okula gittim arkadaşım beni rüyasında görmüş ben evliymişim hep böle mutluluktan gülüyormuşum yani çok mutluuymuşuuzz bu ne demek sonra rüyasındaki eşimi tarif etti benim boyumda hafif göbekli saçlarının önü hafif dökülmüss benden de 8 9 yaş buyukmuş gibi duruyomuşş ama biz çok mutluymuşuz ben onun sırtına felan hopluyormuşum aslında bu tarif benim hayalimdekine benzemiyoo:D :D ben uzun esmer ve yakışıklı hayal ederdim kocamı o ise beyaz tenliymiş ama çok mutluymuşuz anlamı nedir acabaaa :D :D

ya bu gün okula gittim arkadaşım beni rüyasında görmüş ben evliymişim hep böle mutluluktan gülüyormuşum yani çok mutluuymuşuuzz bu ne demek sonra rüyasındaki eşimi tarif etti benim boyumda hafif göbekli saçlarının önü hafif dökülmüss benden de 8 9 yaş buyukmuş gibi duruyomuşş ama biz çok mutluymuşuz ben onun sırtına felan hopluyormuşum aslında bu tarif benim hayalimdekine benzemiyoo:D :D ben uzun esmer ve yakışıklı hayal ederdim kocamı o ise beyaz tenliymiş ama çok mutluymuşuz anlamı nedir acabaaa :D :D

anlamı yok:) demekki arkadaşınız sizin evlenmenizi mutluluğunuzu çok istiyor.gündelik bir rüya.

Back
X