Rüya Yorumları Rüyamı yorumlayacak biri var mı?

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
kızlar ikidir farklı zamanlarda sevgilimi rüyamda görüyorum ama sık sık olan birşey değil.

ilkinde bizim evdeyiz. onlarla aile dostuymuşuz ve bize geliyor. koltukta oturuyor bende dizlerine uzanıyorum yanağından ve kolundan öpüyorum gülümseyip çok hoşuma gtti br daha öpsene diyor ve sonra sarılıyor falan.

ikincisinde de ben onun iş yerine gidiyorum ardından balkona çıkıyorz birlikte bana sarılıyor. aşağı kata indiğimde ablası varmış. ablasına onunla brlkte olduğumuzu söylüyorum. kadın gülümseyerek bakıyor ve ben gitmek için ayaklanıyorum bir bahçeye giriyorum bahçede beyaz bir at var onun iş yeri görünüyor. ardından merdivenlerden sevgilimi izliyorum. ailecek yemek yiyorlarmış yanında yaşlı bir bayan seni kızıma alacğım diyor bende bunu duyuyorum. o sırada sevgilim beni görüyor gelsene diye sesleniyor hıh diyip trip atıp dönüyorum arkamı. ardından bir anda kendimi onun evinde buluyorum. ailecekler ama sevgilim dışarıda imiş kapı çalıyor açıyorum sevgilim ve bir erkek arkadaşı giriyor içeri. sevgilim beni başka odaya çekiyor. odada banyo var ışığı yanıyor. işte hiç baş bşa kalamadık diyor sevgilim bnde gülümsüyorum. odanın kapısı çalıyor. ee yeter be diyerek kapıyı açıyor. o brlikte eve grdiği arkadaşı var kapıda. işim var rahat bırakın bir diyip kapıyı kitliyor ardından bana sarılıyor ve ben orada uyanıyorum.

Yorumlayacak birileri var mı?

Back