B BSYTEK Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 80 19 3 25 9 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi BSYTEK #1 kızlar selaam 16 haftalık hamileyim dün gece rüyamda usg muayenesinde bebeğimi kaybettiğimi gördüm çok çok ağladım etkisinden çıkamıyorum.. hamilelikte kötü rüyalar görüyor musunuz
kızlar selaam 16 haftalık hamileyim dün gece rüyamda usg muayenesinde bebeğimi kaybettiğimi gördüm çok çok ağladım etkisinden çıkamıyorum.. hamilelikte kötü rüyalar görüyor musunuz
Tmd2020 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Ekim 2020 3.212 2.349 83 35 9 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi BSYTEK #2 BSYTEK .!.: kızlar selaam 16 haftalık hamileyim dün gece rüyamda usg muayenesinde bebeğimi kaybettiğimi gördüm çok çok ağladım etkisinden çıkamıyorum.. hamilelikte kötü rüyalar görüyor musunuz Genişletmek için tıkla... ooo hamileliğin şanındandır o rüyalar. düşünerek yattıysan yada evham yaptıysanız ondandır
BSYTEK .!.: kızlar selaam 16 haftalık hamileyim dün gece rüyamda usg muayenesinde bebeğimi kaybettiğimi gördüm çok çok ağladım etkisinden çıkamıyorum.. hamilelikte kötü rüyalar görüyor musunuz Genişletmek için tıkla... ooo hamileliğin şanındandır o rüyalar. düşünerek yattıysan yada evham yaptıysanız ondandır
P papatya516 Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2025 183 47 13 9 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi BSYTEK #3 BSYTEK .!.: kızlar selaam 16 haftalık hamileyim dün gece rüyamda usg muayenesinde bebeğimi kaybettiğimi gördüm çok çok ağladım etkisinden çıkamıyorum.. hamilelikte kötü rüyalar görüyor musunuz Genişletmek için tıkla... Neler neler görüyorum sonra da çatıyorum gördüğüm kişilere
BSYTEK .!.: kızlar selaam 16 haftalık hamileyim dün gece rüyamda usg muayenesinde bebeğimi kaybettiğimi gördüm çok çok ağladım etkisinden çıkamıyorum.. hamilelikte kötü rüyalar görüyor musunuz Genişletmek için tıkla... Neler neler görüyorum sonra da çatıyorum gördüğüm kişilere