ben de böyle bir rüya görmüştüm ve başıma ............... geldi gibi cümleler duymaya hazırlanın, çünkü bu tür rüyalar görüp de birebir yaşayanların sayısı sandığımızdan fazlaymış biliyo musunuz? tabi her zaman çıkacak diye bir şey yok, sevgilinizle bu aralar ilgilenmediyseniz bilinçaltınız sizi uyarıyor olabilir
Hayır olsun...
Çok mu takıyorsun kafana acaba?
ya bende bugün eski sevgilimi gördüm rüyamda ya ayrıldıktan sonra bikaç kere buna benzer şekilde görmüştüm gene gördm. Bi ortamdayız o beni hiç takmıyo sanki ben yokmuşum gibi davranıyo çok sinir bozucuydu ya çok kötü oldumtam kendimi motive ediyorum aklıma gelmiyo falan derken böyle rüyama giriyo gerizekalı
Ben de rüyaların etkisinde fazla kalan bir insanım. Aldatıldığımı gördüğümde gecenin bir yarısı uyanıp sevgilimi aramıştım o sarışın kadını da seni de öldürürüm diye yazık tabi garibim ne olduğunu anlamadı bazen hala o halimi hatırlatıp alay eder benim sarışını görüyor musun nasıl sağlığı sıhhati diye :)
Rüyalar fena karıştırıyor insanın aklını .
Rüyada aldatılmak, mal ziyanı, güvensizlik denir .
Dikkatli olmanı öneririm .
Ben arasam gavenmiyorsunda gördün der ki dedi zaten...
Aldatabilir mi diyosun ?
Tedbirli olmakta fayda var diyorum .
Öyle bir şey demek bana düşmez ama bence rüyalar uyarı niteliği taşır .
şuanda ünide üstelik...
Aldatır mı bilemem o anlamda güvenim var biraz tereddütte var
ama kalbi ya birine kayarsa diye düşünmedende kendimi alamıyorum..
Allah korusun .
Olmaz mı olur .
30 senelik evli olduğu kadını, çocuklarının annesini bırakıp giden onca adamlar var .
ben çok çeşitli rüya görürüm... rüyaları hayır olsun demek lazım.. hayırlı olur inş..
bende bi ara eşimi aldatırken görüyordum. hatta bi keresinde adamın boynuna bıçak dayamışım. sonra o kadınıda keserle kovaladım. zaten rüyalarımı kitap yapcam bu gidişle. bazılarını not ediyorum
bu demek oluyorki aldatılıyorsun. bence onu çok seviyor ve kıskanıyorsun. kıskançlık damarım tuttuğunda bu tip rüyalar görüyorum.
ALLAH korusun tabii..
Bide bana demişti topuklu giyenler çok dikkat çeker giyme dışarda herkes onlara bakıyor dikkat çekiyor diye.
Bende demiştim sende bakıyorsun dimi
Dikkat çekiyor ama demişti
Bakıyosun işte nefsine sahip çıkamıyorsun demiştim
Aradan bi zaman geçti
Bi şekilde öğrendim erkeklerin bedenen ihtiyaçları oluyor ya 20li yaşlarda onun için beni kullanmıcakmış yapamazmışta zaten ama çok ama çok zorda kalırsa gidebilirmiş başka birine bunun için..
Sonrada bu ikisi içinde yemin ettirdim kimseye dikkatli bakmıcaksın kimseye gitmiceksin diye..
Kıskançlık hep varda..
Aldatılıyo muyumdur büyük ölçüde ??
Çok zorda kalmak ne demek yahu ?
Cinsel açlığın Afrikasıdır Türkiye derler ya cidden öyle .
ay yanlış yazmışım... yok aldatılmıyorsun diyecektim... zaten bazı rüyaların tersi çıkar.
rüyalarımı eşime anlatıyorum, adam benden korkuyor. birgün bu rüyalardan görüp gerçek sanıp öldüreceksin diyor...
ALLAH korusun tabii..
Bide bana demişti topuklu giyenler çok dikkat çeker giyme dışarda herkes onlara bakıyor dikkat çekiyor diye.
Bende demiştim sende bakıyorsun dimi
Dikkat çekiyor ama demişti
Bakıyosun işte nefsine sahip çıkamıyorsun demiştim
Aradan bi zaman geçti
Bi şekilde öğrendim erkeklerin bedenen ihtiyaçları oluyor ya 20li yaşlarda onun için beni kullanmıcakmış yapamazmışta zaten ama çok ama çok zorda kalırsa gidebilirmiş başka birine bunun için..
Sonrada bu ikisi içinde yemin ettirdim kimseye dikkatli bakmıcaksın kimseye gitmiceksin diye..
yuhhh... iradesiz o tip insanlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?