Rüyamın etkisindeyimmmm !!!

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
248
Rüyamda sevgilimin beni aldattığını gördüm.
Hemde 2 KİŞİYLE!!!
hemde son 1 yıldır!!!
Tokat atmaya çalışıyorum olmuyor birde pişkin pişkin sırıtıyor bana sırnaşıyor falan..
Gitmeye çalışıyorum gidemiyorum
Neyse uyandım
Ama hala o etki üzerimde..

Son düzenleme:
ben de böyle bir rüya görmüştüm ve başıma ............... geldi gibi cümleler duymaya hazırlanın, çünkü bu tür rüyalar görüp de birebir yaşayanların sayısı sandığımızdan fazlaymış biliyo musunuz? tabi her zaman çıkacak diye bir şey yok, sevgilinizle bu aralar ilgilenmediyseniz bilinçaltınız sizi uyarıyor olabilir

Son düzenleme:
ya bende bugün eski sevgilimi gördüm rüyamda ya ayrıldıktan sonra bikaç kere buna benzer şekilde görmüştüm gene gördm. Bi ortamdayız o beni hiç takmıyo sanki ben yokmuşum gibi davranıyo çok sinir bozucuydu ya çok kötü oldum tam kendimi motive ediyorum aklıma gelmiyo falan derken böyle rüyama giriyo gerizekalı

Hazırım zaten..

Hayır olsun...
Çok mu takıyorsun kafana acaba?

Evet

Off ya

Ben de rüyaların etkisinde fazla kalan bir insanım. Aldatıldığımı gördüğümde gecenin bir yarısı uyanıp sevgilimi aramıştım o sarışın kadını da seni de öldürürüm diye yazık tabi garibim ne olduğunu anlamadı bazen hala o halimi hatırlatıp alay eder benim sarışını görüyor musun nasıl sağlığı sıhhati diye :)

Rüyalar fena karıştırıyor insanın aklını .
Rüyada aldatılmak, mal ziyanı, güvensizlik denir .
Dikkatli olmanı öneririm .

Ben arasam gavenmiyorsunda gördün der ki dedi zaten...

Rüyalar fena karıştırıyor insanın aklını .
Rüyada aldatılmak, mal ziyanı, güvensizlik denir .
Dikkatli olmanı öneririm .

Aldatabilir mi diyosun ?

Tedbirli olmakta fayda var diyorum .
Öyle bir şey demek bana düşmez ama bence rüyalar uyarı niteliği taşır .

şuanda ünide üstelik...
Aldatır mı bilemem o anlamda güvenim var biraz tereddütte var
ama kalbi ya birine kayarsa diye düşünmedende kendimi alamıyorum..

şuanda ünide üstelik...
Aldatır mı bilemem o anlamda güvenim var biraz tereddütte var
ama kalbi ya birine kayarsa diye düşünmedende kendimi alamıyorum..

Allah korusun .
Olmaz mı olur .
30 senelik evli olduğu kadını, çocuklarının annesini bırakıp giden onca adamlar var .

ben çok çeşitli rüya görürüm... rüyaları hayır olsun demek lazım.. hayırlı olur inş..

bende bi ara eşimi aldatırken görüyordum. hatta bi keresinde adamın boynuna bıçak dayamışım. sonra o kadınıda keserle kovaladım. zaten rüyalarımı kitap yapcam bu gidişle. bazılarını not ediyorum

bu demek oluyorki aldatılıyorsun. bence onu çok seviyor ve kıskanıyorsun. kıskançlık damarım tuttuğunda bu tip rüyalar görüyorum.

Allah korusun .
Olmaz mı olur .
30 senelik evli olduğu kadını, çocuklarının annesini bırakıp giden onca adamlar var .

ALLAH korusun tabii..
Bide bana demişti topuklu giyenler çok dikkat çeker giyme dışarda herkes onlara bakıyor dikkat çekiyor diye.
Bende demiştim sende bakıyorsun dimi
Dikkat çekiyor ama demişti
Bakıyosun işte nefsine sahip çıkamıyorsun demiştim

Aradan bi zaman geçti
Bi şekilde öğrendim erkeklerin bedenen ihtiyaçları oluyor ya 20li yaşlarda onun için beni kullanmıcakmış yapamazmışta zaten ama çok ama çok zorda kalırsa gidebilirmiş başka birine bunun için..

Sonrada bu ikisi içinde yemin ettirdim kimseye dikkatli bakmıcaksın kimseye gitmiceksin diye..

Son düzenleme:

Kıskançlık hep varda..
Aldatılıyo muyumdur büyük ölçüde ??

Çok zorda kalmak ne demek yahu ?
Cinsel açlığın Afrikasıdır Türkiye derler ya cidden öyle .

Kıskançlık hep varda..
Aldatılıyo muyumdur büyük ölçüde ??

ay yanlış yazmışım... yok aldatılmıyorsun diyecektim... zaten bazı rüyaların tersi çıkar.

rüyalarımı eşime anlatıyorum, adam benden korkuyor. birgün bu rüyalardan görüp gerçek sanıp öldüreceksin diyor ...

Çok seviyorum ciddi anlamda bi sahiplenme var bundan kendimi vazgeçiremiyorum daha yaşım kaç ki belki kısmetimdeki bu değildir ama ben bu şekildeyken yada dahakötü daha yoğun hislerdeyken biterse benim için çok zor olucak..

Ben rüya görmesemde öldürebilirim sorun yok

yuhhh... iradesiz o tip insanlar...

yuhhh... iradesiz o tip insanlar...

Şimdiye kadar gitmemiş benden öncede ama ya kendi nefsine hakim olamazsa nolucak..
Kendi içinde sorun dinde zinaya giriyor benim içinde sorun aldatılma hemde 2 kişi duygusal anlamda aldattı beni. buda olursa kime güvenim kalıcak..
Bi hadis var. Aldatan bizden değildir diye.. her anlamda aldatma, kandırma falan..

Yeminini tutar inşALLAH ya..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…