Rüyanızda bebeğinizin cinsiyetini gördünüz mü ?

mineminem

Öykü Irmak'ım & Anıl Göktürk'üm
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
465
107
123
Kızlar, genelde gebeler hissedermiş bebeğin cinsiyetini ben hiç bişi hissetmiyorum şuan fakat dün gece rüyamda doktor ultrasonla bakıyordu ve oğluşunuz çok iyi maşallah dedi.Sizlerde böyle görüp rüyası gerçekleşen var mı:)

bende hiç hamilelik beklemezken rüyamda bir erkek cocugu gordum bu senın cocugun dıyorlardı inanmıyordum zaten iki gün sonra hamile oldugumu öğrendim ne gariptir ki bende erkek hissediyorum ama herkes kız olacak diyor çatlıyorum meraktan öğrenince yazarım:)

Bende çok kız istememe rağmen hep erkek hissediyordum o kadar ki cinsiyeti belli olmadan sırf dediğim olsun kız olsun diye kız kıyafetleri alıyordum ama istediğim değil hissettiğim çıktı

Bende çok kız istememe rağmen hep erkek hissediyordum o kadar ki cinsiyeti belli olmadan sırf dediğim olsun kız olsun diye kız kıyafetleri alıyordum ama istediğim değil hissettiğim çıktı

ben başta kız hissediyordum sonra bi ara erkek :D şimdi hiç biş hissetmiorum ama kız istiyorum senın gıbı ama yınede rabbım saglıklı evlat versın hepımıze

bende hiç hamilelik beklemezken rüyamda bir erkek cocugu gordum bu senın cocugun dıyorlardı inanmıyordum zaten iki gün sonra hamile oldugumu öğrendim ne gariptir ki bende erkek hissediyorum ama herkes kız olacak diyor çatlıyorum meraktan öğrenince yazarım:)

banada herkes erkek diyor :)) öğrenınce yaz mutlaka

Ben hamile kalmadan önce erkek çocuğumu görmüştüm. 3 yaşlarında balkonda bana bakıyor kaldırmış kafasını :1:
Bakalım doğrusu nedir :)
Hayırlısı olsun hakkımızda :)

bende ilk haftalarımda çok güzel bir kız çocuğu görmüştüm
kız diye hissediyorum ama bakalım hayırlısı neyse o olsun

kızlar bende hamıle oldugum ay ama daha haberım yoktu oldugumdan ruyamda kız cocugu gordum esımde kız cocugu gormus bakalım ne olacak aama bana herkes erkek hıssedıyorum dıyorr hayırlısı artık ogunler gelse de ogrensek

Kızlar, genelde gebeler hissedermiş bebeğin cinsiyetini ben hiç bişi hissetmiyorum şuan fakat dün gece rüyamda doktor ultrasonla bakıyordu ve oğluşunuz çok iyi maşallah dedi.Sizlerde böyle görüp rüyası gerçekleşen var mı:)

bebeğimle ilgili çok rüya gördüm ama cinsiyetiyle ilgili dersen ilk rüyamda erkekti sonra 2-3 defa kız olduğunu gördüm içime de hep kız doğuyodu velhasıl kızım olacak inşallah :)

geçen akşam biz de eşimle rüyalarımızda bebeğimizin cinsiyetini görmüştük. sabah ikimiz de sevinçle ne gördüğümüzü paylaşırken oldukça komik bir an yaşandı. birimiz erkek, diğerimiz kız olacağını görmüştük. ikisinin arası birşey olmasın da hangisi olursa kabulümüzdür diyerek bağladık konuyu :))))))) sanırım gebelik boyunca böyle rüyaları bol bol göreceğiz. herkese keyifli hamilelik süreçleri diliyorum.

bebeğimle ilgili çok rüya gördüm ama cinsiyetiyle ilgili dersen ilk rüyamda erkekti sonra 2-3 defa kız olduğunu gördüm içime de hep kız doğuyodu velhasıl kızım olacak inşallah :)

senınde benımkı gıbı olmus :))bırde benım etrafımdakı herkes erkek dıyordu. bense kız ıstıyordum.

bugun baktık bızde 14+3 cok sukur gosterdı bebegım cınsıyetını KIZIM olacak cok mutluyum kiii :79:

Back
X