Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben hamile kalmadan önce bir kaç kere hamile kaldığımı doğum yaptığımı ve oğlum olduğunu gördüm. Eşimde bende aslında kız istiyoruz, rüyaların tersi çıkar derler ama :) Sağlıklı olsunda en önemlisi o.
Ben tam üç kere rüya gördüm bu zamana kadar. İlkinde henüz cinsiyet öğrenememiştik çünkü göstermiyordu. Karnıma bakan herkes erkek diyordu. Rüyamda annem ve kayın validemin elinden tuttuğu minik bir kız çocuğu görmüştüm. Sonra ilk doktor randevumuzda kız olduğunu öğrendik :). Bir diğerinde hastaneden eve döndüğümüz ilk günü, sonuncu da ise minik kızımı emzirdiğimi ve başından öpüp kokladığımı görmüştüm. Umarım rüyalarım gerçek olur sağlıkla sıhhatle. Tüm hamile arkadaşlarım ve kendimden örneklersem, genelde cinsiyetini saklayan bebişler kız çıkıyor.