Rüyanızda bebeğinizin cinsiyetini gördünüz mü ?

kızlar bende rüyamda lacıvert zıbınlı beyaz berelı bır bebek emzırıyordum.. benim bebeğimmiş :KK37:ama besıgındekı battanıyesı pembeydi..:KK64::KK64::KK64:

Ben hamile kalmadan önce bir kaç kere hamile kaldığımı doğum yaptığımı ve oğlum olduğunu gördüm. Eşimde bende aslında kız istiyoruz, rüyaların tersi çıkar derler ama :) Sağlıklı olsunda en önemlisi o.

valla ben gördüm ve gördüğüm bebeğin aynısını doğurdum hadi canım yok artık dediğinizi duyar gibiyim ama öyle oldu :KK48:
ilkinde kız hissediyordum rüyamdada kızdı ve aynısıydı :)
şimdi kızım olacağını hissediyorum ama rüyamda erkekti bu sefer emin değilim.

Ben gördüm kızımın saçlarını bağlıyordum belli değildi cinsiyeti o zamanlar.Sarı düz saçları vardı bakalım büyüyünce nasıl olacak şimdi 4 aylık henüz.

Rüyamlarımda hep erkek bebek gördüm, beni gören herkes karnın erkek karnı diyor hala. 8. Ayımıza girdik ve kızım olacak:)))

Bende toz pembe elbise giymis duz kisa sacli 6 aylik kiz bebis gordum ruyamda

rüyamda kız gördüm bakalım bu ay sonu cinsiyetini öğreneceğiz :KK68:( tabi gösterirse :/ )

Ben tam üç kere rüya gördüm bu zamana kadar. İlkinde henüz cinsiyet öğrenememiştik çünkü göstermiyordu. Karnıma bakan herkes erkek diyordu. Rüyamda annem ve kayın validemin elinden tuttuğu minik bir kız çocuğu görmüştüm. Sonra ilk doktor randevumuzda kız olduğunu öğrendik :). Bir diğerinde hastaneden eve döndüğümüz ilk günü, sonuncu da ise minik kızımı emzirdiğimi ve başından öpüp kokladığımı görmüştüm. Umarım rüyalarım gerçek olur sağlıkla sıhhatle. Tüm hamile arkadaşlarım ve kendimden örneklersem, genelde cinsiyetini saklayan bebişler kız çıkıyor. :KK46:

Back
X