- 1 Şubat 2008
- 1.108
- 12
- 158
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
-
Bilen bilir, hatırlayan hatırlar yaklaşık 5 ay kadar önce bende burnumdan septorinoplasti ameliyatı olmuştum, resim falan da koymuştum, bir ay öncesine kadar herşey çok güzeldi ama son zamanlarda burnumun orta hattında çökme gibi bişey oldu, sanki düzleşti, ameliyatımı ankarada olduğum için (ben başka şehirde oturuyorum) ve işyerinden izin alamadığım için 3.ay kontrolüme gidememiştim, 1.ay kontrolümde herşey normaldi, son bir aydır şişlikler inmeye başladıkça burnum önden tuhaflaşmaya başladı (orta hat boyun) Doktor beye mail attım, görmeden bişey diyemem eski resimlerine baktım tekrardan büyük bir komplikasyon olabileceğini sanmıyorum dedi ama görmeden de bişey yapamam dedi, şikayetinden kemikde açılmış olabilir diye aklıma geldi dedi, resim attım ama resimleri kesemedim, resimde çok uygun değil tam anlaşılmıyor kemik de açılma aklıma geliyor ama resimden anlayamadım muhakkak gelmelisin dedi. Ne olur şişliklerdendir deyin, çok şişliklerim vardı, bir türlü inmemişti, bir taraf inmeye başlamıştı bir taraf inmemişti, inşallah şişliktendir, tekrardan ameliyat olmayı gözüm yemiyor açıkcası, moralim sıfır, aynaya bakmak istemiyorum, daha da kötü olur diye acayip tırsıyorummm ( Başına böle bişey gelmiş olan var mı, şişlikten midir acaba, kemik de açılma olmuş demek ne demek acaba lütfen yardım edin kızlar ( :18:
İlk fırsatta gideceğim ama ya olumsuz birşey söylerse diye çokkk korkuyorum ya(
hemen endişeye kapılma cnm..acaba bahsettiğin kadar göze batan bi durm mu..biz de bi görseydik..
evet bikaç kişi burdayken kısa süreliğine yapabilirsin...senin için bekliyorum..böyle durumlarda insan yorum için çırpınır bilirim(
cnm valla ben kötü bi görüntü görmüyorum..şişliklerin geçiyo ve burnunun şekli ortaya çıkıyo..özeliklle yandan gayet iyi önden de dediin gibi hafifdüz bi görüntü var ama böyle kalırsa o da çok doğal görünüyo..bence panik yapacak bi durum yok ama devam eden bi bozukluk fln olmasın diye sen yine de bir an önce dr una görün..
geçmiş olsun bende korktum şimdi ya...bana doktorum burnuma devamlı su çekip sümkürmemi istedi yapmazsan burnun eski hale döner dedi bende hep yapıyorum bir aylık olduktan sonra yaptım ben..off korktum şimdi..rüya rüya inşallah bir şey yoktur sende de..ama doktoruna görünmelisin
cnm valla ben kötü bi görüntü görmüyorum..şişliklerin geçiyo ve burnunun şekli ortaya çıkıyo..özeliklle yandan gayet iyi önden de dediin gibi hafifdüz bi görüntü var ama böyle kalırsa o da çok doğal görünüyo..bence panik yapacak bi durum yok ama devam eden bi bozukluk fln olmasın diye sen yine de bir an önce dr una görün..
bitanem çok panik yapma bence de öyle çok korkulacak bir görüntü yok. doktor sadece bir ihtimal demiş ki zannetmiyorum öyle bişey olacağını. herhangi bir darbe felan almadıysan sorun olmaz bence. ama kesinlikle doktorla görüşmeyi ihmal etme. olumlu düşün olumlu sonuçlansın inşallah
Tşkler canım, darbe falan almadım, çok dikkat ediyorum, inşallah öyle birşey deildir, hoş onun ne olduğunuda bilmiyorum ama ii bişey olmadığı kesin, beşinci ayında olup halen çok şişliği,düzensiz şişliği olan yada benim burnum gibi birazı düz birazı yuvarlak görünen var mı acaba?
ay canım valla ben de daha 25 gün oldu ameliyat olalı. ne yalan söyleyim korktum valla. şimdilik hala şilerim var hafif yamukluğu hissedebiliyorum ama doktor bana masaj yapmamı önermişti. nasıl yapacağımı da burnumdaki ödemlere göre değitiğini söylemişti. sen de masaj yapıyor muydun? belki de masajla bile düzelecek bir problemdir hiç canını sıkma. doktora bi gidebilsen kesin için rahatlayacak bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?