rüyarüya Burun Estetiği Ameliyatı

teşekkür ediyorum canım ben de kurtuldum üstelik aynı anda iki ameliyat birden oldum. burun beni o kadar zorlamamıştı canım ya öyle korkulacak bir ameliyat değilmiş diye düşünüyorum ama tabi ki de inşallah tekrardan ameliyata felan gerek kalmadan bu sorunu atlatırsın. benim de geçen hafta burnumun üst kısmında minik minik kıkırdaklar belli oluyordu çıkıntı şeklinde ve elimi değdiremiyordum bile masaj felan yapamadım uzun bi süre. çok acıyordu kaşlarımı bile oynatamıyordum. ama dün burnuma dokununca hiç acımadığını hissettim ve üzerinde görünen çıkıntılar da yok olmuştu. yani inşallah seninki de böyle bişeydir de zamanla kendiliğinden düzelir...

keşke bir fikrim olsa da söylesem en iyisi doktora muayene olup öyle cevap alman takma kafana kötü bir görüntü yok

selam bebeğimmmmm çok özledim seni ! birazdan bakıcam fotoğrafına burnunun son şekline
panik yapma kuşummdoktara gitmeye çalış ne yap ne et..o zamana kadar da için içini yer o yüzden strese vurma kendinii

canim gecmis olsun , bencede masajla ilgili birsey benim doktorum gerekirse bir yil iki yil boyunca masaj önerdi umarim hersey istedigin gibi olur

Sağol canım, ne bileyim masajla falan düzelicek gibi sanmıyorum, haa halen hiç hissetmiyorum, kaşlarımı yukarı kaldırdığımda bile ağırlık hissediyorum burnumda özellikle o yarı bölgede, oradan çok kemik çıkardığını söylemişti doktorum, sabah başka akşam başka, öğlen başka duruyor, beş ay oldu düzelmesi lazımken daha da kötüleşiyor sanki. Benim doktorum masaja gerek yok demişti bilmiyorum belki bu gittiğimde masaj verir.

İnşallah canım ama hiç umudum yok bari daha kötü olmasa

keşke bir fikrim olsa da söylesem en iyisi doktora muayene olup öyle cevap alman takma kafana kötü bir görüntü yok

Tşkler canım, gideceğim işleri yoluna koyar koymaz, şimdilik idare ediyor ama şişlikler inince daha kötü olur diye korkuyorum

selam bebeğimmmmm çok özledim seni ! birazdan bakıcam fotoğrafına burnunun son şekline
panik yapma kuşummdoktara gitmeye çalış ne yap ne et..o zamana kadar da için içini yer o yüzden strese vurma kendinii

Slm canım ben de özledim, doktora gitmeye çalışcam ama ha deyince izin alamıyorum maalesef kızım saatlerden beridir fotoğrafa bakıp resim mi çiziyon, yorum yap hadi ( ya stres yapmamak içinin içini yememesi mümkün değil, ne ümitlerle bıçak altına yatıp eziyetler çekiyon sonrasında eziyet bitmiyo işte
Senin burnuşun nasıl oldu canım?

ruyacim, canim benim ya nolur uzme kendini, odemden falandir belki.

cok gecmis olsun, ufak birseydir umarim ameliyata falan gerek kalmadan diger arkadaslarin dedigi gibi masajla duzelir umarim.

kemik acilmasida, burun kemiginle kikirdagin birlestigi yerde bosluk olusmasi gibi bisi.

umarim en kisa zamanda izin alabilir guzel haberlerle donersin canim ya..

sevgiler

Tşkler canım ii temennilerin için, ilk fırsatta gitcem yoksa inan kafayı yiycem, ha gidince kemik açılması falan derse naparım bilmiyorum bu kemik açılması denen şey neden oluyormuş acaba, ilk defa duydum ya herhalde öyle bişey olsa masajla musajlada iyileşmez ((

neferaldem nasıl oluyor ya bana da doktorum burnunu sümkürmek yasak demişti. seninki de devamlı su çekip sümkürmeni istemiş. bu nasıl bir tezatlıktır böyle? hangisinin doğruluğuna inanacağız?

valla anlamadım bende bende korkudan sümkürmemiştim hiç ilk kontrolde sümkürttü ve kızdı bana hep yapaman lazım dedi gerçekten tezatlık..ama bende deviasyon vardı sende yoktur belki

canim kemikle kikirdak iyi kaynamadigi ici oluyomus, arada bosluk kaliyomus, tam yerine katnamadigi zamanlarda falan oluyomus..

goruntusu cok mu rahatsiz edici canim ya? ya da sagligini etkiliyo mu nefes problemi falan?

canim kemikle kikirdak iyi kaynamadigi ici oluyomus, arada bosluk kaliyomus, tam yerine katnamadigi zamanlarda falan oluyomus..

goruntusu cok mu rahatsiz edici canim ya? ya da sagligini etkiliyo mu nefes problemi falan?

Nefes almamı etkilemiyor, görüntü olarak da pembeli bluzumla çekildiğim resimdeki gibi duruyor normal zamanda, ama sabah erken saatlerde burnum şişken diğer albümdeki gibi oluyor, düzelmez miymiz, kaynamaz mıymış tekrardan acaba öyle bişey varsa, inşallah yoktur

CANIM öncelikle çok geçmiş olsun.Ameliyt olalı 1 yılını doldurmuş biri olarak sana seslenmek istiyorum.Benim doktorumun dediği kadari ile ilk 3 ay kesinlikle sümkürmemeliyiz.Masajlar ilk 1 ay düzenli yapılmalı.Hem şişliklerin çabuk inmesi için hem de kemiğin çabuk kaynaması için.Ayrıca burnun tam orta duvarının olduğu kısımda sanki deri de renk farkı varmış gibi duruyor fotolarda.Zannedersem sen o orta kısmı söylüyorsun.Benimde o orta kısımda bir haassiyet vardı ilk 6 ayda.Ama şimdi orası sertleşti.Galiba kemikle kıkırdak kaynaştı.yani sanki orada çökme olacakmış gibime geliyordu her seferinde.Şimdi burnum oturdu.İyice kemikleşti.Maşallah bir sorunum da yok.Çok memnunum.Doktorunu görün ve ona göre davran derim.Boşa panik yapma...

Evet sanki orda düzleşme çökme var gibi bu ayın 29 unda 5 ay olacak, düzelmesini umut ediyorum sadece ( Görüncem inşallah yoksa kafaları yiycem

kuşum baktım fotoya dediğin gibi aynen.. ama ben farklı düşünüyorum yani senin burun alından itibaren oyuldu o yüzden de uzun süre kaş aran felan çok şiş idi.. asıl işlem orada oldu yani.. bence burnunun alt kısmı yani çok az işlem gören kısmı oturmuş ki zaten zarif ve dar idi orası ama henüz o asıl işlem gören kısım o üst kısım daha kalın duruyor çünkü hala tam oturmamış..

sabahları şişken düzgün diyorsun ya , işte o aşağı kısım şişiyordur üst kısımla bütün duruyordur böylece ..

karman çorman oldu biliyorum ama anlamışındır işte demeye çalıştığımı
şimdi panik yapma kemirme kendini ilk fırsatta doktora yollan bebeğim
kemik açılmaması için verilen bir masaj vardı bize bu arada.. parmaklarını birbirine geçiriyorsun baş parmaklar hariç.. sonra ellerin o düzendeyken başparmaklarınla burnunun orta kısmından alnına kadar presleyerek yukarı sürüyorsun .. hem o kısımlardaki ödemler dağılıyor hem de kemik açılması önlenmiş oluyor.

benim burnuş iyi , kendi halinde abaşıı :) 5 ay geçti ve gayet sağlam.. nefes alma problemim bitti allaha şükür ve hiç sinüzit yaşamadım.. alerji ilaçlarım da azaldı..hergün içtiğim ilaçları artık haftada bir oda yarım olarak içiyorum
zaman geçtikçe minnaklaşıyo kerata

:)) çok sevindim canım senin adına. Banada moral verdin ama yinede doktordan bişeyler duymadan asla içim rahat etmez, onun da ne diyeceği meçhul ( Ben bu kemik açılmasını ilk defa duydum yaws. Bu arada kemik açılması olduysa bu saatten sonra masaj işe yarar mı sanki ((

rüyacım geçmiş olsun.ben kötü bir durum olacağını sanmıyorum.boşa panik yapıyosundur inşallah ama doktora gözükmende fayda var.güzel haberlerini bekliyoruz canım.

canım bu arada resimlerine de baktım valla gayet güzel gözüküyo ben problem göremedim.kafana takılanı doktorunla görüş tabi ama kesinlikle canını sıkma.

umarım biran önce düzelir hiç bekleme hemen doktoruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…