rüyasinda baska kizi öpmüs

turkkizi

Bir Umuttur Yasamak !
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
87
2
16
Fransa
evet arkadaslar fikrinizi almak istedim...

benim kankanin erkek arkadasi ruyasinda baska kizi opmus hemde dudaginda ve o kiz tanidikmis (yani gercekten tanimiyor ama ruyada tanidik biriymis). Kankanin sinirleri tavan yapti sonucta bilinc alti diyor demekki aklinda var boyle seylerki ruyasinda gormus diyor.

Sizcede abartmiyormu ? yoksa benmi hafife aldim olayi ??

kendi de denesin bakalım
istediği kişiyi görebilecek mi, veya ne kadar zamanda görecek:27:

bilinçaltı rüyalar elbette var, ama kötü niyet olsa
erkek arkadaşı neden anlatsın kıza?

adi üstünde rüya...kankan olayi fazla abartmis...

$ağz.webp

bende rüyamda fırıncımla evlendiğimi görmüştüm,ne öpüşmesi gerdeğe bile girmiştik :30:
rüya desin geçsin gitsin,bi de sevgilisine mi anlatıyo...

kankam ciddi ciddi dert ediyor ve ne desem dinlemiyor kafaya takmis bi bilinc alti tutturdu gidiyor !! geceleri aglamakla geciyor o derece yani !!

kankanin sevgilisi ayrica kankani kiskandirmaya calisiyor soyliyim ruyasini anlattigina gore :27:

benim eşim böyle bişi dese güler geçerim ki evli olduğum halde.. senin arkdaşın daha sevgiliyken bu neyin tribinde ? Kendi Rüyasında Hiç bi bu tarz şeyler görmemiş ? Her Erkeğin rüyasına girebilicek bişi bu özelikle bekar erkeklerin sacmalamıs iyice

Eki Görüntüle 604711

bende rüyamda fırıncımla evlendiğimi görmüştüm,ne öpüşmesi gerdeğe bile girmiştik :30:
rüya desin geçsin gitsin,bi de sevgilisine mi anlatıyo...

ha ha ha kız bilinç altın fırıncıdamıydı yoksa. her ekmekte bir göz süzms derken alsana rüya işte:27::27::27::27:
yakuşuklumuydu bari:37:

Son düzenleme:
sabah sabah güldüm ya...

valla ben en az haftada 1 kez brad pitt ile ...... anlarsınya:1::1:

kocam duymasın maazallah boşarda :37::37:...

ha ha ha ha ha dıye guluorumm oooo ben 9 aylık evlıyım ama hala ruyamda eskı sevgılerımı goruorum yoksa bendemı kocamı aldatıo sayılıorum :26::52:

ha ha ha kız bilinç altın fırıncıdamıydı yoksa. her ekmekte bir göz süzms derken alsana rüya işte:27::27::27::27:
yakuşuklumuydu bari:37:

:)) hiç fena çocuk da değildi hani...
aslında rüya beni zorla evlendirmeleriyle başlıyordu; töre, dram, gözyaşlarıyla dolu genel izleyici kitlesine hitap eden bir rüyayken bi anda kablolu yayına geçti,ben de anlamadım :35::35:

Hem kankanın verdiği tepki hemde sevgilisinin bunu anlatması saçma olmuş. Şaka gibi ne var bunda bende dün gece rüyamda eski genç ve bekar komşumuzla öpüştüm hemde uzun uzun. Hatta sabah rüyamda güzel bişey olduda ne oldu diye hatırlamaya çalıştım. Nerden geldiyse çocuk aklıma. Yakışıklı falanda değil ama ne rüyaysa şuan gözümde çocuk bambaşka :1::54:

Back
X