rüyasinda baska kizi öpmüs

evet arkadaslar fikrinizi almak istedim...

benim kankanin erkek arkadasi ruyasinda baska kizi opmus hemde dudaginda ve o kiz tanidikmis (yani gercekten tanimiyor ama ruyada tanidik biriymis). Kankanin sinirleri tavan yapti sonucta bilinc alti diyor demekki aklinda var boyle seylerki ruyasinda gormus diyor.

Sizcede abartmiyormu ? yoksa benmi hafife aldim olayi ??
bende geçenlerde rüyamda emmy ödülü alıyordum. demekki aklımda hep o var ki rüyama girmiş.:1:
bunu gülerek arkadaşlarıma anlattığmda her zaman söylenen şeyi dedilerde burada yazmayım şimdi:1:
abartmanın hat safhasnda elbette kankiniz. adı üstünde,.rüya bu işte..:ssz:

kankanın sevgilisinin bu rüyayı kankana anlatması mı garip olan,

kankanın bilinçaltı diye tutturup bunu milli mesele haline getirmesi mi,

yoksa ağızdan öpesi mi garip bilemedim :53:

bende aşk-ı memnu zamanında hep behlül'ü görüyodum rüyamda,ne var yani nolmuş :30:

kankanın sevgilisinin bu rüyayı kankana anlatması mı garip olan,

kankanın bilinçaltı diye tutturup bunu milli mesele haline getirmesi mi,

yoksa ağızdan öpesi mi garip bilemedim :53:

bende aşk-ı memnu zamanında hep behlül'ü görüyodum rüyamda,ne var yani nolmuş :30:

benim de biscolata diyarına uğradığım oluyo zaman zaman :23:

kankam ciddi ciddi dert ediyor ve ne desem dinlemiyor kafaya takmis bi bilinc alti tutturdu gidiyor !! geceleri aglamakla geciyor o derece yani !!

kankanızın yerinde olmayı gerçekten isterdim.

keşke bu kadar komik dertlerimiz olsaydı!

arkadaslar ergen falan degiliz birde beni niye olaya katiyorsunuz ? bende zaten garip oldugu icin anlattim..

Galiba depresyonda kime çatacagini bilmiyor herhalde ! Ama bende ona yaptiginin sacma oldugunu anlatamiyorum ne desem anlamiyor kiz ya ne halin varsa gör dedim :)

Yakinda ayrilirlarsa sasirmam, belkide ayrilmaya sebep ariyordur ama bu cok sacma bi sebep olmus :/

öyle rüyalarım oluyor ki, uyandığımda ''ne alaka?'' demekten kendimi alamıyorum:27:

Yine konu dışı yine geyik...
Bir derdim var bölümünde açılan konulara konu dışı yazdığınızda aldığınız cezalar hafif geliyor sanırım.
Konu saçma ya da komik geldiyse geyik yapabilirsiniz diye bir kural mı açıkladı yönetim?

Back
X