- 7 Mayıs 2011
- 715
- 88
- 318
- Konu Sahibi Anotherinlife
-
Kızlar meraba yaklaşık 1aydır sürekli bu konuya takmış vaziyetteyim her teoriyi uyguladım hiçbiri fayda etmeyincede dün gece bildipim duaları okuyup Allahım bebeğimin cinsiyetini göster bana lütfen diye dua ettim ...ve gördümde doktorum ultrason cihazıyla kontrol ederken kız bebek dedi...salı günü randevum var bayram sonrasıda renkli dobblere giricem.renklide net görmeden inanmıcam sanırım.benim durumumda olan varsa rüyasında bebeğini gören ,cinsiyetini öğrenen yazarsa sevinirim ...Allah hepimize sağlıklı,hayırlı Kız gibi kız,erkek gibi erkek evlatlar nasip etsin sevgiler
evet dediğin gibi bilincaltıda olabilir ama ne biliyim Allaha dua ettim göster diye direk görseydim bilincaltı derdim ama işin içine niyetlenip yatmak var :)ilk hamileliğimde daha hamile değilken sözlüyken rüyamda bir oğlum oldugunu 6-7yaşlarında ve bana sıkıca sarılıp seni çok seviyorum anne diyen bende ona KEREM Okula gec kalıcaksın dediğim bi oplum oldugunu gördüm.olduda keremim hatta doktora hiç bakmamasını söyledim ama söyledi oğlum olacagını.Ama bu hamilelik çok farklı hem bedensel hemde heycansal olarak çok merak ediyorum.herkes farklı ister bende istiyorum tabi ama hayırlsıı Allahtan.ben benim gibi niyetlenip yatanların tutmuşmu onu çok merak ediyorum:)ne yazıkkı 13.haftada göstermedi 2lidede doktor tahmin etmedi sonra 2hafta sonra kendi doktorum değilde devletten bi doktora cinsiyet için gittim ilk belli olmaz dedi,cihazlar kötü dedi,sonra baktı sanki erkek dedi ama cihazlar kötü dedi sonra dur hareket etti gördüm kesin erkek dedi bendede çelişki kaldı heleki burda olanları okuduktan sonra iyice inanasım gelmedi..o yuzden sonra bidaha doktra gitmedim renklide kesin net görürüm diye 20.haftayı bekliyorum tatlım:)iyi dileklerin için çok teşekkür dderim cnm benm:)İlk hamileliğimde kızım olacağını görmüştüm. Dr kontrolünde masada yatıyorum usg de gösteriyo bakın kız diye hatta resmini de veriyodu :)) ama oğlum oldu. Rüyaların bilinçaltı olduğuna inanıyorum ben çünkü çok istiyodum bi kızım olmasını o zamanlar. İnş senin de gönlündeki olur canım. Bu haftaya kdr bi tahminde bulunmadı mı dr?
seninki bayagı karışık olmuş bende hamile kalmadan önce oğlum oldugunu gördüm oğlum oldu bakalım kısmet:)canım hamile olduğumu öğrenmeden önce erkek bebek görmüştüm ve sonrasında hamile olduğumu öğrendim, ama hamilelik dönemimde kız bebek görmüştüm ama bebeğim erkek
amin canım benim sen ne güzel ikisinide tadacaksın inşallah inşallah bende tadarımKızıma hamileyken rüyamda kız isimleri görmüştüm. Bir kızım dünyaya geldi.Simdi de hamileyim Yenidoğan bir erkek bebek görmüştüm ama güya başka birinin çocuğu imiş. 13.haftadan bugüne kadar erkek dendi.Bir oğlum olacak kismetse. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Amin hepimiz için inşallahAmin Allah hem hayırlı ve sağlık lı hemde gönlünüzce olanı nasip etsin inşallah
o da güzel olurGenelde rüyaların tersi çıkıyo kızlar bende öyle oldu
Hadi bakalım hayırlısı yaz belli olunca cnm:)Ben üç rüya gördüm,kaynanam da bir kez.İkimiz de oğlumun olduğunu gördük.Hayırlısı artık sağlıklı olsun da.Haberi alınca yazarım yine
tamam canımHadi bakalım hayırlısı yaz belli olunca cnm:)
Sende bendensin oğlanlar daha mı çok hissetttiriyor ne :)Bende oğlum olacağını gördüm rüyamda hamile olduğumu öğrendiğim ilk zamandan beri hep oğlum olacağını hissediyordum rüyamda doğru çıktı hislerim de. Bi oğlum olacak Allah nasip ederse :)
ben rüyamda gördüm 7. haftada rüyamda elime bir kağıt alıyorum bebekle ilgili test sonuçlarının olduğu kağıttı bu doktor verdi elime ve erkek yazıyordu mavi renkle. Bir oğlumuz olacak inşallahKızlar meraba yaklaşık 1aydır sürekli bu konuya takmış vaziyetteyim her teoriyi uyguladım hiçbiri fayda etmeyincede dün gece bildipim duaları okuyup Allahım bebeğimin cinsiyetini göster bana lütfen diye dua ettim ...ve gördümde doktorum ultrason cihazıyla kontrol ederken kız bebek dedi...salı günü randevum var bayram sonrasıda renkli dobblere giricem.renklide net görmeden inanmıcam sanırım.benim durumumda olan varsa rüyasında bebeğini gören ,cinsiyetini öğrenen yazarsa sevinirim ...Allah hepimize sağlıklı,hayırlı Kız gibi kız,erkek gibi erkek evlatlar nasip etsin sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?