Rüyasında hamile oldugunu gorup gercekten hamile olan

kızlar bende soyle gordum arkadasıma bebek gormeye gıdıyorum boyle gobegım bıraz cıkmıs arkadaslar dıokıııııı oooooo yelız bu ne hamılemısın kız yoksa dıolar bende sırıtıyorum olabılırr dıom guluyorum sızce bu nedemekkı

ben rüyamda test yaptim negativ cikmisti ama hic üzülmemistim.. ve tam iki hafta sonra test yaptim positifti.. yani rüyam tersine cikti..

bende gördüm rüya.arkadaşımla bir yerden geliyorduk.kasıklarım ağrıyordu aiırı derece yere yatıyorum ağrısından.2 teyze durdu yanımızda.ne oldu kızım dediler.teyze çok berbat kasıklarım ağrıyor dedim.biri yanındakine döndü.bu hamile hamileyken kasıkları ağrır insanın dedi.2.rüyamda leğenler dolusu turşu gördüm.arkadaşımın annesi yapmış.istiyorum kızdan vermiyor sen benim düğünüme gelmedin diye.yalvarıyorum.en sonunda veriyor.yiyorum bende.ama adet oldum.

arkadaşlar bende 2 gün önce bi rüya gördüm. adet olmayı beklerken olacağım gün doğum yaptım. esmer çok güzel bi yüzü olan erkek çoçuğum olmuştu. göğüslerim çok şişmişti. çok koyulaşmıştı. bebeği sürekli emziriyordum. su içiriyordum ama bardakla. yanımda yatırıp sürekli emziriyordum. allah hayra yorsun. bende 5 aylık evlıyım 1 buçuk ay önce laporoskopi oldum. bı an önce bebeğim olsun ıstıyorum ama allaha kaldı artık ısterse verır ol dıyınce oldurur inşallah rabbim isteyen herkese verir.kiminin oluyo değer bilmiyo kımıde böle artık ınternetlerde umut arıyo.

Selam kizlar, ben dun kan testi yaptim ama sonuc persembe cikicak fakat o gece ruyamda sonucta hamile oldugum cikiyo ve cok tedirgin oldum ruyalar terse yorumlanir diyorlar...

bende gördüm canım hatta burdada paylaşmıştım ama hangi başlıkta bilmiyorum ve bu sabah hamile olduğumu öğrendim rabbime şükürler olsun darısı başınıza:Saruboceq:

bende görmüştüm geçen ay rüyamda hamile olduğumu adetim gecikincede ümitlenmiştim ama sonuç hüsran adet olmuştum kafamçokkarıştı

bende anca rüyamda görüyorumkafamçokkarıştı kafayı yiyecem bu gidişle buaralar hergün desem yeri var bebek görüyorum artık hayrolsunbenneyaptımki

Ben rüyamda hamileydim test yaptım iki çizgi çıktı sonra eşime gittim dedim ki ben hamileyim oda gerçekten mi çok şükür rabbim çok şükür dedi ama nolduysa ben birden dur dur sevinme ben hamile değilim hayır değilim dedim aradan iki gün geçti en yakın arkadaşımin hamile olduğunu öğrendim sürpriz bir şekilde rüyam ona çıktı

Rüyalar psikolojik olabiliyor genelde ama haberci de olabiliyor . Rüyamda doktora gidiyordum . Benim çocuğum olmuyor o yüzden geldim diyordum. Doktor ultrasonla bakıp hamilesin diyordu o ay hamile olduğumu öğrendim

KEŞKE rüyalar gerçek okşasa dilerim rabbimden rüyamda ne gördüysem gerçekte aynısını yaşatsın banada sizede tabi olumlu şekilde ben eveligun rüyamda 2 gün günün geçmiş test alıyorum yapıyorum hafif çizgi çıkıyor inanmıyorum ertesi gün bidaha yapıyorum ve aynı çıkınca hemen kan veriyorum sonic 369 çıkıyor doktor bana gebesiniz diyordu hemen ilaç başka diyordu okadar agliyorumki mutluluktan anlatamam bende bu şekilde görmüştüm

Hamile miydin peki gerçekte

Hamile miydin peki gerçekte
Işte sorun ordaki bilmiyorum bu ay çok acaip şeyler yaşadım 2 temmuzda 3 gün az az kahverengi lekeler geldi ama agrisiz sancisiz normalde regl döneminde çok sancılı ve kanamali geçiririm busefer ne ağrı ne sanci yoktu ve 7 gün surer normalde busefer 3 gün leke geldi kahverengi leke 2 günde pembe leke geldi 5gun sürdü bitti son 2 gündür göğüslerim sızlıyor şişler uçları açıyor kahverengi alanda damarlar belirdi kasiklarim batma ve keskin ağrılar var akintim var varda var yani ama o adetmiydi başka biseymiydi bilmiyorm

Hayırlısı olsun inşallah. Benim de hamilelik öncesi aylarda hem adete bir hafta kala lekelenme başlar adet günü gelince adet olurdum. En son ay lekelenme başladı ama yine de dayanamayıp adetime 4 gün kala test yaptım negatif çıktı . Daha sonra adetime bir gün kala leke kesildi ve kanama başlamadı adet olacağım sabah tekrar dayanamadım yoktur ama yine de yapayım bir daha ki ay yine alırım test dedim. Test hızlı sonuç veren testti idrara batırdım süresini sayarken bir an bir baktım ikinci çizgi belirmiş . 4 gün önce yaptığımda yoktu . şok olmuş bir şekilde yatağa dönüp 1 saat teste baktikran sonra kan tahlili yaptırdım sonuç 81,2 idi geç döllenme olduğu için 4 gün önce çıkmamıştı :)

Benim normalde ilk 2 gün kahverengi leke ile başlar 3. Gün kanamam artar 6. Güne kadar çok yoğun gelir yani ama bu sefer 5 gün sürdü ve hepsini toplasan 1 ped doldurur cinstendi kanama değildi ama hamilemisn peki canm şimdi

Hamileymişim canım o zaman kızım oldu. 15 aylık su anda çok şükür :) Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah. Senin dediğin adet olmamissin . Kan tahlili ver istersen kesin sonuç çıkar

Peki evde test yapsam çıkarmı yani bu dedigim lekeler 2 temmuzda geldi insallah rüyalarım gerçek olur ya düşün rüyamda bile kan sonucumu gormustum 369 du ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…