KEŞKE rüyalar gerçek okşasa dilerim rabbimden rüyamda ne gördüysem gerçekte aynısını yaşatsın banada sizede tabi olumlu şekilde ben eveligun rüyamda 2 gün günün geçmiş test alıyorum yapıyorum hafif çizgi çıkıyor inanmıyorum ertesi gün bidaha yapıyorum ve aynı çıkınca hemen kan veriyorum sonic 369 çıkıyor doktor bana gebesiniz diyordu hemen ilaç başka diyordu okadar agliyorumki mutluluktan anlatamam bende bu şekilde görmüştüm
Işte sorun ordaki bilmiyorum bu ay çok acaip şeyler yaşadım 2 temmuzda 3 gün az az kahverengi lekeler geldi ama agrisiz sancisiz normalde regl döneminde çok sancılı ve kanamali geçiririm busefer ne ağrı ne sanci yoktu ve 7 gün surer normalde busefer 3 gün leke geldi kahverengi leke 2 günde pembe leke geldi 5gun sürdü bitti son 2 gündür göğüslerim sızlıyor şişler uçları açıyor kahverengi alanda damarlar belirdi kasiklarim batma ve keskin ağrılar var akintim var varda var yani ama o adetmiydi başka biseymiydi bilmiyormHamile miydin peki gerçekte
Işte sorun ordaki bilmiyorum bu ay çok acaip şeyler yaşadım 2 temmuzda 3 gün az az kahverengi lekeler geldi ama agrisiz sancisiz normalde regl döneminde çok sancılı ve kanamali geçiririm busefer ne ağrı ne sanci yoktu ve 7 gün surer normalde busefer 3 gün leke geldi kahverengi leke 2 günde pembe leke geldi 5gun sürdü bitti son 2 gündür göğüslerim sızlıyor şişler uçları açıyor kahverengi alanda damarlar belirdi kasiklarim batma ve keskin ağrılar var akintim var varda var yani ama o adetmiydi başka biseymiydi bilmiyorm
Benim normalde ilk 2 gün kahverengi leke ile başlar 3. Gün kanamam artar 6. Güne kadar çok yoğun gelir yani ama bu sefer 5 gün sürdü ve hepsini toplasan 1 ped doldurur cinstendi kanama değildi ama hamilemisn peki canm şimdiHayırlısı olsun inşallah. Benim de hamilelik öncesi aylarda hem adete bir hafta kala lekelenme başlar adet günü gelince adet olurdum. En son ay lekelenme başladı ama yine de dayanamayıp adetime 4 gün kala test yaptım negatif çıktı . Daha sonra adetime bir gün kala leke kesildi ve kanama başlamadı adet olacağım sabah tekrar dayanamadım yoktur ama yine de yapayım bir daha ki ay yine alırım test dedim. Test hızlı sonuç veren testti idrara batırdım süresini sayarken bir an bir baktım ikinci çizgi belirmiş . 4 gün önce yaptığımda yoktu .sok şok olmuş bir şekilde yatağa dönüp 1 saat teste baktikran sonra kan tahlili yaptırdım sonuç 81,2 idi geç döllenme olduğu için 4 gün önce çıkmamıştı :)
Işte benim ped kesinlikle dolmadı yaniresmen peceteye silerken gelmstiBir de adet saymak için en az bir ped dolması gerekiyormuş . Leke şeklinde olunca adetten sayılmıyor
Benim normalde ilk 2 gün kahverengi leke ile başlar 3. Gün kanamam artar 6. Güne kadar çok yoğun gelir yani ama bu sefer 5 gün sürdü ve hepsini toplasan 1 ped doldurur cinstendi kanama değildi ama hamilemisn peki canm şimdi
Peki evde test yapsam çıkarmı yani bu dedigim lekeler 2 temmuzda geldi insallah rüyalarım gerçek olur ya düşün rüyamda bile kan sonucumu gormustum 369 du yaHamileymişim canım o zaman kızım oldu. 15 aylık su anda çok şükür :) Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah. Senin dediğin adet olmamissin . Kan tahlili ver istersen kesin sonuç çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?