• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

bende ruyamda gelınlık giymiştim bu ay 1 hafta sonra hamıle oldugumu duydum ve aynı gunler kayınvalıdemde gelınlık görmüş rüyasında :nazar: allahım hayırlı saglıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasıp etsın hepicigimizeeeeee a.s.

bende dün rüyamda gelinlik giymiştim şimdi senin mesajını görünce heycanlandım inşallah bende hamileyimdir.

aekadaşlar bende dün bir rüya gördüm eşimle düğüne gidiyorduk ama öyle müzik falan çalmıyordu vwe oturduğumuz yerden baktığımızda karşımızda bir gelinlik vardı

arkadaslar ben bekarım ama arkadasımı gormustum elınde balıklarla eve gelıyordu hemen ertesı gun telefon actım hamılemısın dedım ay evet canım nerden bıldın dedı ben de ruyamı anlattım.
halamın kızını da aynı sekılde annem oyle gormustu onun da erkek bebegı oldu
ruyada balık tutmak balık almak da bebege ısaret hem de erkek bebek haberınız olsun =)

arkadaslar ben bekarım ama arkadasımı gormustum elınde balıklarla eve gelıyordu hemen ertesı gun telefon actım hamılemısın dedım ay evet canım nerden bıldın dedı ben de ruyamı anlattım.
halamın kızını da aynı sekılde annem oyle gormustu onun da erkek bebegı oldu
ruyada balık tutmak balık almak da bebege ısaret hem de erkek bebek haberınız olsun =)

ay gercekmi canim,ben gecen hafda kocaman bir baligi elimde tutuyordum,insallah hamileyimdir...

eltim bu ay hamile ve hamile olduğunu öğrenmeden yaklaşık 1 hafta önce rüyasını bana anlatmıştı.bENİM EŞİM VE KENDİ KOCASINI BİRLİKTE GÖRMÜŞ ELLERİNDE TÜFEK VARMIŞ.kAYINVALDEM ERKEK ÇOCUK DEMİŞ.VE ELTİM 2 SENEDİR TEDAVİ GÖRÜYORDU.BENDE GÜNÜMDEN GEÇMİŞTİM.BERABER TAHLİL YAPTIRDIK.O POZİTİF VE NEGATİF.BENDE HAMİLE KALMAYI ÇOK İSTİYORUM .ONUN RÜYASI ,O HAMİLE.

arkadaşlar benim daha adet dönemime varken rüyamda gökkuşagı görüyorum gökkuşagının altından eşimin kucagına 3,4 yaşlarında bir erkek çocugu veriyorlardı.sabah uyanınca eşime ben hamileyim ve oglumuz olacak demiştim. daha dün gibi ve ben o ay adet olmadım .bir oglum oldu.şimdi 6 yaşında bu rüyamı anlattıgım herkese çok ilginç geliyor.bebegimizin 4 aylıkken cinsiyetini ögrenmek için dr gitmiştik ben o kadar emindimki dr a oglum saglıklımı diye sormuştum.....

Bende ablamla beraber büyük bir denizde yunuslarla yüzdüğümüzü görmüştüm ve ablamın hamilelik haberi gelmişti:)) Gerçi aynı ablama altınlarla süslü bir koç hediye edildiğini görmüştüm sonrada oğlu oldu!! Hemde koç burcu:))
Ama kendime ait doğru dürüst rüya görmüyorum! Keşke ablamda beni görse yaaaa:)))

arkadaşlar benim daha adet dönemime varken rüyamda gökkuşagı görüyorum gökkuşagının altından eşimin kucagına 3,4 yaşlarında bir erkek çocugu veriyorlardı.sabah uyanınca eşime ben hamileyim ve oglumuz olacak demiştim. daha dün gibi ve ben o ay adet olmadım .bir oglum oldu.şimdi 6 yaşında bu rüyamı anlattıgım herkese çok ilginç geliyor.bebegimizin 4 aylıkken cinsiyetini ögrenmek için dr gitmiştik ben o kadar emindimki dr a oglum saglıklımı diye sormuştum.....

Ay maşallah ne güzelmiş rüyan:lepi: Darısı başımızaaaaa!!coksekeriremsu

kizlar ya valla bu basligi acarken bu kadar talep beklemiyordum. yani ne bileyim. herkes gormus ruyasinda. yani ilginc. insana onceden malum mu oluyor nedir? ama okudugum bazi ruyalar gercekten beni cok etkiledi. vay beee neler varmis.

Ay maşallah ne güzelmiş rüyan:lepi: Darısı başımızaaaaa!!coksekeriremsu

arkadaşım sana bir şey daha söyliyeyim.hamileyken ne zaman dogum yapacagımı gördüm.tarihi sabah uyandıgımda tam hatırlamıyordum tek aklımda kalan 8 di. dr 17 şubat demişti dogumu.eltime ben 8 li bir tarihte dogum yapacagım dedim.ve oglum ALLAH ın mucizesi. 18 ocakta dogdu..

ınsallah.. oyleysen eger bana haber verır mısın cok sevınırım

tabi canim ,veririm benim adetime 2 gun var dun iki damla pembensi kan geldi ve kesildi,bugun tekrar surtunmus sekilde acik kahverengi leke var birazda agrim var ama halen adet olmus deilim ,bugun aksam ise adet olmusum ruyamda sabah uyandigimda uzuldum ama ruyammis,

tabi canim ,veririm benim adetime 2 gun var dun iki damla pembensi kan geldi ve kesildi,bugun tekrar surtunmus sekilde acik kahverengi leke var birazda agrim var ama halen adet olmus deilim ,bugun aksam ise adet olmusum ruyamda sabah uyandigimda uzuldum ama ruyammis,

canim bu basligi bastan sona oku. adet olmak da tesri cikiyor:) yani oyle yazan arkadaslar da var. eger testin iyi ise 2 gun once mutlaka sana dogru sonucu bildiriyor canim. benim 3 gun once silik cikti. 2 fun oncesinde ise pregnanat yazdi direkt. dijitaldi. yarin sabah ilk idrarinla test yapsana. hem beklemekten kurtulursun.

canim bu basligi bastan sona oku. adet olmak da tesri cikiyor:) yani oyle yazan arkadaslar da var. eger testin iyi ise 2 gun once mutlaka sana dogru sonucu bildiriyor canim. benim 3 gun once silik cikti. 2 fun oncesinde ise pregnanat yazdi direkt. dijitaldi. yarin sabah ilk idrarinla test yapsana. hem beklemekten kurtulursun.

insallah canim ya cok isdiyorum hamile olmayi ama bu lekelnme beni korkutuyor birde bereberinde adet olcak gibi agrim var ondan bir gun daha beklicem ,bu ay cok ruyalar gördum bebek uzerine ama ,insallah hayirlisi

arkdaşlar ben rüyamda altın fabrikasındayım o kadar güzeller ki çeişt çeşit kolyeler yüzükler bilezikler hepsini kollarıma parmaklarıma takıyorum bir de ucuza alacakmışız o yüzden fazla fazla alıyorum.bir kase çekirdek veriyorlar kuzenim ve bir arkadaşım daha var kasenin içinden kime altın çıkarsa yani kimin nasibiyse o altın onun olacakmış.ve altın bana çıktı.kayınvalidem çok iyi rüya yorumcusudur.çok da temiz kalplidir.rüyamı anlattım ve dediği şu oldu senin çocuğun olcak ben çocuklarımın hepsindede hamile kalmadan rüyamda altın taktım dedi.hatta birindede altın görmüş aaa benim gene mi çocuğum olacak diye altını fırlatmış rüyasında ve gerçekten düşük yapmış.
biz de ilk kez eşimle o ay bebek için karar aldık korunmayı bırakmıştık ama kimseye söylememiştik.hatta ben hiç olcağını tahmin etmiyordum hemen olmaz diye düşünüyordum.annem anlatınca çok etkilendim 2 gün sonra adet olmam gerekiyodu dayanamadım test yaptım pozitif çıkmıştı şuan 2 aylık hamileyim.allah isteyen herkese yaşatsın.bu arada kuzenim de bebek sahibi olmayı isteyenlerden.

canim ya ben de bu gece ruyamda altin taktim. doktor bana 3-4 ay korun der kesin dis gebelik gecirdigim icin ama ben korunmayacam iste.

kıslar bende bu gece rüyamda gebelik testi yapıyorum 3 tane ve üçündede kıpkırmızı iki tane çizgi var ve diyorum inanamıyorum hamileyim diyorum bukadar test yanılamaz diyorum ve eşime söylesem bana yine inanmaz diyorum bu nedemek acaba bende tez zamanda hamilemi kalcam ki :teytey:

Back
X