Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

Bende evlenmeden bir kac gun once ust yste iki kez benzer ruyalar gormustum birinde hamileydim kiz cocucguna digerinde ise dogurmustum gene kizdi.evlendikten bir ay sonra hamile oldugumu ogrendim bu arada biz testi adetime 3 gun kala yapmistik cikti testte.Ben hep erkek olucak dedim ikizlerim icin esim ise kiz olucak dedi ultrasona girmeden bir hafta ince gene ruyamda iki erkek cocuk gordum ucaktaydi turkiyeye gidiyrduj ikizler sarisinlardi ve bir yasindalardi .esime dedgimde sen erkek istiyorsunda o yuzden oyle goruyorsun demisti ama benim dedigim cikti iki oglum var simdi

canim ya ne guzel gormussun..

bven bilinc alti midir nedir? gene baklava yedim:) bu 3 ya da 4. oluyor. Allah im insallah. gene nasip et yarabbim. Rabbim bu sefer sonuna kadar ver insallah.

şaşırdım bu sayfayı görünce çünkü benim de hamile olduğumu öğrenmeden bi hafta önce başlayan ve ardarda gördüğüm kız bebekli rüyalarım var,cinsiyetini bilmiorum yarın randevum var umarım öğrenirim belki o da gerçek olur..
Allah isteyen herkese çocuk versin..

arkadaşlar hepinize merhaba ben rüyayı kendim görmedim ama cuma sabahı 7.30 gibi beni bir arkadaşım aradı iyi misin dedi evet dedim gece boyunca seni rüyamda gördüm dedi hamileydin o kadar çok yakışmıştı ki sana çok mutluydun bende mutlu oldum dedi,var mı bir gelişme dedi hayırlara vesile inşallah günüm geçti ama belirtim yok ki dedim o da benim rüyalarım genelde çıkar ya dur bakalım dedi...hayırlısı hala adet olmadım yarın doktora gitmeyi düşünüyorum daha önceden yine gecikmeleirm oldu kist çıkmıştı umarım yine öyle değildir...hepinize iyigeceler...

bende daha adetime bir hafta varken , rüyamda , bir haftalık bir oğlumun olduğunu söylediler, sabah hemen kalkıp eczaneden test aldım,daha çııkmaz yapma , dedi ablam, ama benim içime o kadar kesin doğmuştuki tereddüt etmedim bile,testi yaptım net iki çizgi çıktı...ve oğlum oldu..

arkadaslar pek umutlanmak istemiyorum bu benim 14.denemem ve tekrar hayal kirikligi yasamak istemiyorum test yapinca daha cok uzuluyorum kac gundur ara ara batmalarim var bazen bicak saplanir gibi bazen daha hafif tam yine geliyo derken geciyo esimde acile gidelim diye tutturdu istemedim cunku gidersem hamile olmadigim anlasilir ve ben daha erken kaybederim umudumu diye korktum, abimler gelecek izin donusu 2 gun ugrayip yola devam edecekler ilk defa geliyolar evime onlari morali bozuk karsilamak istemiyorum kalacaklari 2 gunun tadini cikartmak istiyorum insallah cuma gunu mubarek gunun hyrmetine iyi haberler alirim

arkadaşlar hepinize merhaba ben rüyayı kendim görmedim ama cuma sabahı 7.30 gibi beni bir arkadaşım aradı iyi misin dedi evet dedim gece boyunca seni rüyamda gördüm dedi hamileydin o kadar çok yakışmıştı ki sana çok mutluydun bende mutlu oldum dedi,var mı bir gelişme dedi hayırlara vesile inşallah günüm geçti ama belirtim yok ki dedim o da benim rüyalarım genelde çıkar ya dur bakalım dedi...hayırlısı hala adet olmadım yarın doktora gitmeyi düşünüyorum daha önceden yine gecikmeleirm oldu kist çıkmıştı umarım yine öyle değildir...hepinize iyigeceler...

canim haberlerini bekliyoruz.

SELAM KIZLAR GECEN RUYAMDA BALIK YEDIGIMI GÖRMUSDUM RUYAMDA ANLAMINA BAKDIM MULK VE COCUK SAHIBI OLMAYA YORUMLANIYOR ;AY INSALLAH;6 gunum kaldi reglime ...

selam arkadaşlar.. ben de rüyamı kendim görmedim ama benden başka herkes gördü heralde. iki yakın dostum annem kardeşim ve eşim bu ay içinde hamile olduüumu ve bana benzeyen bi kızım olduğunu görmüşler. henüz reglime 3 gün var. heyecanla bekliyorum. allahım hayırla sağlıkla nasip etsin inş tüm isteyenleree...:1hug:

buay reglim 2gun gecikti pazar gunu test yaparım dedim gecede rüyamda hamiştimm
Sevinçle pazar sabah bi uyandım test yapmak için ama bi gittim Wc ye :((((( Regl olmuşum ...
Çok cnm sıkıldı ...rüyamdada olsa hamiş olmak Süperdi ... :(

kizlar dun dua edip yattim ,Allahim hamileysem ne olur ,bana yada esime ruyamizda gösder diye,genc bir adam ,bana misafirin geldi diyor ,ruyamda

herkese günaydın .....:insan hamile olduğunda ,ruhu letafet kesbediyor(duygusallaşıyor) ve buda rüya alemine yansıyor...heralde bebeğin rahme düşmesinin sırrı bu...hislerimizi karıştırmasak bunu gerçekten hissedebiliriz diye düşünüyorum,umarım tüm rüyalar hayra tebdil olur,

bu gece rüyamda test yapıyodum. silik ama yine de pozitif çıkıyodu. eşime bu haberi nasıl veriyim acaba die düşünüp duruyodum:) allahım hayırlara getirsin. inş en yakın zamanda bu heyecanı tatmatı nasip etsin.

bende dün aksam rüyamda Bacılarımın 2 de hamıleydi 2 aylık arayla. birisi zaten 3 aylık hamıle bende daha yok bunu nası yorumlarsınız yanı hane halkından birilerini hamıle görmek benımde hamıle kalacagıma alametmidir?

canim inan hic bilmiyorum ama iyi ki bu basligi acmisim. vay be diyorum simdi bak bunu goprmusum ama unutmusum. buraya yazmistim. kardesim bana kina yakiyordu diye ama kina tutmuyordu. acik sari oluyordu. bu da dis gebelik gecirecegime delaletmis. ya da bebisin bir sekilde olmayacagina.

bakalim ne ruyalar gorecegiz...

Back
X