S git dedi.

AfifEsila

Bana bugün sabır düştü..
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
524
505
53
Kızlar o kadar kötüyüm ki napıcami bilemiyorum kimseye derdimi anlatamiyorum. Dün gece saat 1 de eşim olacak dengesiz hali saha maçına gitti. Her seferinde gidebilir miyim diyor ben itiraz edecek olsam işte stres atıyorum ben gitmezsem çok kötü olurum size patlarım vs. diyor bende hal böyle olunca gitsin diyorum nasılsa evde de bir işe yaramıyor. Git diyorum ama her dönüşünde bak gittiğin zaman çocuklar durmuyor başedemiyorum diyorum bunu görüyor. 2 bebeğim var. Büyük 2 yaşında. Çok düşkün babasına. Giderken farketti. Çok çok ağladı neyse ayağımda salladım uyudu. Ama bu kez ayağımdan kalkmıyor ki küçüğünü emzirip uyutayım. Öyle böyle bir ağlama değil. Apartmanı ayağa kaldıracak şekilde ağlıyor küçükte korkuyor oda ağlıyor. Delirecek gibi oldum milyon kez aradım ses kaydı gönderdim. Bak durmuyorlar gel vs en sonunda dedim senin gibi adam yerin dibine girsin. Bu maçtan çıkmış görmüş bunları eve gelme dedim geldi. Kapıyı kilitledim girmeyeceksin dedim. Apartman tanıdık hep akraba. O saatte kavga etmeyelim diye içeri almak istemedim. Malesef kendisi çilingir. Açtı girdi. Bir sürü laf saydı bana. Ben izin vermişim git demişim şimdi nolmus onun suçu yokmuş hakaretler vs. Sesimi çıkarmadım baba diye ağlayan bebeğimi onun yanına bırakıp küçükle beraber ytak odasına girdim. Orayı da kilitledim ne dediyse açmadım. Sbh ise gitmek için uyanınca çocukta uyanmış tek bırakıp gidemedigi için kapıyı yumrukladı sonunda uğraşıp orayida açtı. Ve yanıma gelip bana tokat attı. Bende durmadım saldırdım üzerine baya bi itisme oldu. Çocukta hepsine sahit oldu. Bana S. Git dedi. Bende hemen giyindim çıktım. Sonra dayanamadım emen bebeğim cok ağlıyordu. İçeri girip onuda aldım. Çıkarsan bidaha gelme eve dedi. Çıktım. Bu kez diğer bebeğim kaldı. Çeksem gitsem biliyorum ipler kopacak. Bir daha asla dönmem.. Bitiremedim. Düşüncelerim çok karışıktı. Oturdum dışarıda. Herkes ise gidiyo bide o saatte. Görünmek istemedim tekrar girdim eve. Kapının önüne yiğildim ağladım bu beni sakinleştirmeye çalıştı. İşte seviyorumlar ağlamalar vs. Ben baya kendime gelemedim. Bu oğlumu aldı ise götürdü. Bende duş falan aldım. Çocukları alıp gidicem. Ama çocuk arabası dükkandaydi. Aradım Arabayida çocuğuda getir gidicem dedim. Getirmedi. Sonra mesajlar attı özürler diledi vs ben tersledim. Sonra çocuğu biriyle yolladı eve. Çocuk arabası yine yok. Az önce mesaj attım ben gidiyorum telefonu eve bırakıp dedim. Sen gidemezsin beni bırakıp vs sen çok daraldin seni bayramdan sonra tatile goturucem seni çok seviyorum evde otur lütfen flan demiş. Birşey yazmadım ben açmadım bile mesajını. İki çocukla nasıl giderim nereye giderim. Burnu sürtmeli. Eve gelince beni bulamamali. Ama nasıl. İki çocuğumda küçücük. Biri emiyor arabaları yok birşeyleri yok. Disari adım dahi atamıyorum. Kapana sıkışmış hissediyorum ama bu adamin yüzünü dahi görmekte istemiyorum. Nolur yardım edin.

Son düzenleme:
Kızlar o kadar kötüyüm ki napıcami bilemiyorum kimseye derdimi anlatamiyorum. Dün gece saat 1 de eşim olacak dengesiz hali saha maçına gitti. Her seferinde gidebilir miyim diyor ben itiraz edecek olsam işte stres atıyorum ben gitmezsem çok kötü olurum size patlarım vs. diyor bende hal böyle olunca gitsin diyorum nasılsa evde de bir işe yaramıyor. 2 bebeğim var. Büyük 2 yaşında. Çok düşkün babasına. Giderken farketti. Çok çok ağladı neyse ayağımda salladım uyudu. Ama bu kez ayağımdan kalkmıyor ki küçüğünü emzirip uyutayım. Öyle böyle bir ağlama değil. Apartmanı ayağa kaldıracak şekilde ağlıyor küçükte korkuyor oda ağlıyor. Delirecek gibi oldum milyon kez aradım ses kaydı gönderdim. Bak durmuyorlar gel vs en sonunda dedim senin gibi adam yerin dibine girsin. Bu maçtan çıkmış görmüş bunları eve gelme dedim geldi. Kapıyı kilitledim girmeyeceksin dedim. Apartman tanıdık hep akraba. O saatte kavga etmeyelim diye içeri almak istemedim. Malesef çilingir. Açtı girdi. Bir sürü laf saydı bana. Ben izin vermişim git demişim şimdi nolmus onun suçu yokmuş hakaretler vs. Sesimi çıkarmadım baba diye ağlayan bebeğimi onun yanına bırakıp küçükle beraber ytak odasına girdim. Orayı da kilitledim ne dediyse açmadım. Sbh ise gitmek için uyanınca çocukta uyanmış tek bırakıp gidemedigi için kapıyı yumrukladı sonunda uğraşıp orayida açtı. Ve yanıma gelip bana tokat attı. Bende durmadım saldırdım üzerine baya bi itisme oldu. Çocukta hepsine sahit oldu. Bana S. Git dedi. Bende hemen giyindim çıktım. Sonra dayanamadım emen bebeğim cok ağlıyordu. İçeri girip onuda aldım. Çıkarsan bidaha gelme eve dedi. Çıktım. Bu kez diğer bebeğim kaldı. Çeksem gitsem biliyorum ipler kopacak. Bir daha asla dönmem.. Bitiremedim. Düşüncelerim çok karışıktı. Oturdum dışarıda. Herkes ise gidiyo bide o saatte. Görünmek istemedim tekrar girdim eve. Kapının önüne yiğildim ağladım bu beni sakinleştirmeye çalıştı. İşte seviyorumlar ağlamalar vs. Ben baya kendime gelemedim. Bu oğlumu aldı ise götürdü. Bende duş falan aldım. Çocukları alıp gidicem. Ama çocuk arabası dükkandaydi. Aradım Arabayida çocuğuda getir gidicem dedim. Getirmedi. Sonra mesajlar attı özürler diledi vs ben tersledim. Sonra çocuğu biriyle yolladı eve. Çocuk arabası yine yok. Az önce mesaj attım ben gidiyorum telefonu eve bırakıp dedim. Sen gidemezsin beni bırakıp vs sen çok daraldin seni bayramdan sonra tatile goturucem seni çok seviyorum evde otur lütfen flan demiş. Birşey yazmadım ben açmadım bile mesajını. İki çocukla nasıl giderim nereye giderim. Burnu sürtmeli. Eve gelince beni bulamamali. Ama nasıl. İki çocuğumda küçücük. Biri emiyor arabaları yok birşeyleri yok. Disari adım dahi atamıyorum. Kapana sıkışmış hissediyorum ama bu adamin yüzünü dahi görmekte istemiyorum. Nolur yardım edin.

Bugunlerde sicaklar milletin basina vurmus sanirim.bizde esimle tartistik bugun tartismada kullandigi kelimeleri aynen soyluyorum.SUS ODADAN CIK LUTFEN.bu kadar.ben onca soylendim agladim adam bu duvar yani.o bile cok gucume gitti agladim.kufur etseydi ne olurdu bilmiyorum.her zaman yapiyormu

Bugunlerde sicaklar milletin basina vurmus sanirim.bizde esimle tartistik bugun tartismada kullandigi kelimeleri aynen soyluyorum.SUS ODADAN CIK LUTFEN.bu kadar.ben onca soylendim agladim adam bu duvar yani.o bile cok gucume gitti agladim.kufur etseydi ne olurdu bilmiyorum.her zaman yapiyormu
4 yıllık evliyiz. İlk defa bana S.. git dedi.

Kızlar o kadar kötüyüm ki napıcami bilemiyorum kimseye derdimi anlatamiyorum. Dün gece saat 1 de eşim olacak dengesiz hali saha maçına gitti. Her seferinde gidebilir miyim diyor ben itiraz edecek olsam işte stres atıyorum ben gitmezsem çok kötü olurum size patlarım vs. diyor bende hal böyle olunca gitsin diyorum nasılsa evde de bir işe yaramıyor. 2 bebeğim var. Büyük 2 yaşında. Çok düşkün babasına. Giderken farketti. Çok çok ağladı neyse ayağımda salladım uyudu. Ama bu kez ayağımdan kalkmıyor ki küçüğünü emzirip uyutayım. Öyle böyle bir ağlama değil. Apartmanı ayağa kaldıracak şekilde ağlıyor küçükte korkuyor oda ağlıyor. Delirecek gibi oldum milyon kez aradım ses kaydı gönderdim. Bak durmuyorlar gel vs en sonunda dedim senin gibi adam yerin dibine girsin. Bu maçtan çıkmış görmüş bunları eve gelme dedim geldi. Kapıyı kilitledim girmeyeceksin dedim. Apartman tanıdık hep akraba. O saatte kavga etmeyelim diye içeri almak istemedim. Malesef çilingir. Açtı girdi. Bir sürü laf saydı bana. Ben izin vermişim git demişim şimdi nolmus onun suçu yokmuş hakaretler vs. Sesimi çıkarmadım baba diye ağlayan bebeğimi onun yanına bırakıp küçükle beraber ytak odasına girdim. Orayı da kilitledim ne dediyse açmadım. Sbh ise gitmek için uyanınca çocukta uyanmış tek bırakıp gidemedigi için kapıyı yumrukladı sonunda uğraşıp orayida açtı. Ve yanıma gelip bana tokat attı. Bende durmadım saldırdım üzerine baya bi itisme oldu. Çocukta hepsine sahit oldu. Bana S. Git dedi. Bende hemen giyindim çıktım. Sonra dayanamadım emen bebeğim cok ağlıyordu. İçeri girip onuda aldım. Çıkarsan bidaha gelme eve dedi. Çıktım. Bu kez diğer bebeğim kaldı. Çeksem gitsem biliyorum ipler kopacak. Bir daha asla dönmem.. Bitiremedim. Düşüncelerim çok karışıktı. Oturdum dışarıda. Herkes ise gidiyo bide o saatte. Görünmek istemedim tekrar girdim eve. Kapının önüne yiğildim ağladım bu beni sakinleştirmeye çalıştı. İşte seviyorumlar ağlamalar vs. Ben baya kendime gelemedim. Bu oğlumu aldı ise götürdü. Bende duş falan aldım. Çocukları alıp gidicem. Ama çocuk arabası dükkandaydi. Aradım Arabayida çocuğuda getir gidicem dedim. Getirmedi. Sonra mesajlar attı özürler diledi vs ben tersledim. Sonra çocuğu biriyle yolladı eve. Çocuk arabası yine yok. Az önce mesaj attım ben gidiyorum telefonu eve bırakıp dedim. Sen gidemezsin beni bırakıp vs sen çok daraldin seni bayramdan sonra tatile goturucem seni çok seviyorum evde otur lütfen flan demiş. Birşey yazmadım ben açmadım bile mesajını. İki çocukla nasıl giderim nereye giderim. Burnu sürtmeli. Eve gelince beni bulamamali. Ama nasıl. İki çocuğumda küçücük. Biri emiyor arabaları yok birşeyleri yok. Disari adım dahi atamıyorum. Kapana sıkışmış hissediyorum ama bu adamin yüzünü dahi görmekte istemiyorum. Nolur yardım edin.
Yani bu kadar saçmalığın içinde söylediği laf sadece "b.kun üstündeki sinek" bence. Evime çilingir ile gireceğim öyle mi. Vay anam vay.

Sizin iliskinizden evlilik değil, evcilik bile olmaz.

Ya güzelim adam maçtayken yazdıklarını nasıl görsün, sinirini ondan çıkarmışsın..

Kocan haklı demiyorum, ama sen de haklı sayılmazsın pek..

Küçük küçük tartışmalar, inatlaşmalar..

Tatile ihtiyacın var belli kocan haklı bu konuda, 2 çocuk ikisi de küçük, çok zordur eminim..

Halı sahaya gittiği belli, mesajlarınıza nasıl cevap versin nasıl görsün yani. Nefes almaya ihtiyacı var demekki. 2 saat sonra tekrar evine dönecekti zaten. Çocukları sakinleştirebilirdiniz. Sizi çok çok hatalı buldum bu konuda. Keşke en başta daha sakin olsaydınız. Ve eşinize kapıyı açmamışsınız, çok ayıp bence. Benim eşim beni eve almasa yüzüne bir daha asla bakmam. Tabi eşinin dediklerini de haklı çıkarmıyor bu durum. Karşılıklı hatalar..

Sana bir daha kal demesini sağla çok ısrar etti diye kalıyormuş gibi görün ilk kez böyle bir şey yaptı diyorsun tekrarı olursa en azından şu kaldığın süreçte o zaman ne yapacağını düşünür bir yol bulursun böyle çıkıp nereye gideceksin ki

Kusura bakmayın da hatalı sizsiniz.
Bırakır ne cehenneme gidiyorsa gitsin.
Çocuklara bunları yaşatma hakkınız yok hanımefendi.
Çocukları saatlerce hiç susmadan ağlatmaya onun hakkı var mı? Ben kendi keyfine çocukları bu halde bıraktığı için sinirlendim zaten

Back
X