S git dedi.

Sizin sorun çözme yeteneğiniz yok, iletişim sıfır..eşiniz şiddet uyguluyor..hatanın buyugu eşiniz de tabi.

Bir daha bu saatte gitmeni istemiyorum, uyutmakta zorlanıyorum deseydiniz, esiniz de olanları merak ederdi..ortak karar alirdiniz.

hem birlikte hem ayrı ayrı psikologa gidin, çocuklara yazık

zannediyorlar ki bi kendileri evli
bi kendilerinin çocuğu var
adam evlendi diye bunların her nazını çekmek zorunda
ben 15 yaşında çocuğumun nazını çekmiyorum arkadaş
yaşam böyle bir şey değil evlilik hiç değil
hayır o çocuklara da yazık sizler gibilerin elinde büyüyüp sonra bizim,bizim çocuklarımızın karşısına çıkıyolar
büyümeden evlenmeyin çocuk yapmayın herkeşler evlenip doğurmak zorunda arkadaş önüne gelen nikah dairesinde
Hep söylediğim şeydir, bu evlilik olayı devlet eliyle denetlenmeli. Devlet eliyle çok sıkı kontrol edilen, sadece yaş değil akli zeka duygusal zeka olgunluk gibi bir çok kriterin ölçüldüğü, önüne gelenin iki şahit alıp evlenemediği bir kurum olmalı evlilik.
Yoksa ortaya çıkan durum ortada.
Yahu bu forumda güvenmiyorum diye cinsel ilişkiye girmeyeni bile gördük. Güvenmiyorum dediği kişide kocası! Evlenmiş bu. Ama güvenmediği için kocasıyla olmuyor :/ olaki ayrılırsa bakire olacak yine...
artı bu vatandaşta aynı konu sahibesi gibi bir defasında kocasını! eve almamıştı ve adam kendi evine alınmayınca annesine gitti ama bu seferde annesine neden gitti diye prensesimiz yaygarayı koparıyordu :) şaka gibi ya...
İşte bu tipler evleniyor ve ürüyorlar...

Hep söylediğim şeydir, bu evlilik olayı devlet eliyle denetlenmeli. Devlet eliyle çok sıkı kontrol edilen, sadece yaş değil akli zeka duygusal zeka olgunluk gibi bir çok kriterin ölçüldüğü, önüne gelenin iki şahit alıp evlenemediği bir kurum olmalı evlilik.
Yoksa ortaya çıkan durum ortada.
Yahu bu forumda güvenmiyorum diye cinsel ilişkiye girmeyeni bile gördük. Güvenmiyorum dediği kişide kocası! Evlenmiş bu. Ama güvenmediği için kocasıyla olmuyor :/
artı bu vatandaşta aynı konu sahibesi gibi bir defasında kocasını! eve almamıştı ve adam kendi evine alınmayınca annesine gitti ama bu seferde annesine neden gitti diye prensesimiz yaygarayı koparıyordu :) şaka gibi ya...
İşte bu tipler evleniyor ve ürüyorlar...
Konu sahibinin profil fotoğrafından her şey belli oluyor zaten. Çocuklara üzüldüm.

4 yıllık evliyiz. İlk defa bana S.. git dedi.
Tokat atmasina degil de buna mi takildiniz?
Boyle bir adamla yaşamak eziyet olsa gerek
Ama siz de sakin insani delirtirsiniz.
Madem gitmesini istemiyorsunuz gitme deyin. Ama insanin ayda bir iki koşup futbol oynayip stres atmasinda birsey yok.
Cocugunuzun huysuzlandigini biliyorsaniz zaten gece 1deymis mac. 12den once uyutmaya calisin.
Hem tamam demissiniz hem de histeri krizlerine girip bir de aile apartmaninda kapiyi kitlemissiniz.
Adama mesaj atip atip cevap gelmeyince coşmuşsunuz.
Sizin şuurunuz yerinde mi? Adam kahvede degil ki,macta
Gidince telefon cuzdan koyulur kitlenir dolaba. Mac bitimine anca alinir. Adam nasil görsün mesajlarinizi?
Aksam gordu mesajları geldi eve,kapi kitli.
Nereye gitsin gece o saatte? Kavga ettigini yedi duvel duysun mu?
Kaldi ki gerçekten gitseydi iki dil döktükten sonra bu sefer de nereye gitti diye kafayi yiyecektiniz.
adam cilingir. Kapıyı acacagini biliyorsunuz. Eger cidden istemeseniz ustten de kapatirdiniz kapiyi. Neredeyse her kapinin iceriden Ozel bir guvenlik sistemi var. Demir olsun ust kilidi olsun... cilingircinin evinde eminim kapinin tek içeriden acilan bir kilidi vardir.
Herneyse adam gelmis. Odaya gidip kendinizi kitlemissiniz.
Yani neden???
Bir insani delirtmek icin daha ne yapmaniz lazim? Bilerek mi yaptiniz?
kucucuk cocugun onunde girmissiniz birbirinize. Yazik,nasil etkilenmistir
Sonra?
Yok evi terkettim.
Gidersen gelme dedi,girdim çocugu da aldim
Cikarsan gelme dedi yine ciktim ama diger cocugum icerideydi.
Iyi de ilk ciktiginda anlamadin mi bu iste bir eksiklik var diye???
Bir de gidecek yeriniz yok ille de tutmussuniz gidecem gidecem.
Iyi de gidecek yeriniz yok
Yok yani, siz soyluyorsunuz
Yaptiginiz her hareker tutarsizlikla dolu
koskocaman, coluklu cocuklu kadin boyle 5 dakika sonrasini hesap etmeden anlik hareket etmemeli.

Kızlar o kadar kötüyüm ki napıcami bilemiyorum kimseye derdimi anlatamiyorum. Dün gece saat 1 de eşim olacak dengesiz hali saha maçına gitti. Her seferinde gidebilir miyim diyor ben itiraz edecek olsam işte stres atıyorum ben gitmezsem çok kötü olurum size patlarım vs. diyor bende hal böyle olunca gitsin diyorum nasılsa evde de bir işe yaramıyor. Git diyorum ama her dönüşünde bak gittiğin zaman çocuklar durmuyor başedemiyorum diyorum bunu görüyor. 2 bebeğim var. Büyük 2 yaşında. Çok düşkün babasına. Giderken farketti. Çok çok ağladı neyse ayağımda salladım uyudu. Ama bu kez ayağımdan kalkmıyor ki küçüğünü emzirip uyutayım. Öyle böyle bir ağlama değil. Apartmanı ayağa kaldıracak şekilde ağlıyor küçükte korkuyor oda ağlıyor. Delirecek gibi oldum milyon kez aradım ses kaydı gönderdim. Bak durmuyorlar gel vs en sonunda dedim senin gibi adam yerin dibine girsin. Bu maçtan çıkmış görmüş bunları eve gelme dedim geldi. Kapıyı kilitledim girmeyeceksin dedim. Apartman tanıdık hep akraba. O saatte kavga etmeyelim diye içeri almak istemedim. Malesef kendisi çilingir. Açtı girdi. Bir sürü laf saydı bana. Ben izin vermişim git demişim şimdi nolmus onun suçu yokmuş hakaretler vs. Sesimi çıkarmadım baba diye ağlayan bebeğimi onun yanına bırakıp küçükle beraber ytak odasına girdim. Orayı da kilitledim ne dediyse açmadım. Sbh ise gitmek için uyanınca çocukta uyanmış tek bırakıp gidemedigi için kapıyı yumrukladı sonunda uğraşıp orayida açtı. Ve yanıma gelip bana tokat attı. Bende durmadım saldırdım üzerine baya bi itisme oldu. Çocukta hepsine sahit oldu. Bana S. Git dedi. Bende hemen giyindim çıktım. Sonra dayanamadım emen bebeğim cok ağlıyordu. İçeri girip onuda aldım. Çıkarsan bidaha gelme eve dedi. Çıktım. Bu kez diğer bebeğim kaldı. Çeksem gitsem biliyorum ipler kopacak. Bir daha asla dönmem.. Bitiremedim. Düşüncelerim çok karışıktı. Oturdum dışarıda. Herkes ise gidiyo bide o saatte. Görünmek istemedim tekrar girdim eve. Kapının önüne yiğildim ağladım bu beni sakinleştirmeye çalıştı. İşte seviyorumlar ağlamalar vs. Ben baya kendime gelemedim. Bu oğlumu aldı ise götürdü. Bende duş falan aldım. Çocukları alıp gidicem. Ama çocuk arabası dükkandaydi. Aradım Arabayida çocuğuda getir gidicem dedim. Getirmedi. Sonra mesajlar attı özürler diledi vs ben tersledim. Sonra çocuğu biriyle yolladı eve. Çocuk arabası yine yok. Az önce mesaj attım ben gidiyorum telefonu eve bırakıp dedim. Sen gidemezsin beni bırakıp vs sen çok daraldin seni bayramdan sonra tatile goturucem seni çok seviyorum evde otur lütfen flan demiş. Birşey yazmadım ben açmadım bile mesajını. İki çocukla nasıl giderim nereye giderim. Burnu sürtmeli. Eve gelince beni bulamamali. Ama nasıl. İki çocuğumda küçücük. Biri emiyor arabaları yok birşeyleri yok. Disari adım dahi atamıyorum. Kapana sıkışmış hissediyorum ama bu adamin yüzünü dahi görmekte istemiyorum. Nolur yardım edin.
ilgisiz adama ikinci çocuğu doğurmayın Lütfen bu hatayı yapmayın hata diyorum Çünkü bu çocuklara böyle şeyler yaşatarak En büyük hatayı yapıyorsunuz ilgisiz erkeklerden nefret ediyorum Azrail olsam ilk önce onların canını alırım yerin dibine girsin ilgisiz erkek

Onu tokat atmadan once dusunecek. kadin cikmasin diyen mi var? yaptiginin bir karsiligi olmali olmuyorsa ayrilsin
Kadin tokat atsa bu kadar etkili olmaz siz bile gerildiyseniz adami dusunemiyorum :KK70:
Peki adama ilk başta sen adam değilsin dediğinden kimse bahsetmiyor bile bu laf ne demek herkes baska şeylere takılmış

Hatalı olan sizsiniz, adam hergün gidiyorsa bilemem ama arada bir es vermek gayet normal. Yaşları yakın iki çocuk var aceleniz neydi acaba hadi hepsi tamam da kapıyı kilitlemeler tripler terk etmeler gidip gidip dönmeler. Böyle konuları okuyunca evlilik herhalde oyuncak diyorum bunca şey yaşayıp o adanlardan nasıl soğumuyorsunuz

Ne kadar sinirli olursanız olun ama çocukların önünde sesinizi yükseltmeyin biliyorum kendinizi tutmak çok zor ama o yavruları düşünün. Benim de 2 yaşında çocugum var şuana kadar evde ses yükseltmedik sözlü tartışmaya girdiğimiz an ikimizde ayrı odalara gideriz sakınleşince konuşuruz. Çocuk olmadan önce evi yıkardık birbirimize zarar vermeyelim diye şimdi sesimizi bile yükseltmıyoruz

Her türlü ilişkide karşınızdakine özel alan tanımayı öğrenirseniz sıkıntı olmaz. Bi’ gün o maç yapmaya gitsin, bir gün siz arkadaşlarınıza gece gezmesine gidin. Bakın nasıl pamuk gibi oluyorsunuz.

Peki adama ilk başta sen adam değilsin dediğinden kimse bahsetmiyor bile bu laf ne demek herkes baska şeylere takılmış

olayda o kadar çok falso var ki bütüncül bir bakış açısıyla bakmak zor..
Her cümlesi ayrı ayrı incelenmeli.. küfür, şiddet, tahrik, izin verme, ardından cayma, evi terk etmeye çalışma, çocukların bunlara şahit olması.. uzar gider..

Tavsiyemu yineliyorum..hem ayrı ayrı hem birlikte psikologa gidin anne baba eğitimi seminerlerine katılın

Geç bile kalmış... 4 yıl iyi sabretmiş.
Evdede bir işe yaramıyor de,
dengesiz de,
maçta telefon elinde oynamadığını adın gibi bildiğin halde milyon tane mesaj at,
senin gibi adam yerin dibine girsin de,
ve bu nasıl bir hadsizlik bilmiyorum ama adamı kendi evine alma, hırsız gibi zorla girmesine sebep ol,
sonra kendini odaya kitle,
bir yığın rezalet çıkar,
sonra gel burada mağdur edebiyatı yap!
Asla şiddeti savunmuyorum, yaptığı çok yanlış ama dayak hak edilen bir şey olsaydı sonuna kadar hak etmiş olurdun. Adamı dinden imandan çıkarmışsın be.
Ne diye sizin gibi tiplerin kahrını çekiyorlar alamıyorum.
Gerçi sonsuza kadarda çekmez orası ayrı.
Bugün gel geri der yarın aklına bile gelmezsin. Hak ettiğinde bu gerçi.
Sizi de epey sinirlendirmiş.:KK70:

Yaa abartmayın herkes sinirlendiğinde istemediği şeyler söyleyebilir. Normal kabul et demiyorum da boşan ne demek çocuk oyuncağımı. Ufacık 2 bebeğin var stresini zorluğunu hayal bile etmek istemiyorum. Benimde 2 oğlum var aralarında çok yaş farkı var ben tek tek nasıl zorlandım 2. Cisinde kafayı yemek üzereydim. Sen iki bebeğe birden bakıyorsun. Çok bunalmışsın belli. Eşinde bunalmış maça gitmiş gayet normal. Bunaldığın için sarmışsın kocanada. 3-5 gün konuşma trip yap tamam. Hemen yakıp yıkmayın lütfen.

Back
X