S git dedi.

Eşiniz çok haklı , bunalmissiniz.

Maça giden adam zaten telefona cevap veremez ki . Gidebilir miyim diyor ve siz git diyorsunuz ardından yaşadığınız aksilikleri ondan çıkarıyorsunuz.

Her hece gitmiyorsa bırakın hobisini, engel olmayın.

Zaten saat birde çocukların uyuyor olması gerekirdi. Nasıl uyandıklarında o kısmı anlayamadım..

Yani uyanirda babasını nasıl fark etti.

Hatta babasını fark ettiyse demek ki çok ilgili bir baba ve yükünüzün çoğunu almış.

Çocukların tüm yükü bendedir mesela. Babaları gittiğinde akşamları ruhları duymuyor .

Eve almama kısmına ayri kiziyorum. Dayakçı alkolik bir koca olur anlarım da ortak kullanim alanı olan bir yeri yasaklamak çok yanlış.

Evi terk etmeyin madem gidecek yeriniz yok. Evinizde sakinlesin.

Size tokat atması çok acımasızca. Bunun üzerinde durun.

Ve dünya başınıza yıkılsa lütfen çocukların yanında tartışmayın.

Onlar size emanet ve bu ruh hallerini görmek zorunda değiller.

Sinirden patlayacagimi bilsem.çocuklar yanında tartışmam , tartisilmasina asla izin vermem vermedim.

Alt komşular duymasın diye değil çocuğunuz üzülmesin diye düşünün.

Adamı çileden çıkarmışsınz...bence pskljk olarak yardım alın..sanırım ağır bi deprsyon geçiriyorsnz...gidin bi kafa dağıtın bi tatil yapın...

Şimdi kendimi adamın yerine koyuyorum. Yorgun maçtan gelmişim kapı kilitli. Eve gelme, adam mısın bir sürü laf. Odalara kendini kilitleme krizler... Sebep, bilgi vererek, izin alarak maça gitmişim. Suçum yok. Bağıran çağıran biri. Kapıyı açmıyor.
Sonuç;
Dayak atan bir adama bile acınabilirmiş.

Sevgili konu sahibi, bence sizi ya çocuklar çok yoruyor, yâda psikolojik sorunlarınız var. Lütfen destek alın acil. Çocuklara yazık.

Eşinize olur demişsiniz o da gitmiş. Mac esnasında telefonunj elline almamasi ve de mesajinızı gormemis olması normal. Cocuklarin hincini siz ondan cikarmissiniz. Bilemiyorum ama bana biraz kışkırtmıssınız gibi geldi. Tokat atması tabi ki çok yanlış, olmaması gerekirdi. O ayrı ama biraz siz de öz eleştri yapın bence, empati kurun. Siz arkadaslarinizla disari ciksaniz esiniz eve gelme deyip kapiyi kitlese sizi gece gece ugrastirsa, evde cingar cikarsa, disari cikip cikacaginiza sizi pisman etse neler hissederdiniz bir düsünün. Iki tarafta hatalı. O zaman o da aynı seyi size karsi yapsin burnu sürtsün biraz deyip evi cocuklari sizi terkedip gitse ya da daha fenasi cocuklarinizi alip gitse.. ne buyuk bir travma hem siz hem cocuklar icin. Iki yetiskin insansiniz oturun konusun. Cocuklarin bakiminda biraz daha sorumluluk yuklenmeni istiyorum ve bir daha ne olursa olsun kaba siddet kullanmani istemiyorum bu bir daha tekrarlandigi takdir de geri donusu olmayan bir yola gireriz tarzinda konusun. Zaten yaptigindan dolayi bin pisman olmus. Bi sansi hak ediyor bence...

Ya kusura bakma ama azıcık düşünebilseydin keşke

Ya izin vermeyecektin o an bu kavgaları yapacaktın

Adam maça gitmiş izlemeye değil oynamaya. Maç oynarken elinde telefon yok bin tane mesaj göndersen ne olurki ? Sonrasında bu kadar tartışmaya bilmem neye ne gerek var. Durum bu bir daha gitme dersin olur biter.

Kızlar o kadar kötüyüm ki napıcami bilemiyorum kimseye derdimi anlatamiyorum. Dün gece saat 1 de eşim olacak dengesiz hali saha maçına gitti. Her seferinde gidebilir miyim diyor ben itiraz edecek olsam işte stres atıyorum ben gitmezsem çok kötü olurum size patlarım vs. diyor bende hal böyle olunca gitsin diyorum nasılsa evde de bir işe yaramıyor. Git diyorum ama her dönüşünde bak gittiğin zaman çocuklar durmuyor başedemiyorum diyorum bunu görüyor. 2 bebeğim var. Büyük 2 yaşında. Çok düşkün babasına. Giderken farketti. Çok çok ağladı neyse ayağımda salladım uyudu. Ama bu kez ayağımdan kalkmıyor ki küçüğünü emzirip uyutayım. Öyle böyle bir ağlama değil. Apartmanı ayağa kaldıracak şekilde ağlıyor küçükte korkuyor oda ağlıyor. Delirecek gibi oldum milyon kez aradım ses kaydı gönderdim. Bak durmuyorlar gel vs en sonunda dedim senin gibi adam yerin dibine girsin. Bu maçtan çıkmış görmüş bunları eve gelme dedim geldi. Kapıyı kilitledim girmeyeceksin dedim. Apartman tanıdık hep akraba. O saatte kavga etmeyelim diye içeri almak istemedim. Malesef kendisi çilingir. Açtı girdi. Bir sürü laf saydı bana. Ben izin vermişim git demişim şimdi nolmus onun suçu yokmuş hakaretler vs. Sesimi çıkarmadım baba diye ağlayan bebeğimi onun yanına bırakıp küçükle beraber ytak odasına girdim. Orayı da kilitledim ne dediyse açmadım. Sbh ise gitmek için uyanınca çocukta uyanmış tek bırakıp gidemedigi için kapıyı yumrukladı sonunda uğraşıp orayida açtı. Ve yanıma gelip bana tokat attı. Bende durmadım saldırdım üzerine baya bi itisme oldu. Çocukta hepsine sahit oldu. Bana S. Git dedi. Bende hemen giyindim çıktım. Sonra dayanamadım emen bebeğim cok ağlıyordu. İçeri girip onuda aldım. Çıkarsan bidaha gelme eve dedi. Çıktım. Bu kez diğer bebeğim kaldı. Çeksem gitsem biliyorum ipler kopacak. Bir daha asla dönmem.. Bitiremedim. Düşüncelerim çok karışıktı. Oturdum dışarıda. Herkes ise gidiyo bide o saatte. Görünmek istemedim tekrar girdim eve. Kapının önüne yiğildim ağladım bu beni sakinleştirmeye çalıştı. İşte seviyorumlar ağlamalar vs. Ben baya kendime gelemedim. Bu oğlumu aldı ise götürdü. Bende duş falan aldım. Çocukları alıp gidicem. Ama çocuk arabası dükkandaydi. Aradım Arabayida çocuğuda getir gidicem dedim. Getirmedi. Sonra mesajlar attı özürler diledi vs ben tersledim. Sonra çocuğu biriyle yolladı eve. Çocuk arabası yine yok. Az önce mesaj attım ben gidiyorum telefonu eve bırakıp dedim. Sen gidemezsin beni bırakıp vs sen çok daraldin seni bayramdan sonra tatile goturucem seni çok seviyorum evde otur lütfen flan demiş. Birşey yazmadım ben açmadım bile mesajını. İki çocukla nasıl giderim nereye giderim. Burnu sürtmeli. Eve gelince beni bulamamali. Ama nasıl. İki çocuğumda küçücük. Biri emiyor arabaları yok birşeyleri yok. Disari adım dahi atamıyorum. Kapana sıkışmış hissediyorum ama bu adamin yüzünü dahi görmekte istemiyorum. Nolur yardım edin.

Seni iyi anlıyorum benimde 5 yaşında 2yasında ve yeni doğmuş bebeğim var eşim bilgisayar oyunlarında vakit geçirmeyi sever bazen bende delleniyorum ama sen çok ileri gitmişsin ne demek adam değilsin eve gelme, eve sokmamak, kendini kilitlemek, gidecem falan aklını topla 2 bebeyle nereye gidiyon hem eşin geri adımda atmış ben senin söylediklerini yaptıklarını yapsam eşim asla geri adım atmazdı tabiki tokat olayını şiddetle kınıyorum ama 1 de gitmiş adam ya 8-9 maçı değilki bu hem sen izin vermişsin kusura bakma ama adam %40 hatalıysa sen %60hatalısın tabi bu benim değer yargılarıma göre seninkini bilemem ikinizde bu olaydan ders çıkarın bidaha çocukların psikolojisini bozmayın çilingir adamada kapı kilitlemek ne kadar boş olduğunu görmüşsündür herhalde

Bugunlerde sicaklar milletin basina vurmus sanirim.bizde esimle tartistik bugun tartismada kullandigi kelimeleri aynen soyluyorum.SUS ODADAN CIK LUTFEN.bu kadar.ben onca soylendim agladim adam bu duvar yani.o bile cok gucume gitti agladim.kufur etseydi ne olurdu bilmiyorum.her zaman yapiyormu
Ya bugünlerde herkes aynı çocuklarda öyle. Parkta da herkes birbirine bu söylüyordu. Ay ileri geri bir hareket mi yaptı anlamadım gitti. Daha benim ki bulaşmadı bana umarım uzak kalır 🙄

Sizi cok hatali buldum kusura bakmayin..
Adam macta sizin telefonunuzu nerden duyacak..
Ayrica saat bir de o cocuklar niye uyanik? Bu cocuklarin belli bir uyku saati yok mu?
Sinirleriniz yipranmis sizin esiniz cok hakli..
Evet cok zor yaslari az iki cocuk ikisi de bebek..ama biraz sabirli olmaya calisin lutfen.
Adami eve almamak cok ama cok sacma olmus. Nereye gidecek bu adam ayrica yaptigi kotu hicbir sey yok..
Sabah kapiyi acmamakta neyin nesi 2 yasindaki cocugunuz agliyor esiniz ise gidecek ve siz kapiyi acmiyorsunuz inanilir gibi degil....
Size vurmasi da kabul edilebilir degil tabi ki..
Ama hatali olan sizsiniz davranislariniz hic normal degil.

Tokat atmasina degil de buna mi takildiniz?
Boyle bir adamla yaşamak eziyet olsa gerek
Ama siz de sakin insani delirtirsiniz.
Madem gitmesini istemiyorsunuz gitme deyin. Ama insanin ayda bir iki koşup futbol oynayip stres atmasinda birsey yok.
Cocugunuzun huysuzlandigini biliyorsaniz zaten gece 1deymis mac. 12den once uyutmaya calisin.
Hem tamam demissiniz hem de histeri krizlerine girip bir de aile apartmaninda kapiyi kitlemissiniz.
Adama mesaj atip atip cevap gelmeyince coşmuşsunuz.
Sizin şuurunuz yerinde mi? Adam kahvede degil ki,macta
Gidince telefon cuzdan koyulur kitlenir dolaba. Mac bitimine anca alinir. Adam nasil görsün mesajlarinizi?
Aksam gordu mesajları geldi eve,kapi kitli.
Nereye gitsin gece o saatte? Kavga ettigini yedi duvel duysun mu?
Kaldi ki gerçekten gitseydi iki dil döktükten sonra bu sefer de nereye gitti diye kafayi yiyecektiniz.
adam cilingir. Kapıyı acacagini biliyorsunuz. Eger cidden istemeseniz ustten de kapatirdiniz kapiyi. Neredeyse her kapinin iceriden Ozel bir guvenlik sistemi var. Demir olsun ust kilidi olsun... cilingircinin evinde eminim kapinin tek içeriden acilan bir kilidi vardir.
Herneyse adam gelmis. Odaya gidip kendinizi kitlemissiniz.
Yani neden???
Bir insani delirtmek icin daha ne yapmaniz lazim? Bilerek mi yaptiniz?
kucucuk cocugun onunde girmissiniz birbirinize. Yazik,nasil etkilenmistir
Sonra?
Yok evi terkettim.
Gidersen gelme dedi,girdim çocugu da aldim
Cikarsan gelme dedi yine ciktim ama diger cocugum icerideydi.
Iyi de ilk ciktiginda anlamadin mi bu iste bir eksiklik var diye???
Bir de gidecek yeriniz yok ille de tutmussuniz gidecem gidecem.
Iyi de gidecek yeriniz yok
Yok yani, siz soyluyorsunuz
Yaptiginiz her hareker tutarsizlikla dolu
koskocaman, coluklu cocuklu kadin boyle 5 dakika sonrasini hesap etmeden anlik hareket etmemeli.
Ay yazinizi okuyunca guldum ama hosuma gitti cok guzel anlatmissiniz :)

Kafayı yemiş gibi davranan sizsiniz yahu eve alma odayı kilitle git deyip gittiğine pişman et falan ee nolsun ki sonucu?

Kızlar o kadar kötüyüm ki napıcami bilemiyorum kimseye derdimi anlatamiyorum. Dün gece saat 1 de eşim olacak dengesiz hali saha maçına gitti. Her seferinde gidebilir miyim diyor ben itiraz edecek olsam işte stres atıyorum ben gitmezsem çok kötü olurum size patlarım vs. diyor bende hal böyle olunca gitsin diyorum nasılsa evde de bir işe yaramıyor. Git diyorum ama her dönüşünde bak gittiğin zaman çocuklar durmuyor başedemiyorum diyorum bunu görüyor. 2 bebeğim var. Büyük 2 yaşında. Çok düşkün babasına. Giderken farketti. Çok çok ağladı neyse ayağımda salladım uyudu. Ama bu kez ayağımdan kalkmıyor ki küçüğünü emzirip uyutayım. Öyle böyle bir ağlama değil. Apartmanı ayağa kaldıracak şekilde ağlıyor küçükte korkuyor oda ağlıyor. Delirecek gibi oldum milyon kez aradım ses kaydı gönderdim. Bak durmuyorlar gel vs en sonunda dedim senin gibi adam yerin dibine girsin. Bu maçtan çıkmış görmüş bunları eve gelme dedim geldi. Kapıyı kilitledim girmeyeceksin dedim. Apartman tanıdık hep akraba. O saatte kavga etmeyelim diye içeri almak istemedim. Malesef kendisi çilingir. Açtı girdi. Bir sürü laf saydı bana. Ben izin vermişim git demişim şimdi nolmus onun suçu yokmuş hakaretler vs. Sesimi çıkarmadım baba diye ağlayan bebeğimi onun yanına bırakıp küçükle beraber ytak odasına girdim. Orayı da kilitledim ne dediyse açmadım. Sbh ise gitmek için uyanınca çocukta uyanmış tek bırakıp gidemedigi için kapıyı yumrukladı sonunda uğraşıp orayida açtı. Ve yanıma gelip bana tokat attı. Bende durmadım saldırdım üzerine baya bi itisme oldu. Çocukta hepsine sahit oldu. Bana S. Git dedi. Bende hemen giyindim çıktım. Sonra dayanamadım emen bebeğim cok ağlıyordu. İçeri girip onuda aldım. Çıkarsan bidaha gelme eve dedi. Çıktım. Bu kez diğer bebeğim kaldı. Çeksem gitsem biliyorum ipler kopacak. Bir daha asla dönmem.. Bitiremedim. Düşüncelerim çok karışıktı. Oturdum dışarıda. Herkes ise gidiyo bide o saatte. Görünmek istemedim tekrar girdim eve. Kapının önüne yiğildim ağladım bu beni sakinleştirmeye çalıştı. İşte seviyorumlar ağlamalar vs. Ben baya kendime gelemedim. Bu oğlumu aldı ise götürdü. Bende duş falan aldım. Çocukları alıp gidicem. Ama çocuk arabası dükkandaydi. Aradım Arabayida çocuğuda getir gidicem dedim. Getirmedi. Sonra mesajlar attı özürler diledi vs ben tersledim. Sonra çocuğu biriyle yolladı eve. Çocuk arabası yine yok. Az önce mesaj attım ben gidiyorum telefonu eve bırakıp dedim. Sen gidemezsin beni bırakıp vs sen çok daraldin seni bayramdan sonra tatile goturucem seni çok seviyorum evde otur lütfen flan demiş. Birşey yazmadım ben açmadım bile mesajını. İki çocukla nasıl giderim nereye giderim. Burnu sürtmeli. Eve gelince beni bulamamali. Ama nasıl. İki çocuğumda küçücük. Biri emiyor arabaları yok birşeyleri yok. Disari adım dahi atamıyorum. Kapana sıkışmış hissediyorum ama bu adamin yüzünü dahi görmekte istemiyorum. Nolur yardım edin.
Adama sız ızın vermıssınız.Ben eşinizin maça gıtmesınde sorun gormedım.Hem gıt deyıp hemde rahatsız etmıssınız.Size sıddet uygulamasını hatalı gordum.Sizin acayıp saglıgınız bozulmuş.Tedavı olun lutfen.

Herkes konu sahibini suçlamış ama konu sahibini ben Bi yerde haklı buluyorum iki küçük bebek ve çok bunalmıs, eşi de ona yardım etsin istiyor evde durunca yardımı dokunmuyor adamın birde maça gidiyor iki çocuk ikiside aynı anda apartmanı yıkacak gibi ağlayınca sinirleri bozulmuştur haklı olarak,
Eşiniz hepmi böyle eğer seviyorsanız ayrılmaya niyetiniz yoksa sırf blof yapmak için evi terketmeyin alın karşınıza konuşun, bunaldığınızı anlatın size yardım etmesini isteyin çocuklar çok küçük.
Gerçekten ayrılmayı düşünüyorsanız, evliliğinizde gelecek görmüyorsanz açın davanızı

Seni o kadar iyi anliyorum ki benim de arasi bir yas iki oglum var kucugu daha 2ye gircek butun gun durmuyolar ve agladi mi hic susmuyolar kafayi yicek gibi oluyorum sikilip bunalinca ben kocama sariyorum onlar da birbirlerine .. bi de kimsemiz de yok burda insan bi nefes almak istiyo ama yok malesef babalarının da babalikla alakasi olmayinca dedigin gibi “evde dursa da bi ise yaradigi yok” sonucu cikiyo ama nolursa olsun adami eve almamak gibi bise yapılmaz. Daha bi de akrabalariniz varmis sizin apartmaninizda.

O kadar saçma sapan davranmışsın ki şiddetin bahanesi olmaz ama adamı o noktaya zorla getirmişsin kimse kusura bakmasın.
Önce git diyorsun sonra ses kayıtları aramalar mesajlar hakaretler.
Adam çıkıp geliyor bu sefer eve almıyorsun kapıyı uğraşıp açıyor. Sonra odaya kitliyosun kendini bütün gece. Sabah çocuk var diye yanında işe gidemiyor sen buna rağmen yine kapıyı açmıyorsun. İyi ki adam çilingir illaki zorla mı girecek her kapıdan. Gerçekten eşinin yerine kendimi koydum ben de kontrolümü kaybederdim. Doğru düzgün aç konuşsana derdin neyse. He madem çıktın o evden öyle mesaj atıp blöf yaptığını da çok belli etmeyeceksin gidiyorum gidiyorum diye. Eğer boşanmayacaksan evi de hiç terketme.

Adamı delirtip sonra da sen delisin diyorsunuz. Eşiniz haklıyken haksız duruma düşmüş yaptıklarıyla hem de çok. Ama sizin de amacınızı anlayamadım açıkçası önce dış kapı sonra yok yatak odasının kapısı. Oldu olacak orayı da açtıktan sonra dolaba kapatsaydınız kendinizi 😏

Back
X