- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
Eşiniz çok haklı , bunalmissiniz.
Maça giden adam zaten telefona cevap veremez ki . Gidebilir miyim diyor ve siz git diyorsunuz ardından yaşadığınız aksilikleri ondan çıkarıyorsunuz.
Her hece gitmiyorsa bırakın hobisini, engel olmayın.
Zaten saat birde çocukların uyuyor olması gerekirdi. Nasıl uyandıklarında o kısmı anlayamadım..
Yani uyanirda babasını nasıl fark etti.
Hatta babasını fark ettiyse demek ki çok ilgili bir baba ve yükünüzün çoğunu almış.
Çocukların tüm yükü bendedir mesela. Babaları gittiğinde akşamları ruhları duymuyor .
Eve almama kısmına ayri kiziyorum. Dayakçı alkolik bir koca olur anlarım da ortak kullanim alanı olan bir yeri yasaklamak çok yanlış.
Evi terk etmeyin madem gidecek yeriniz yok. Evinizde sakinlesin.
Size tokat atması çok acımasızca. Bunun üzerinde durun.
Ve dünya başınıza yıkılsa lütfen çocukların yanında tartışmayın.
Onlar size emanet ve bu ruh hallerini görmek zorunda değiller.
Sinirden patlayacagimi bilsem.çocuklar yanında tartışmam , tartisilmasina asla izin vermem vermedim.
Alt komşular duymasın diye değil çocuğunuz üzülmesin diye düşünün.
Maça giden adam zaten telefona cevap veremez ki . Gidebilir miyim diyor ve siz git diyorsunuz ardından yaşadığınız aksilikleri ondan çıkarıyorsunuz.
Her hece gitmiyorsa bırakın hobisini, engel olmayın.
Zaten saat birde çocukların uyuyor olması gerekirdi. Nasıl uyandıklarında o kısmı anlayamadım..
Yani uyanirda babasını nasıl fark etti.
Hatta babasını fark ettiyse demek ki çok ilgili bir baba ve yükünüzün çoğunu almış.
Çocukların tüm yükü bendedir mesela. Babaları gittiğinde akşamları ruhları duymuyor .
Eve almama kısmına ayri kiziyorum. Dayakçı alkolik bir koca olur anlarım da ortak kullanim alanı olan bir yeri yasaklamak çok yanlış.
Evi terk etmeyin madem gidecek yeriniz yok. Evinizde sakinlesin.
Size tokat atması çok acımasızca. Bunun üzerinde durun.
Ve dünya başınıza yıkılsa lütfen çocukların yanında tartışmayın.
Onlar size emanet ve bu ruh hallerini görmek zorunda değiller.
Sinirden patlayacagimi bilsem.çocuklar yanında tartışmam , tartisilmasina asla izin vermem vermedim.
Alt komşular duymasın diye değil çocuğunuz üzülmesin diye düşünün.