Bilen diğer konularımdan nasıl bir eşe ve kv sahip olduğumu bilir canım burnumda yazıyorum şu an Allahım ben ne zaman birgün yüzü görebileceğim..
Daha bu sabah kahvaltıda eşimle tartıştık evimizin tapusu kp üzerine oturma ruhsatı yok biz ödeyelim tapuyuda alalım diye eşime fikrimi söyledim adam açtı ağzını yumdu gözünü kim giriyormuş benim aklıma bananeymiş evden ablamla beni ilgilendirir sen karışamazsın dedi tamam aldım kabul ettim banane dediğime bin pişman oldum ama kim giriyor aklına dediği için benim aklıma kimse giremez ailemi mi kast ediyorsun menfaatçi insan yok bizde bizi bilen bilir bilmeyende kendi bilir dedim bizide bilmeyen siktir olur gider dedi tv açıktı o sıra kanalda da karısını aldatan bir adam vardı bana diyor ki çok çene yaparsa kadın adam da eve gelmez aldatır aldat dedim bende eve zaten uğradığın yok hiç gelme dedim Allah korkusu varmış onda çıldırcam Bi çok kez evden arabadan kovuldum ama artık yeter kaçıncıya siktir edileceğim Allah aşkına sustum 10 TL para bıraktı sanki sakız parası veriyor yüzüne bakmadım yok efendim onun dediğinde bişey yokmuş surat asıpta bir yere varamazmışım şimdi gitti şu an evi terk edesim var