S*** git..!

Evlilik sonrası edinilmiş mal olduğu için zaten ikinizin,bizim de yeni aldığımız ev benim üstüme,kredisi devam ediyor şuan,yani kimin üzerine oldugunun bi önemi yok özünde.
Anlatmak istediğim bu değil ki
Utanırım ben yani o cümleyi kuramam
Siz kayınpedere ait bir mülk için o cümleyi kurar mısınız? Ha evet kurarım derseniz o zaman ben kabul edeceğim bende bir sorun var çünkü ölsem demem!

Boşanmayı düşünmüyorsanız boş vermeyi öğrenin.

Çok kez kovuldum en son yüzünede söyledim 80 kez kovdun 81.ciyi söyletmeyeceğim sana dedim beni kaybetme korkusu yok.

Bu şartlar altında kesinlikle çalışmanız gerekiyor ve bence çalıştırmamakta direniyorsa da ayrılın. Pek söylediğim bir şey değildir ayrılın demeyi sevmem ama bu adam da insana benzemiyor maalesef. Kıymet ve değer vermiyor sürekli ezmeye çalışıyor sizi...

kadınların kendilerine ettiklerini kimse yapamaz..
İnsan bile bile kendine bunu neden yapar...

Allah sabir versin anneci sanirim esiniz baya bencil.Eski konularinizi bilmiyorum ama zor durumunuz

kadınların kendilerine ettiklerini kimse yapamaz..
İnsan bile bile kendine bunu neden yapar...
Kendine saygı duymadigindan,kendine değer vermediğinden,öncelikler kendi dışındakiler oldugundan..aslında çok daha önemlisi caresizliktir lakin konu sahibinin öyle bir durumu yok.ne güzel.

Umarım kendine değer vermediğini anlaman benim gibi 8yiliini almaz

Kocamla bende kavga ettigimde bana der sktr git diye ben degil sen der kovarim o gitsin sen niye gidiyon tek bi hatan daha var kocanın maasina komple el koymaman maasini sana versin bakalim bi daha diyebiliyomu o lafi cebindeki guveniyo belliki

Son durum ne mi oldu bu tartışmadan sonra dışarı çıktı bir yarım saat sonra geri geldi daha yumuşak ve sakin bir sekilde kahve yapta içelim dedi gel konusalm dedim bende senin derdin ne benimle yazık değil mi bana tamam belki bende çizmeyi aşmış olabilirim ama sende ağır konustun bana dedim aldatırmış falan diyorsun dedim git ama yakalarsam o zaman bitiririm seni dedim o aldatmazmış beni benim kendime olan saygımı yok ettin kaçıncı bana bu lafı söylüyorsun dedim beni seviyormuş oyle dememiş ya ben ya hiçmişim o bu yola benimle çıkmış falan falan ablası daha çok çekiyormuş ben halime şükretmeliymişim çektirme bacını sende dedim kısacası öpmeye çalıştı falan daha sonra işe gitti..
Bunun huyu böyle yapıp yapıp 5 dk sonra hiçbişey olmamış gibi davranmak ama hemen yumuşamamayı düşünüyorum.

Siz mesleğinizi bırakarak gücü eşinize vermişsiniz ve eşiniz güç zehirlenmesi yaşıyor.Her erkek aynı değildir karakteri sağlam olmayan erkeklerde olur bu durum.Fevri karar vermeyin.Yapmanız gereken evi terk etmek değil çalışma hayatına geri dönmek.Siz çalışırken ve maddi olarak ona muhtaç değilken de tavırları bu yönde olursa üzgünüm ki bu evliliği sürdürmek sizi yıpratır.Çalışmaya başladıktan sonra siz de kapıyı çekip çıkabilecek gücü daha rahat bulursunuz kendinizde.Allah yardımcınız olsun.

Eski konularınızın özeti;
-ilgi yok
-muhabbet, sevgi sözcükleri yok
-cinsellik çok az
-sık sık evden kovulma
-hakaret, küfür, şiddet tehdidi
(Bu arada size yaşattıkları psikolojik şiddet)
-para konusunda cimri (ekonomik şiddet)
-çocuğuna da ilgisiz
-ailesine düşkün, sizle kurduğu yuvaya ilgisiz
-çalışmanız yasak
-mutsuzsunuz

Ancak tıpkı sigara gibi olmuş evliliğiniz. Bağımlılık yapmış, bırakamıyorsunuz zarar verdiğini bile bile.

Sadece panik atakla kalmaz, stres insanı mahveder.

Atasözü ne der; "duvarı nem, insanı gam yıkar"

Ayrılık düşünmüyorsanız bir işe girin, kendi hayatınızı yaşamaya başlayın.
Kendinize ve çocuğunuza daha fazla yazık etmeyin.

Calıssamda bu sefer para konusunda anlasamıyoruz çoğu ona gidiyor benim çalışmamın anlamı kalmıyor senin para benim para olayına dönüşüyor çocuğa annesi pek bakmıyor baksa bile oğlum onda asla durmak istemiyor bu sefer birtek kendi annemin üzerinde olunca olmuyor bakıcıda tutmak istemiyorum.

Ayrılmayı neden düşünmüyorsunuz?

Korkularım var cesaretim yok karmakarışık duygular içindeyim 4 senedir böyle ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum
Korkarak yaşanmaz biliyorsunuz.
Bir adım atsanız devamı gelecektir.

En azından evladınızın mutlu biri olması için korkularınızı yenmeyi denemelisiniz.

Eşin ailesi ile aynı gemide değilsiniz işte. Sorun bu noktada.

size nasıl yardımcı olabiliriz peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…