- Konu Sahibi boga_hatunu
-
Anlatmak istediğim bu değil kiEvlilik sonrası edinilmiş mal olduğu için zaten ikinizin,bizim de yeni aldığımız ev benim üstüme,kredisi devam ediyor şuan,yani kimin üzerine oldugunun bi önemi yok özünde.
Boşanmayı düşünmüyorsanız boş vermeyi öğrenin.Bilen diğer konularımdan nasıl bir eşe ve kv sahip olduğumu bilir canım burnumda yazıyorum şu an Allahım ben ne zaman birgün yüzü görebileceğim..
Daha bu sabah kahvaltıda eşimle tartıştık evimizin tapusu kp üzerine oturma ruhsatı yok biz ödeyelim tapuyuda alalım diye eşime fikrimi söyledim adam açtı ağzını yumdu gözünü kim giriyormuş benim aklıma bananeymiş evden ablamla beni ilgilendirir sen karışamazsın dedi tamam aldım kabul ettim banane dediğime bin pişman oldum ama kim giriyor aklına dediği için benim aklıma kimse giremez ailemi mi kast ediyorsun menfaatçi insan yok bizde bizi bilen bilir bilmeyende kendi bilir dedim bizide bilmeyen siktir olur gider dedi tv açıktı o sıra kanalda da karısını aldatan bir adam vardı bana diyor ki çok çene yaparsa kadın adam da eve gelmez aldatır aldat dedim bende eve zaten uğradığın yok hiç gelme dedim Allah korkusu varmış onda çıldırcam Bi çok kez evden arabadan kovuldum ama artık yeter kaçıncıya siktir edileceğim Allah aşkına sustum 10 TL para bıraktı sanki sakız parası veriyor yüzüne bakmadım yok efendim onun dediğinde bişey yokmuş surat asıpta bir yere varamazmışım şimdi gitti şu an evi terk edesim var
Çok kez kovuldum en son yüzünede söyledim 80 kez kovdun 81.ciyi söyletmeyeceğim sana dedim beni kaybetme korkusu yok.
Kendine saygı duymadigindan,kendine değer vermediğinden,öncelikler kendi dışındakiler oldugundan..aslında çok daha önemlisi caresizliktir lakin konu sahibinin öyle bir durumu yok.ne güzel.kadınların kendilerine ettiklerini kimse yapamaz..
İnsan bile bile kendine bunu neden yapar...
Kocamla bende kavga ettigimde bana der sktr git diye ben degil sen der kovarim o gitsin sen niye gidiyon tek bi hatan daha var kocanın maasina komple el koymaman maasini sana versin bakalim bi daha diyebiliyomu o lafi cebindeki guveniyo bellikiBilen diğer konularımdan nasıl bir eşe ve kv sahip olduğumu bilir canım burnumda yazıyorum şu an Allahım ben ne zaman birgün yüzü görebileceğim..
Daha bu sabah kahvaltıda eşimle tartıştık evimizin tapusu kp üzerine oturma ruhsatı yok biz ödeyelim tapuyuda alalım diye eşime fikrimi söyledim adam açtı ağzını yumdu gözünü kim giriyormuş benim aklıma bananeymiş evden ablamla beni ilgilendirir sen karışamazsın dedi tamam aldım kabul ettim banane dediğime bin pişman oldum ama kim giriyor aklına dediği için benim aklıma kimse giremez ailemi mi kast ediyorsun menfaatçi insan yok bizde bizi bilen bilir bilmeyende kendi bilir dedim bizide bilmeyen siktir olur gider dedi tv açıktı o sıra kanalda da karısını aldatan bir adam vardı bana diyor ki çok çene yaparsa kadın adam da eve gelmez aldatır aldat dedim bende eve zaten uğradığın yok hiç gelme dedim Allah korkusu varmış onda çıldırcam Bi çok kez evden arabadan kovuldum ama artık yeter kaçıncıya siktir edileceğim Allah aşkına sustum 10 TL para bıraktı sanki sakız parası veriyor yüzüne bakmadım yok efendim onun dediğinde bişey yokmuş surat asıpta bir yere varamazmışım şimdi gitti şu an evi terk edesim var
Çalışıyordum bıraktırdı.
Eski konularınızın özeti;Son durum ne mi oldu bu tartışmadan sonra dışarı çıktı bir yarım saat sonra geri geldi daha yumuşak ve sakin bir sekilde kahve yapta içelim dedi gel konusalm dedim bende senin derdin ne benimle yazık değil mi bana tamam belki bende çizmeyi aşmış olabilirim ama sende ağır konustun bana dedim aldatırmış falan diyorsun dedim git ama yakalarsam o zaman bitiririm seni dedim o aldatmazmış beni benim kendime olan saygımı yok ettin kaçıncı bana bu lafı söylüyorsun dedim beni seviyormuş oyle dememiş ya ben ya hiçmişim o bu yola benimle çıkmış falan falan ablası daha çok çekiyormuş ben halime şükretmeliymişim çektirme bacını sende dedim kısacası öpmeye çalıştı falan daha sonra işe gitti..
Bunun huyu böyle yapıp yapıp 5 dk sonra hiçbişey olmamış gibi davranmak ama hemen yumuşamamayı düşünüyorum.
Calıssamda bu sefer para konusunda anlasamıyoruz çoğu ona gidiyor benim çalışmamın anlamı kalmıyor senin para benim para olayına dönüşüyor çocuğa annesi pek bakmıyor baksa bile oğlum onda asla durmak istemiyor bu sefer birtek kendi annemin üzerinde olunca olmuyor bakıcıda tutmak istemiyorum.Eski konularınızın özeti;
-ilgi yok
-muhabbet, sevgi sözcükleri yok
-cinsellik çok az
-sık sık evden kovulma
-hakaret, küfür, şiddet tehdidi
(Bu arada size yaşattıkları psikolojik şiddet)
-para konusunda cimri (ekonomik şiddet)
-çocuğuna da ilgisiz
-ailesine düşkün, sizle kurduğu yuvaya ilgisiz
-çalışmanız yasak
-mutsuzsunuz
Ancak tıpkı sigara gibi olmuş evliliğiniz. Bağımlılık yapmış, bırakamıyorsunuz zarar verdiğini bile bile.
Sadece panik atakla kalmaz, stres insanı mahveder.
Atasözü ne der; "duvarı nem, insanı gam yıkar"
Ayrılık düşünmüyorsanız bir işe girin, kendi hayatınızı yaşamaya başlayın.
Kendinize ve çocuğunuza daha fazla yazık etmeyin.
Ayrılmayı neden düşünmüyorsunuz?Calıssamda bu sefer para konusunda anlasamıyoruz çoğu ona gidiyor benim çalışmamın anlamı kalmıyor senin para benim para olayına dönüşüyor çocuğa annesi pek bakmıyor baksa bile oğlum onda asla durmak istemiyor bu sefer birtek kendi annemin üzerinde olunca olmuyor bakıcıda tutmak istemiyorum.
Korkularım var cesaretim yok karmakarışık duygular içindeyim 4 senedir böyle ne gidebiliyorum ne kalabiliyorumAyrılmayı neden düşünmüyorsunuz?
Korkarak yaşanmaz biliyorsunuz.Korkularım var cesaretim yok karmakarışık duygular içindeyim 4 senedir böyle ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum
Eşin ailesi ile aynı gemide değilsiniz işte. Sorun bu noktada.Arkadaşlar evet eşin ailesine mal konusunda yorum yapılmaz çünkü yanlış değerlendirebilir ama eşe başbaşayken yorum yapılır bence,benim de eşimin benzer durumu var ikimiz yalnızken fikirlerimi söylüyorum,örneğin kayınpedere on bin lira borcumuz vardı ,ödedik,lütfen ablanın yanında bu konuyu dile getir babanın parasını yediğimizi düşünmesin dedim,yine bi tarla satışı var ,sahibindene koysak bikaç emlakçı varmış onlarla da görüşsen bikaç elden satılmaya çalışılsa,annenlere çıtlatsana bi yazlık alsalar biz de yazın gideriz vs vs diye fikirlerimi söylüyorum,çünkü her ayın 15inde aldığım maaşın tasarrufunu beraber yapıyoruz,aynı gemideyiz batarsak da beraber çıkarsak da beraber,onun içinde oldugu maddi konulara neden müdahale etmeyeyim,hayatı paylaşıyorum yahu. Konusahibin eşi gibi beni dışlasa çok bozulurdum,konusahibi yanlış bi öneride bulunmuş olabilir ama neticede ikisinin hayatı tabi ki söz hakkı var.
size nasıl yardımcı olabiliriz peki?Calıssamda bu sefer para konusunda anlasamıyoruz çoğu ona gidiyor benim çalışmamın anlamı kalmıyor senin para benim para olayına dönüşüyor çocuğa annesi pek bakmıyor baksa bile oğlum onda asla durmak istemiyor bu sefer birtek kendi annemin üzerinde olunca olmuyor bakıcıda tutmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?