- 2 Ağustos 2015
- 926
- 709
- 33
- 29
- Konu Sahibi Sudbanazenin
-
Dediginiz kafama yatti gibi boyalar nasil boya oluyor acaba bide maliyet acisindan nasildireğer elinizde boyalarınız varsa dışarıdan taş toplayarak boyayabilirsiniz..ben genellikle boya yapıyorum...saksı,taş falan boyuyorum çok eğlenceli oluyor vakit nasıl geçiyor anlamıyorum bile...ya da kendime iş yaratıyorum.şurası dağınık haydi topla haydi yeni bir yemek tatlı tarifi dene falan... :)) televizyon çok sıkıcı oluyor.kitap güzel ama hemen uykumu getiriyor...
Sizi az cok anlayabiliyorum ev ve is ikisini bir arada yurutmek kolay degil hele birde çocuk varsa hakkaten zamani yettirebilmek ne mumkunOff be ben senin yerinde olsamm varyaaa hiç sıkılmamm..
çalışıyorum bide evliyim bebegim olucak dahaa nelerr.
en güzeli bu... ÇOK FAZLA ZAMAN İSTİYORUM BEN
evinde geçirmek kafa rahatlığı... AHH AHHH
Derkenkendi evinin patronu ol
Herkesin S.O.S lik durumu farklı oluyor eger basit gordugunuz bu durum psikolojimi ruh sağlığımı huzurumu etkiliyorsa bu benim için S.O.S lik bir durumdurNe kadar da S.O.S bir durum :S
Herkeste farklı olusturabiliyormus demekkihep denizde fırtına var dalgalarla boğuşan bir kaç kişi var gibi gelir bana S.O.S çağrısı..
evlenDerken
ev kızı olmak daha güzel...Sizi az cok anlayabiliyorum ev ve is ikisini bir arada yurutmek kolay degil hele birde çocuk varsa hakkaten zamani yettirebilmek ne mumkun
Şahsen bende evli olsam buyuk bir ihtimalle calismayi dusunmezdim
Ama ev kızı olmak baska ev hanımı olmak baska gibi geliyor ev hanimi olunca kendi evinizin patronu oluyorsunuz dogal olarak
Evinizin dekorasyonu gunluk programlariniz pisireceginiz yemekler vs kendi kontrolunuzde ilerliyor ama ev kızı olunca oyle olmuyor maalesef
Evdeki en kucuk esyanin yerini degistirmek bazen olay olup begninizin yorulmasina neden oluyor arkadaslarinizla planladiginiz bir programı babanizin cikardigi supriz isler yada annenizin danismadan davet yada kabul ettigi misafirler yuzunden iptal etmek zorunda kalabiliyorsunuz vs vs vs boyle uzar ilerler gider
"ev kızı" ne iş yapar??gencecik kızlar evde ne yapabilrler??
ev işi,temizlik,çamaşır,ütü,yemek vsss..kitap okur,tv izler...başka???? kendiniz hayatınız için ne yapmış oluyorsunuz yani bunları yaparak???gencecik insanlarsınız,hayata dair bir çabanız olsun,bir amacınız olsun..hedefiniz olsun..
hedefin nedir hayattan beklentin nedir??
koca bulup ,aynen evdeki işlerine devam etmek midir???
"ev kızı" ne iş yapar??gencecik kızlar evde ne yapabilrler??
ev işi,temizlik,çamaşır,ütü,yemek vsss..kitap okur,tv izler...başka???? kendiniz hayatınız için ne yapmış oluyorsunuz yani bunları yaparak???gencecik insanlarsınız,hayata dair bir çabanız olsun,bir amacınız olsun..hedefiniz olsun..
hedefin nedir hayattan beklentin nedir??
koca bulup ,aynen evdeki işlerine devam etmek midir???
evli olup,çocuk sahibi olup çalışmamayı tercih etmek bambaşka bir durum..bende sizin bu düşüncenizi yadırgadım açıkçası, insanların tercihleri farklı olabilir. mesela ben çok iyi bilinen bir bankada 8 yıldır çalışıyorum hemde yönetici olarak kariyer yolum açık istediğim takdirde 2 yıl içinde müdür olabilirim. Ama diğer taraftan evcil bir insanım oğlumun evde benim işte olmam beni rahatsız ediyor, ilerde oğlum okula başlayınca eve geldiğinde boş eve değilde annesinin yaptığı kurabiyenin kokusunu hissederek benim kapısını açtığım bir eve girsin isterdim. tıpkı benim annemin bizi büyüttüğü gibi. yani evde oturmak kendini geliştirmeyip sürekli moron gibi pembe dizi izleyip temizlik yapmak mıdır? "ev işi,temizlik,çamaşır,ütü,yemek vsss..kitap okur,tv izler...başka????kendiniz için ne yapmış oluyorsunuz" demişsiniz belki de film izlemek yada kitap okumakla kendisini çok mutlu hisseden insanlar var, yani hayata dair bi hedefinizin olması sizin için şartolabilir ama belkide ben yarını düşünmeyen gününü gün eden biriyim , kısacası bende deli gibi kariyer ardında koşup en ufak hatada kapıya koyabilecek kurumlar için kendini adayan insanları anlayamıyorum. ama onları yargılamıyorum da herkesin kendi hayatı neticede,onlarda öyle mutlular demekki.
evli olup,çocuk sahibi olup çalışmamayı tercih etmek bambaşka bir durum..
gepegenç bir kız olup,hayatının başındayken evde oturup çay içip tv izlemeyi tercih etmek benim için yadırganacak bir durum..hayattan beklentisi nedir bunu anlamak zor benim için...
bir de üstüne sıkılıyorum neyle oyalanayım demek en abesi...konu sahibi mutlu falan değil demek ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?