S.O.S Ev Kızları Can Sıkıntısını Nasıl Yeniyorsun

2 çocuğunuza ne ara vakit ayiriyorsunuz

Bence evlen :) şahsen okuyor olmasam liseyi bitirir bitirmez evlenirdim
Allah hayırlısını nasip etsin senin için ama Koca artık karaborsada
Hatta işin şakası bir tarafa sahiden artık gunumuzde egitim seviyesi belli bir kriterin ustunde degilse kadrolu devlet memuru falsn degilseniz koca bulmak biraz hayal

Ikinci bir secenekte var tabi kaynana adaylarinin sececegi bir gelin aday adayi olabilmek icin ayin 14 gibi guzel 10 parmaginda 10 marifet en buyuk hobisi temizlik ve elişi olan agzi var dili yok dunyadan haberi olmayan tabiri yerindeyse kor tavuk gelin modeli
Neyazık ki iki kategoriyede gorniyorum (çok şükür ikinci kategoridede degilim)

Gordun mu evde kaldım
Gulsem mi aglasam mi bilrmedim

Yaa ben napim Harbiden on parmakta on marifet bende her iş geliyo elimden gören akraba eş dost daha yaşım küçükken bana görücü getirmeye kalkıyodu Okuyom ben yaa ne saçmalıyosunuz dhaa küçüğümm been diyodum çemkiriyodum sonra işte aşık oldum asıl gıcıklık annemin görücü diye gelenlerin bazısına bile sıcak bakıp da "sen kabul etme etme evde kalıcan bu gidişle" deyip bana çıkışan kadın seviyorum dediğim adama vermem okul bitsin diye naza çekiyo

Canim cok sıkma kendini aslında annenin red nedenini bilmedigim icin cok saglikli yorum yapmam dogru olmaz ama bence sabret vazgecmedigini gorunce annen artik baska olur yolunun olmadiginı gorup kendisi vazgececektir hic vazgecmezsse sevdigin insana guvenin tamsa onunla evlenmessem bende kimseyle evlenmem dersin belki o sekilde ikna olur
Hem bol bol dua et bence unutma insanlar plan program yapar kendi kucuk caplarinda ama Allah c.c kader yazar

Bu arada senin en azından sevdigin nir insan var seni seven biri var bu yasimdayim hala bir erkek tarafindan gerçek manada sevildigini hissetmek nasil bir his bilmiyorum

Kızım eninde sonunda verecek Turşumu kuracak değil yaa okul bitsin diye şart mı koydu Okul bitince görüşcez onla

2 çocuğunuza ne ara vakit ayiriyorsunuz
Ben haftada 1 gün şirketteyim, projelerimi akşam çocuklar yattıktan sonra geceye kadar yapıyorum.
Ayrıcaaaa bir eşim var, oda yardımcı oluyor.
Çocukları (7ve 4 yaşında) 14 de okul ve kreş den alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…