• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

S.O.S sigarayi birakanlar ....

ucan balon

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
249
146
23
38
8yildir sigara kullaniyorum bir kizim var ikinci bebek istiyoruz ve ben sigaradan vaz gecemiyorum .Bu durumdan cok rahatsizim tavsiyelerinizi bekliyorum.

8yildir sigara kullaniyorum bir kizim var ikinci bebek istiyoruz ve ben sigaradan vaz gecemiyorum .Bu durumdan cok rahatsizim tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kararlı ol bi anda bırak. Ben sigaranın hiç bağımlısı olmadım çok fazla kullandım belli dönemler hatta bikaç gün öncesine kadar fosur fosur içiyodum çocuğa rağmen. Bi anda paket bitince bendeki istekte uçtu gitti arada özleniyor tabii :):)

Ben de 4 senedir kullanıyorum ama hiç bağımlı olmadım. İçmek istemediğim an içmiyorum. Sanırım kafada bitiyor olay.

15 yıl günde bi paket içtim. 3.5 yıl önce hiç bir yardım almadan bıraktım.
Topiğim vardı. Hergün oraya yaşadıklarımı yazdım.
Bırakırken bol su içtim, spora başladım.
Sigarayı bırakanların hikayelerini okudum.
Istersen topiğime bi göz at.

ben bırakabilmek için bilinen her yolu denedim. doktorada gittim nikotin sakızıda kullandım. rüyalarıma giriyordu sigara. içip rahatlıyordum oh dşyordum. ama dayandım. inat ettim. sonunda zamanla canım daha az istemeye başladı. ha nooldu geçen zor durumlardaydım yaktım bir tane şu an günde bir paket:( lanet gibi bir şey...

Aniden birakamadim ama 10 seneyi askin bagimliliktan sonra bi yil icinde yavas yavas biraktim su an bagimliligim yok. Tabi gebe kalsam tek dal icmezdim aniden birakirdim

Ben üç aydır içmiyorum. Ve artık canım da istemiyor. İlk hafta zor bir tek. Ama kendimizi kandırıyormuşuz bunu anladım. Sizde birinci ayın sonunda fark edeceksiniz, hiç bie evki tadı yokmuş, sadece ağzımın tadını bozuyormuş. Gittikçe o gıcık olduğum sigara düşmanları giibi oldum, kokusu bile iğrençmiş. Kendime neler etmişim ben.
Sizin bırakmak için aslında büyük bir nedeniniz var. Benim teyzem gencecik yaşında akciğer kanserinden öldü bir çocuğunun lise mezuniyetini dahi göremedi, ciğer iflas ettiğinden boğazını deldiler, konuşamadı bile, son dönemde hele uyuyamıyordu acıdan, resmen morfin bile kesemiyordu. Ben onu halde görünce bıraktım. Çünkü onun ki sigaradandı.
Çocuklarınızı erken yaşta annesiz bırakmak istemiyorsanız bırakın!
Morfinle bile dinmeyen acılar çekmek istemiyorsanız bırakın!
Çocuklarınız sizi örnek alacak, benim annem de içerdi. Onlara örnek olmayın.
Ben kendimi bu şekilde şartlıyorum, teyzeni düşün diyorum. Zaten ağız tadınıbozuyormuş, keyif de vermiyormuş diyorum.
Ben anne değilim ama siz bir anne olarak vüucunuzda zehirlerle beslemeyin bebeğinizi...

allen carr - sigarayı bırakmanın kolay yolu kitabını alın lütfen nasıl bıraktığınıza siz bile hayret edeceksiniz..

15 yıl günde bi paket içtim. 3.5 yıl önce hiç bir yardım almadan bıraktım.
Topiğim vardı. Hergün oraya yaşadıklarımı yazdım.
Bırakırken bol su içtim, spora başladım.
Sigarayı bırakanların hikayelerini okudum.
Istersen topiğime bi göz at.
Cok tesekkur ederim okuyacagim

Ben üç aydır içmiyorum. Ve artık canım da istemiyor. İlk hafta zor bir tek. Ama kendimizi kandırıyormuşuz bunu anladım. Sizde birinci ayın sonunda fark edeceksiniz, hiç bie evki tadı yokmuş, sadece ağzımın tadını bozuyormuş. Gittikçe o gıcık olduğum sigara düşmanları giibi oldum, kokusu bile iğrençmiş. Kendime neler etmişim ben.
Sizin bırakmak için aslında büyük bir nedeniniz var. Benim teyzem gencecik yaşında akciğer kanserinden öldü bir çocuğunun lise mezuniyetini dahi göremedi, ciğer iflas ettiğinden boğazını deldiler, konuşamadı bile, son dönemde hele uyuyamıyordu acıdan, resmen morfin bile kesemiyordu. Ben onu halde görünce bıraktım. Çünkü onun ki sigaradandı.
Çocuklarınızı erken yaşta annesiz bırakmak istemiyorsanız bırakın!
Morfinle bile dinmeyen acılar çekmek istemiyorsanız bırakın!
Çocuklarınız sizi örnek alacak, benim annem de içerdi. Onlara örnek olmayın.
Ben kendimi bu şekilde şartlıyorum, teyzeni düşün diyorum. Zaten ağız tadınıbozuyormuş, keyif de vermiyormuş diyorum.
Ben anne değilim ama siz bir anne olarak vüucunuzda zehirlerle beslemeyin bebeğinizi...
sigaraya basladiktan 3 4 ay sonra hamile kaldim ve tiksindim .hamikeyken kullanmadim ama dogumdan on gun sonra basladim lohusalik ve cesitli sikintilar...
Sonra da sonuc bu kizim 8 yasinda ve surekli yalvariyo birak artik die :(
Ben kendimi cok gucsuz goruyorum henen sigaraya sariliyorum sinirkennce Allah nefretlik versin herkese cok tesekkur ederim tavsiyeleri icin.

benim eşimde bir gecede sigarayı bıraktı bende inanamadım sabah bi baktım bi paket sigarayı tek tek kırmış. neden dedim bi film izlemiş bırakmak istiyorum diye. 2 gündür içmiyor allahım inşallah bi dahada içmez film linklini atıyorum inşallah destek olur sana.

1.5 ay ıcmedım amelıyat olmustum
gunde gune evet unuttum her yemek sonrası elım aramadı sıgarayı ama sureklı ben neden bıraktım sıgarayı dıye kendımı yedım bıtırdım
ve sonuc 1 haftadır gunde 3-4 tane ıcıyorum
guya bugun bırakıyorum resmen lanet gıbı bısey durup durup basa donmek gıbı

Evet şimdi hatırladım ben de sigarayı bırakmanın kolay yolu Kitabı'nı okumuş videosunu izlemiştim. Kitapta videoda nette var.
Sabahın ilk sigarasını ben de çok severdim.

İcio musun hala hele kahve yada neskafeyle ne gidio
3.5 yıl oldu bırakalı. Hiç içmedim.
Yeltenmedim bile. Çünkü biliyorum bi tane içersem kaldığım yerde günde bş paket olarak devam ederim.
Böyle çok mutluyum. o pisliğe bulaşmak istemiyorum yeniden.
Karşı komşum geçen yıl kanserden öldü. Adam o kadar çok sigara içerdi ki onunla aynı asansöre bile binemezdim. Adamı en son gördüğümde konuşmaya bile mecali yoktu.
Öldü gitti Allah rahmet eylesin.
2 çocuğu kaldı. Ne üzniversite mezuniyeti ne mürüvveti ne torunları. Hiç birşey göremedi. Kadın da kaldı tek başına.
Benim de eşim içiyor. Ona o kadar anlatıyorum. Bak karşı komşuya adam öldü gitti Karısı çocuğu kaldı diye. Hiç sallamıyor.
Bi de kızlar bu lanet şey içmeyene öyle çok ve kötü kokuyor ki anlatamam. Eşimden nefret ediyorum bazen

ben bırakabilmek için bilinen her yolu denedim. doktorada gittim nikotin sakızıda kullandım. rüyalarıma giriyordu sigara. içip rahatlıyordum oh dşyordum. ama dayandım. inat ettim. sonunda zamanla canım daha az istemeye başladı. ha nooldu geçen zor durumlardaydım yaktım bir tane şu an günde bir paket:( lanet gibi bir şey...
o bir taneyi içmeyeceksin işte yoksa çorap söküğü gibi başa döner.yine bırakırsın ama bir taneden nolurki dememen lazım bir daha.

Back
X