• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

S.O.S sigarayi birakanlar ....

sağlık bakanlığının sigara bırakma merkezleri var. oraya başvurun ilaç kullanmanızı önerebilirler. ve bu ilacı kullanmaya başladıktan 15 gün sonra azaltarak da olsa sigarayı bırakıyorsunuz. eşim aldı ilacı benim zorumla ve her gün abartsısız her gün bana dua ediyor. hayatta ona tek faydam dokunmuş bu da oymuş:)

hastalandım akciğer grafisi çektiler grafiye iki dr inceledi konuştular konuştular sonra iki dr daha çağırdılar fıs fıs .sonra içeri gittiler grafiyle.o an dizlerimin bağı çözüldü ecel terleri döktüm kötü haber vericekler zannettim kansersin dicekler dedim hayatım film şeridi gbii geçti eşime çocuklara iyi bak demeliydim nede olsa 3 aylık ömrün kalmış diceklerdi sigarayı bir bıraktım pir bıraktım tövbe dedim yaşamın güzelliğini o an anladım.dr geldi zatüresiniz dedi ilerlemeye başlamış dedi meğerse yatış yapalımmı yapmayıp evdendmi tedavi edelim diye karar verememişler onu tartışmışlar öldüm bittim o sürede.illaki bişiler beklemeyin bırakın şu zıkkımı

Bende 10 yildan sonra biraktim. Birakmaya karar vermistim ve sozu edilen kitabin bir kismini okudum simdi 6-7 yildir icmiyorum.

Eşim akşam kedi gibi dolanıyor Peşimde. Ne oldu dedim. Para var mı yanında defi. Yok dedim. Halbuki vardı. Ben izindeyim şimdi para mı harcıyorum dedim.
Sigara alacakmış. Sigarası bitmiş.
Sabah ta içemedi. Dedim ki bi parmak otun kölesisin. Yazık sana dedim. Sen de içtin anlarsın dedi. Evet içtim ve Bırakmak imkansız dğil dedim. Öyle gitti

Bende bırakmak ısteyenler kervanındayım.. Sigara bırakma hattından destek almayı düşünüyorum...

Ka
3.5 yıl oldu bırakalı. Hiç içmedim.
Yeltenmedim bile. Çünkü biliyorum bi tane içersem kaldığım yerde günde bş paket olarak devam ederim.
Böyle çok mutluyum. o pisliğe bulaşmak istemiyorum yeniden.
Karşı komşum geçen yıl kanserden öldü. Adam o kadar çok sigara içerdi ki onunla aynı asansöre bile binemezdim. Adamı en son gördüğümde konuşmaya bile mecali yoktu.
Öldü gitti Allah rahmet eylesin.
2 çocuğu kaldı. Ne üzniversite mezuniyeti ne mürüvveti ne torunları. Hiç birşey göremedi. Kadın da kaldı tek başına.
Benim de eşim içiyor. Ona o kadar anlatıyorum. Bak karşı komşuya adam öldü gitti Karısı çocuğu kaldı diye. Hiç sallamıyor.
Bi de kızlar bu lanet şey içmeyene öyle çok ve kötü kokuyor ki anlatamam. Eşimden nefret ediyorum bazen
kafada bitmesi lazim.ben iciyirum esim kullanmiyor laf soyluyo haliyle .yataga gitmeye utaniyorum.dislerimi fircaliyorum agiz suyu kullaniyorum kar efiyidur ins.:/

Ka
kafada bitmesi lazim.ben iciyirum esim kullanmiyor laf soyluyo haliyle .yataga gitmeye utaniyorum.dislerimi fircaliyorum agiz suyu kullaniyorum kar efiyidur ins.:/
Canını sıkmak istemem ama bu Yaptıklarının bi faydası olmuyordur.
En azından eşim de olmuyor. Çünkü sigara içen insanın teni bedeni Saçı kokuyor. Sigara içen insanların duş alırken vücudundan akan su hafif gri olur. Hani durulmama suyu
Eşime söyleniyorum. Sigara içerek sen keyif alıyorsun. Ben işkence çekiyorum. Pis pis kokuyor her yer.

sağlık bakanlığının sigara bırakma merkezleri var. oraya başvurun ilaç kullanmanızı önerebilirler. ve bu ilacı kullanmaya başladıktan 15 gün sonra azaltarak da olsa sigarayı bırakıyorsunuz. eşim aldı ilacı benim zorumla ve her gün abartsısız her gün bana dua ediyor. hayatta ona tek faydam dokunmuş bu da oymuş:)
Darisi basima insaAllah biz bebek dusunuyiruz kullanamam heralde o ilaclarda ya hamile kalirsam Allah korusun .korkarim:/

Irade meselesi biraz bu sigara isi ben hamile oldugumu ogrendigim gun birakmistim mesela bebek girince isin icine sende birakirsin bence

Trt'de yayınlanmış olan BIRAKMAK İSTİYORUM adlı yayını izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.faydalı olacagına inanıyorum.

benim eşimde bir gecede sigarayı bıraktı bende inanamadım sabah bi baktım bi paket sigarayı tek tek kırmış. neden dedim bi film izlemiş bırakmak istiyorum diye. 2 gündür içmiyor allahım inşallah bi dahada içmez film linklini atıyorum inşallah destek olur sana.

:( tesekkur ederim .birakanlarla paylasmak cok iyi geldi insaAllah basaracagim.

irade istiyor...kafada bitirmek gerekiyor...
ben bahsedilen alen .... metodunu kullanan emre beyin yerinde terapi aldim.biraktim ama bunu kendim basardim.sadece para verdiginiz icin yazik ya dur icmiyim su zikkimi diyorsunuz bir sure.sonrada ya basliyorsunuz yada sadece ve sadece kendi iradenizle icmemeye devam ediyorsunuz.
benim cok aklima geliyor sigara.20 yil kullandim.biraz stresli bir insanimda.14 aydir icmiyorum ama ruyamda bazen iciyorum ve cok pisman oluyorum:)
bir seye uzulunce,sinirlenince acikcasi direk aklima sigara geliyor malesef.frenliyorum kendimi ama bir gun baslamaktan o iradesizligi gostermekten cok korkuyorum.
tavsiyem ;sigarayi biraktiktan sonra icenlerle ayni ortamda bulunmayin

irade istiyor...kafada bitirmek gerekiyor...
ben bahsedilen alen .... metodunu kullanan emre beyin yerinde terapi aldim.biraktim ama bunu kendim basardim.sadece para verdiginiz icin yazik ya dur icmiyim su zikkimi diyorsunuz bir sure.sonrada ya basliyorsunuz yada sadece ve sadece kendi iradenizle icmemeye devam ediyorsunuz.
benim cok aklima geliyor sigara.20 yil kullandim.biraz stresli bir insanimda.14 aydir icmiyorum ama ruyamda bazen iciyorum ve cok pisman oluyorum:)
bir seye uzulunce,sinirlenince acikcasi direk aklima sigara geliyor malesef.frenliyorum kendimi ama bir gun baslamaktan o iradesizligi gostermekten cok korkuyorum.
tavsiyem ;sigarayi biraktiktan sonra icenlerle ayni ortamda bulunmayin
:KK43: esim haric herkes iciyor.
Bu fikre kapildigimdan beri yani birkac gundur zevk almamaya baskadim eskiden hele ki ramazanda ooohh dunya varmis diyodum umarim basaririm ve basarmaliyim.

Back
X